Over o.a. reflectievesten, nieuwe hardloop app, win startbewijzen, audiocoaching, hardloopschema's en hardloopwedstrijden.

De Looptijden.nl nieuwsbrief

Deze nieuwsbrief bevat de laatste ontwikkelingen rondom Looptijden.nl en een aantal leuke hardloopwedstrijden die er binnenkort aankomen.

Nieuw: lange mouwen shirts en reflectievestjes met naam!
Deze maand zijn er hele mooie lange mouwen shirts (€ 29,50) en reflectievestjes (€ 14,50) toegevoegd aan de Looptijden.nl shop! Uiteraard met je eigen naam erop! Zo loop je ook comfortabel en veilig nu de dagen weer korter worden.
Bestel ze in de shop »

Winnen!
Win deze maand één van de vijf startbewijzen voor de Heemstede Loop op 16 oktober in Heemstede!

Nieuwe app: Hardlopen in Nederland

In samenwerking met de Atletiekunie hebben we een nieuwe app gelanceerd met daarin alle hardloopwedstrijden van Nederland! Download 'm gratis via Hardloopapp.nl.

Hardloopapp


Nieuw op Looptijden.nl
Er worden zeer regelmatig nieuwe mogelijkheden toegevoegd op Looptijden.nl. Wil je direct op de hoogte zijn van alle nieuwe functies? Volg @looptijden dan ook op Twitter!

Binnenkort: audiocoaching

Komende maand gaan er een aantal spectaculaire nieuwe mogelijkheden bijkomen op Looptijden.nl. Zo wordt het mogelijk een hardloopschema te volgen om je te helpen met het bereiken van je hardloopdoelen. Daarbij zal het ook mogelijk worden om audiocoaching in de Looptijden.nl apps te activeren. Hiermee wordt je tijdens het hardlopen door een Nederlandse stem gecoached bij het lopen van je (interval)trainingen. Ook krijg je dan elke kilometer een korte samenvatting te horen met je voortgang. Wel zo makkelijk, dan hoef je niet steeds op je mobiel te kijken of je schema uit je hoofd te leren!

Vorige maand was dit al aangekondigd, maar helaas is het nog niet gelukt om het te lanceren. Inmiddels is al wel de stem opgenomen en is het ook al door een aantal gebruikers getest met zeer positieve reacties als gevolg. Ook zijn bijna alle hardloopschema's gereed. Kortom, nog heel even geduld, maar het is bijna af!

Het is inmiddels al wel mogeljik om zelf je eigen intervaltrainingen samen te stellen. Binnenkort kun je deze dan ook middels de apps heel makkelijk volgen. Je kunt je intervaltraining samenstellen door een nieuwe training in te plannen en vervolgens aan te geven dat je een intervaltraining wilt gaan lopen. Daarna kun je deze geheel naar eigen smaak samenstellen.

Afstudeerstages bij Looptijden.nl

De groei van Looptijden.nl is momenteel zo explosief dat we op zoek zijn naar twee studenten om ons te helpen de site verder te verbeteren. Ben jij (of ken jij) de gemotiveerde (HBO of universitaire) student die we zoeken, neem dan contact op met koen@looptijden.nl!

Sportmarketing

We zijn op zoek naar een enthousiaste student sportmarketing uit de regio Utrecht die ons wil helpen met allerlei activiteiten die komen kijken bij het draaien van een succesvolle website. Denk aan het promoten en coördineren van nieuwe functionaliteit en het organiseren van leuke iniatieven vanuit Looptijden.nl.

App developer (iPhone / Android)

Studeer je informatica en hou je van het schrijven van apps voor de iPhone en/of Android? Kom dan meehelpen met het verder uitbreiden van de Looptijden.nl apps! Er zijn nog veel uitdagende projecten waar extra hulp zeer welkom is. Denk bijv. aan live-tracking of het verbeteren van de accuraatheid van de metingen. Eventueel ook als bijbaantje mogelijk naast je (informatica) studie.

Wedstrijden

Ook deze maand zijn er weer veel leuke hardloopwedstrijden. Hieronder een selectie.

Zaterdag 08-10-2011
Landgoed Twente Marathon

Zondag 09-10-2011
Marathon Eindhoven
Hoge Veluwe Loop
Rode Neuzen Race
Zaanse Schansloop
4 mijl van Groningen

Zondag 16-10-2011
Amsterdam Marathon
Maliebaanloop
Heemstede Loop
Molenhoeks Makkie

Zaterdag 22-10-2011
VUmc gebouwenloop
Stadshagenrun
Herfstloop Lelystad

Zaterdag 29-10-2011
Diepe Hel Holterbergloop
Klokloop

Zondag 30-10-2011
Halve Marathon Etten Leur
Droomtijdenloop
Marathon Brabant

Zondag 06-11-2011
Berenloop
New York City Marathon
Zilveren Turfloop

Zondag 13-11-2011
Olympisch Stadionloop

Zondag 20-11-2011
Zevenheuvelenloop
Copyright © 2011 Looptijden, All rights reserved.

Looptijden Zuiderhoutlaan 4 Haarlem, NH 2012 PJ Netherlands