Copy
View this email in your browser

10 gode råd, når du køber brugt cykel

Er du på udkig efter en ny cykel? Eller drømmer du om en ekstra cykel til din samling? Så overvej at købe brugt. Dels er der mange penge at spare, dels kan der i øjeblikket være lang ventetid på nye cykler og reservedele - og så gør du selvfølgelig også klimaet en tjeneste ved at købe brugt.

Men hvis man ikke ved så meget om cykler, kan det hurtigt blive dyrt at købe billigt. Her får du 10 gode råd, som klæder dig på til at købe en god brugt cykel - og undgå de værste fælder. Læs guiden her

I maj kan du få bjergpoints på din lokale djævlebakke!

I årets VI CYKLER TIL ARBEJDE fejrer vi dine cykelture à la Tour de France. Helt konkret betyder det, at du og dit cykelhold i hele maj kan jagte de fire legendariske trøjer fra den ægte tour: I kan dyste internt om den gule førertrøje og den grønne point-trøje - mens alle på holdet kan blive belønnet med debutant-trøjen og jagte bjergpoints på den lokale 'djævlebakke'. Trøjerne - og flere andre trofæer - pryder din profil efterhånden som du taster cykeldage i maj. Læs mere om trofæer og trøjer her
 
Ta' touren til arbejde i maj - tilmeld holdet her
OBS: Tjek med chefen, om I har samlet tilmelding i dit firma, før du melder holdet til

Hvem skal med på cykelholdet? 

Få styr på tropperne før I melder jer til: Print tilmeldingsskemaet og brug det til at samle dine cykelstjerner. Husk både at invitere dem med gode cykelben - og dem, der trænger til at bruge benene lidt. 

Print tilmeldingsskemaet her

Alle hverdagens cykelhelte kører selvfølgelig i gult!


Årets solskinsgule T-shirt får dig i djævelsk god form og hepper på dig hele vejen til arbejde.

T-shirten er både behagelig at cykle i og bæredygtigt produceret af 100 % genbrugsmaterialer.

Køb den her

Ta' cyklen & vind mange lækre præmier!

Cykelregnjakke fra AGU
Regnjakken Prime fra AGU holder alle på vinderholdet behageligt tør på cyklen med sin vand- og vindtæthed kombineret med høj åndbarhed. Jakken er designet til at give god synlighed i trafikken. Fås i dame- og herremodel.
Læs mere
Cortado-kopper fra Ane Schollert
Ane Schollert sætter kulør på hverdagen med sin smukke keramik. Du og dit cykelhold kan hver vinde en af hendes flotte cortado-kopper og nyde en velfortjent kop kaffe efter cykelturen.
Læs mere
Se alle præmierne
Hansens islagkager til alle på holdet
Alle holdkammerater på ét vinderhold kan byde på hver deres økologiske islagkage fra Hansens Flødeis. Islagkagen er fyldt med hakket chokolade og hjemmebrændt nougat og overhældt med mørk Hansens chokolade.
Læs mere
KONTAKT
vcta.dk  |  33 32 31 21  |  vcta@cyklistforbundet.dk

Du er tilmeldt nyhedsbrevet VI CYKLER TIL ARBEJDE med mailadressen: <<E-mail>>
FØLG OS PÅ 
 
VI CYKLER TIL ARBEJDE arrangeres af

     med støtte fra