Moeite met het lezen van deze e-mail? Bekijk deze nieuwsbrief in je browser.
Fietstijden.nl logo
Welkom 2013! Moge het maar weer een mooi en sportief jaar gaan worden. In 2012 is Fietstijden.nl enorm gegroeid en hebben we veel nieuwe functies toegevoegd. Voor 2013 hebben we ook weer mooie plannen om fietsen nóg leuker te maken. Bekijk ook het fietsjaar 2012 als infographic.

25% korting op trainingsschema's en Plus Pakket
Speciaal om het nieuwe jaar in te luiden krijg je 25% korting op trainingsschema's en het Plus Pakket van een jaar. Wees er wel snel bij want de actie loopt nog maar enkele dagen. Profiteer ook van de kortingsactie »

Probeer Looptijden.nl Plus een maand gratis

Veel nieuwe features
Afgelopen maand is er hard gewerkt om zowel de website als de apps verder te verbeteren.

Trainingsdoelen en ghost-running
Afgelopen maand zijn de Android en Windows Phone apps geupdate zodat je hier nu je trainingsdoel kunt selecteren. Komende week komt de update ook voor de iPhone uit.

Met trainingsdoelen kun je kiezen om een bepaalde afstand, tijd, snelheid te gaan fietsen. Ook kun je kiezen om afstand in een gewenste tijd te willen voltooien. De app coacht je hier actief naar toe zodat je precies te zien én te horen krijgt of je op schema ligt en of je je doel gaat halen.

Nog leuker wordt het door een vorige tijd van jezelf of een vriend te selecteren en deze te proberen te verbeteren. Je ziet precies waar je volgens je schema zou moeten zijn (een spookje) en je ziet en hoort hoeveel secondes je voor of achterloopt op je vorige tijd. Kun jij het spookje voorblijven?

Trainingsdoelen en ghost-running maken deel uit van het Fietstijden.nl Plus Pakket (profiteer nu tijdelijk 25% korting op een jaarpakket).

Lees meer over trainingsdoelen »

Verbeteringen voor groepen
Voor wielrenners die in groepjes fietsen zijn er veel verbeteringen doorgevoerd. Je kunt met een groep live-tracking aanzetten en thuisblijvers zien dan een kaart met alle deelnemers erop. Elke renner kan los geselecteerd, gevolgd en aangemoedigd worden. Ook kunnen fietsclubs trainingen inplannen en hierbij ook een route selecteren. Via de app zien alle deelnemers precies welke route gefietst gaat worden.

Ook zijn in de app en op de website diverse wijzigingen doorgevoerd zodat het makkelijker is om op de hoogte te blijven van de prestaties van je fietsvrienden en kun je met de nieuwe ghost-cycling optie de tijden van je vrienden selecteren om ze te proberen te verbeteren.

Start je eigen fietsclub en nodig je vrienden uit »

Altijd op de hoogte zijn van het nieuws op Fietstijden.nl?
Er worden zeer regelmatig nieuwe mogelijkheden toegevoegd op Fietstijden.nl. Wil je direct op de hoogte zijn van alle nieuwe functies? Volg @fietstijden dan ook op Twitter en op Facebook!
Heb je zelf nog een goed idee? Laat het gerust weten via het contactformulier op de website!

twitter Volg Fietstijden.nl op Twitter | facebook Word fan van Fietstijden.nl op Facebook

Bekijk in je browser | Afmelden | Verstuurd aan <<Email Address>> | Verstuur naar een vriend
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je dit hebt aangegeven op Fietstijden.nl.

Fietstijden.nl Postbus 24047 Utrecht, 3502 MA Netherlands.
Copyright (C) 2013 Fietstijden.nl. Alle rechten voorbehouden.