Copy
View this email in your browser

Alle mand på dæk!

På mandag går det løs med to ugers skøn cykling i godt selskab. Er dækkene pumpet og kæden smurt? Er alle kollegaer klar til start? Ellers kan de sagtens nå at cykle med - mind dem om, at det er nemt og gratis at deltage for alle, der var med i maj. 
For at blive helt klar til VI CYKLER TIL ARBEJDE, kan du og dit hold printe køreskemaet og hænge det op et godt og synligt sted på arbejdspladsen. Så kan I nemt se hvem, der er godt kørende - og hvem, der skal motiveres lidt ekstra.

Tip: Print også september-plakaten, hæng den op og spred glad september-cykelstemning på arbejdspladsen

Vi glæder os som gale til at cykle sammen med jer!
 

Ta' cyklen - og få trofæer

Selvom september-udgaven af VI CYKLER TIL ARBEJDE kun er to ugers cykling, har vi ikke skåret ned på trofæ-jagten. Nu hvor de fleste af os er fysisk tilbage på arbejde, er det fx oplagt at hente en kollega på vej på arbejde. Og hvem ved - måske er du endda så heldig at inkassere regnvejrstrofæet OG kollegatrofæet samme dag? Og hvis du vil lavet et hattrick, kan du tage kage med og erhverve dig kagetrofæet samtidig. 

Læs: Sådan får du trofæerne

Ny i sadlen:
Gerda blev afhængig af den friske luft

Inden maj 2021 kørte Gerda altid i bil til arbejde - og det har hun gjort i over 30 år. Alligevel blev hun lokket med på cykelholdet "Jumborosinerne" - og hun endte med at cykle til arbejde hver eneste dag i hele maj måned! Gerdas indsats og forvandling imponerede kollegaerne:

"Gerda kæmpede med bakkerne, når hun skulle cykle retur fra arbejde, og hun måtte stå af de første dage – men sej som hun er, smutter hun nu frisk og freidig op af bakkerne."
Gerda er fortsat på cyklen og cykler stadig til arbejde: "Hun er blevet afhængig af den friske luft, og hun synes, det er dejligt afstressende at cykle retur efter en lang arbejdsdag", fortæller Gerdas kollega Kirsten. 

Har du nogle kollegaer, der også savner frisk luft?  husk at få dem med på cykelholdet!
 

Køb t-shirts

Klæd dig godt på til cykelturen med VI CYKLER TIL ARBEJDE-T-shirten, der både er behagelig at cykle i og bæredygtigt produceret i åndbart og svedtransporterende materiale. Vælg mellem to farver og modeller. Køb her

Ta' cyklen og vind præmier

Vind elcykler, cykellygter, termokander, bogpakker og meget mere. Se alle præmierne her
Intelligent lygtesæt fra FINDRS 
Med et sæt Delight-cykellygter fra FINDRS får alle deltagere på et vinderhold både godt lys på cyklen og et hav af intelligente funktioner. 
Værdi: 558 kr. pr. sæt.
Læs mere
Flotte termoflasker fra Friluftsland 
Hold din favoritdrik kold eller varm på hele cykelturen med termoflasken Primus Klunken, der fås i et væld af fine farver. Der er en flot termoflaske til hver deltager på et vinderhold.
Værdi: 329 kr. pr. flaske.
Læs mere
Bogpakke fra Politikens Forlag 
Vind to spændende bøger til hver deltager på dit hold. Læs Jesper Skibbys spændende og dramatiske historie og bliv inspireret til at lave grøn aftensmad af Ann­Christine fra Valdemarsro. Værdi: 550 kr. pr. pakke
Læs mere
KONTAKT
vcta.dk  |  33 32 31 21  |  vcta@cyklistforbundet.dk

Du er tilmeldt nyhedsbrevet VI CYKLER TIL ARBEJDE med mailadressen: <<E-mail>>
FØLG OS PÅ 
 
VI CYKLER TIL ARBEJDE arrangeres af

     med støtte fra