Moeite met het lezen van deze e-mail? Bekijk deze nieuwsbrief in je browser.
Fietstijden.nl logo
Welkom bij de Fietstijden.nl nieuwsbrief
Afgelopen maand is het Plus Pakket live gegaan en deze maand zijn daar direct nog enkele leuke features aan toegevoegd.

Laat je met live-tracking aanmoedigen via Facebook en Twitter
Live-tracking (onderdeel van het nieuwe Plus Pakket) is uitgebreid zodat je vrienden je nu ook via Twitter en Facebook kunnen aanmoedigen. In de (Android) app krijg je dan een melding te horen dat je een aanmoediging hebt ontvangen welke je direct ook in de app kunt nalezen! Deze functie komt ook op korte termijn in de iPhone app beschikbaar. Lees verder »

iPhone app geupdate
Afgelopen maand is er hard gewerkt om de iPhone app stabieler te maken. Er zijn een aantal bugs opgelost waardoor de app nu weer helemaal goed functioneert. Komende maanden gaat er hard gewerkt worden om weer veel nieuwe leuke features toe te voegen.

Vernieuwde Profiel tab in de Android app
De Android app heeft ook een flinke update ontvangen. Er is een nieuwe Motivatie tab bijgekomen waar je diverse opties kunt uitproberen om wielrennen/mountainbiken nóg leuker te maken. Ook is de Profiel tab volledig vernieuwt zodat je nu direct vanuit de app toegang hebt tot veel meer functies uit je profiel. Je kunt nu inzoomen op de gereden routes en hebt toegang tot veel meer statistieken.

Trainingsschema's beschikbaar
Het is nu mogelijk om een trainingsschema te volgen via Fietstijden.nl. Gebruik vervolgens de app om je trainingen te volgen voor audiocoaching zodat je precies weet wanneer je elke oefening moet doen.

Kies uit de 15 standaard schema's voor drie niveaus of maak een schema geheel op wens. Bij een schema Op Maat wordt het schema helemaal op maat gegenereerd. Kies hierbij je eigen niveau, de gewenste afstand en snelheid, het aantal trainingen per week plus nog veel meer instellingen. Lees verder »

Vacature: iPhone developer
De explosieve groei van zowel Looptijden.nl als Fietstijden.nl zorgt ervoor dat we op zoek zijn naar studenten die een cool bijbaantje (of afstudeerstage) zoeken. Werk mee aan de Fietstijden.nl app en help zo mee om onze bijna 150.000 gebruikers met nóg meer plezier te laten sporten! Lijkt dit je cool? Lees dan snel verder!

Altijd op de hoogte zijn van het nieuws op Fietstijden.nl?
Er worden zeer regelmatig nieuwe mogelijkheden toegevoegd op Fietstijden.nl. Wil je direct op de hoogte zijn van alle nieuwe functies? Volg @fietstijden dan ook op Twitter en op Facebook!
Heb je zelf nog een goed idee? Laat het gerust weten via het contactformulier op de website!

twitter Volg Fietstijden.nl op Twitter | facebook Word fan van Fietstijden.nl op Facebook

Bekijk in je browser | Afmelden | Verstuurd aan <<Email Address>> | Verstuur naar een vriend
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je dit hebt aangegeven op Fietstijden.nl.

Fietstijden.nl Postbus 24047 Utrecht, 3502 MA Netherlands.
Copyright (C) 2012 Fietstijden.nl. Alle rechten voorbehouden.