Copy

Svar & vind:

Hjælp os med at gøre Alle Børn Cykler endnu bedre

Du og din klasse har været med i Alle Børn Cykler 2022. Nu vil vi meget gerne høre din mening om kampagnen, så vi også i fremtiden kan sikre, at Alle Børn Cykler bliver ved med at være sjov og relevant at være med i for både elever og lærere.

Derfor håber vi, at du vil fortælle os, hvad du synes om kampagnen i dette korte spørgeskema. Det tager fem minutter at besvare skemaet - og vi trækker lod om et gavekort til biografbilletter & guf i valgfri Nordisk Film Biograf for to personer blandt alle, der svarer senest 31. oktober 2022. På forhånd tak for din hjælp :-) 
Udfyld skemaet her

Inspirationskatalog:

Sådan bliver I en god cykelskole

At børn lærer cyklen at kende som et sjovt, sundt og attraktivt transportmiddel er et fælles ansvar - og her spiller ikke bare forældre, men også skoler en afgørende og vigtig rolle. Men hvordan kommer man i gang? Alle Børn Cykler Alliancen og Cyklistforbundet har samlet et digitalt katalog med inspiration til, hvordan I som skole kan støtte op om børns cykling.
Læs inspirationskataloget her

Danmarks nye lærerpris går til folkeskolelærer i Frederikssund

Sarah Phillips Hansen på Trekløverskolen i Frederikssund samarbejder med pensionister for at få flere børn til at cykle. Det var med til at gøre hende til den første modtager af Alle Børn Cykler Prisen, der uddeles af Alle Børn Cykler Alliancen.
Læs mere om Alle Børn Cykler Prisen
KONTAKT
alleboerncykler.dk  |  33 32 31 21  |  abc@cyklistforbundet.dk

Du er tilmeldt nyhedsbrevet ALLE BØRN CYKLER med mailadressen: <<Email>>
FØLG OS PÅ 
 
Opdatér dine oplysninger | Afmeld nyhedsbrevet 
Videresend mailen
ALLE BØRN CYKLER arrangeres af

   

med støtte fra
    og