Copy

Tilmeld din klasse nu
- og vind dejlige is til hele lærerværelset!

Et nyt skoleår står for døren, og om bare fire uger ruller cykelglæden ind på skoler i hele Danmark med Alle Børn Cykler 2022. Over 50.000 friske elever er allerede meldt til!

Men der er stadig plads til mange flere klasser - og alle klassetrin kan være med.

Vi fejrer cykelglæden med en kølig is-konkurrence: Meld din klasse til senest mandag d. 15. august - så er du med i lodtrækningen om tre gavekort à 500 kr. til Hjem-IS til hele lærerværelset!
Sådan gør du
Tilmeld din klasse og send en mail med skole- og klassenavn senest mandag d. 15. august til konkurrence@cyklistforbundet.dk - skriv "ABC IS" i emnefeltet. Vi trækker lod om de tre gavekort tirsdag d. 16. august, og vinderne får direkte besked.
Tilmeld din klasse her
Tip en kollega - send mailen videre

Alle Børn Cykler - også i 7.- 10. klasse

I år er der ekstra god grund til også at tilmelde de ældste elever. Vi har nemlig skruet op for de gode tilbud til udskolingsklasserne. I kan frit vælge mellem eller kombinere årets tre aktiviteter: Spændende nye undervisningsforløb i faget dansk, sjove ekstrakonkurrencer og den klassiske "cykeldyst", hvor det gælder om at cykle flest mulige dage fra 5.-18. september. 

Læs mere om de nye tiltag - og tilmeld klassen her

Husk: Fritidscykling tæller også med i cykeldysten.

Vind seje mountainbikes - og meget mere!

Hovedpræmien i Alle Børn Cykler 2022 er funklende nye mountainbikes, der er sponsoreret af HF Christiansen. Alle elever og læreren i vinderklassen kan dermed se frem til at flyve afsted på både cykel- og skovstier på en toplækker Principia mountainbike. Der er også klassefester, cykelhjelme, lygter og mange andre præmier på spil.    
Se alle præmierne her
Tilmeld din klasse her

Tak til præmiesponsorerne:
 

KONTAKT
alleboerncykler.dk  |  33 32 31 21  |  abc@cyklistforbundet.dk

Du er tilmeldt nyhedsbrevet ALLE BØRN CYKLER med mailadressen: <<Email>>
FØLG OS PÅ 
 
Opdatér dine oplysninger | Afmeld nyhedsbrevet 
Videresend mailen
ALLE BØRN CYKLER arrangeres af

   

med støtte fra
    og