Copy

Er I klar til Alle Børn Cykler?

Så er skoleåret skudt i gang, og vi nærmer os starten på Alle Børn Cykler-kampagnen med raske tråd. Har du besluttet, hvordan kampagnen skal køre i din klasse? Hvis ikke, kan du starte med at printe kampagnematerialerne, som du kan hente nedenfor. 

Cykeltjek, fotokonkurrence m.m.

I år er der som noget nyt mulighed for at indsamle ekstra point ved at lave et cykeltjek enten på skolen eller derhjemme. Derudover byder kampagnen på en bred vifte af undervisningsmaterialer til alle klassetrin. Og så kan I også være med i årets fotokonkurrence ved at tage på en cykeltur og tage årets "klassen på tur" billede.

Læs mere om de forskellige aktiviteter nedenfor. 

God fornøjelse.

Hent og print kampagnematerialerne

  • Køreskema
  • Lærerguide
  • Forælderguide
  • Cykeltjekskema

Fotokonkurrence: Vind et pizza-party til klassen

Tag dine elever med på cykeltur og tag et godt klassebillede. For i år præmierer vi det bedste "klassen på cykeltur" billede og sætter fokus på, hvor fedt det er at tage cyklerne ud i det blå sammen med dine elever. Vinderklassen kan se frem til et pizza-party, hvor de kan smovse med god samvittighed, fordi de har trådt så flot i pedalerne.
Læs mere om fotokonkurrencen og få tips til at komme afsted i vores guide: Sådan kommer du og din klasse godt på cykeltur.

NYHED: Saml ekstra point med cykeltjek

En velholdt cykel er nøglen til en god cykeltur. Så som noget helt nyt i år giver det derfor point at udføre et cykeltjek – enten før start (anbefales!) eller i løbet af kampagnen. Cykeltjekket kan enten ske i samlet flok på skolen eller sammen med forældrene derhjemme. Når en elev har tjekket om cyklen er lovpligtig og køreklar, kan der sættes kryds på køreskemaet.

Print cykeltjek-skemaet her
Læs mere om cykeltjek - og se filmen "cykeltjek med Magnus"

Undervisning med cyklen i centrum

Har du tjekket kampagnens undervisningsmaterialer ud? Du kan fx sætte færdsel på dagsordenen, men der er masser af andre muligheder. Hvad med at flytte grammatikøvelserne eller matematiktimen ud i skolegården og op på cyklen? Så får eleverne arbejdet med noget fagligt stof og får frisk luft og motion på samme tid.
Se alle undervisningsmaterialerne her

VIND LÆKRE PRÆMIER TIL HELE KLASSEN

Hovedpræmien i Alle Børn Cykler 2021 er en toplækker mountainbike til alle elever og læreren i vinderklassen af mærket MBK MUD Suspension eller Centurion Violator sponsoreret af HF Christiansen. Men der er masser af andre præmier på spil. I kan fx også vinde fidget spinners, ringeklokker, klassefester og meget mere. Se alle præmierne 

Tak til præmiesponsorerne:


                      

VIGTIGE DATOER

27. august: Tilmeldingsfrist
6. – 19. september: Alle Børn Cykler
23. september: Kåring af Årets Børnecyklist
3. oktober: Frist for indtastning af cykeldage
8. oktober: Præmieoverrækkelse
KONTAKT
abc-abc.dk  |  33 32 31 21  |  abc@cyklistforbundet.dk

Du er tilmeldt nyhedsbrevet ALLE BØRN CYKLER med mailadressen: <<Email>>
FØLG OS PÅ 
 
Opdatér dine oplysninger | Afmeld nyhedsbrevet 
Videresend mailen
ALLE BØRN CYKLER arrangeres af

   

med støtte fra
    og