Over o.a. prijsvraag, sneak-preview van live-tracking, nieuwe features, hardloopevenementen en tips.

De Looptijden.nl nieuwsbrief

Afgelopen maand is er achter de schermen hard gewerkt aan de grote update die komende zomer beschikbaar zal komen. Een aantal van de grote vernieuwingen zullen de komende maanden één voor één in de nieuwsbrief geïntroduceerd worden. Hou de nieuwsbrief dus goed in de gaten voor alle nieuwe features!

Win een startbewijs voor de Mudmasters
Op 6 oktober vindt in Haarlemmermeer de Mud Masters Obstacle Run plaats. 12 of 6 km off-road hardlopen met spectaculaire hindernissen op een stormbaan ontworpen door mariniers. Win een gratis startbewijs op Looptijden.nl

Nieuw op Looptijden.nl
Er worden zeer regelmatig nieuwe mogelijkheden toegevoegd op Looptijden.nl. Wil je direct op de hoogte zijn van alle nieuwe functies? Volg @looptijden dan ook op Twitter en Looptijden.nl op Facebook voor het laatste nieuws!

iPhone app geupdate
Afgelopen maand zijn we erg druk bezig geweest om een vervelende bug in de iPhone app te verhelpen welke door de iOS 5.1 update van Apple werd veroorzaakt. Deze bug is nu (eindelijk) verholpen waaardoor de app weer helemaal stabiel werkt. Komende maand gaan we druk verder de app verder te verbeteren, ook voor Android uiteraard. De eerste toevoeging zal een knop worden waarmee je direct vanuit de app je favoriete muziek kunt starten!

Sneak-preview: live-tracking
Achter de schermen zijn we druk bezig met de volgende versie van Looptijden.nl met daarin een aantal grote vernieuwingen. Denk aan live-tracking waarmee vrienden en familie je rechtstreeks via internet kunnen volgen. Sterker nog: ze kunnen je zelfs direct via Facebook, Twitter en de website aanmoedigen!

Plus Alert: als eerste op de hoogte en een maand gratis
Live-tracking zal onderdeel gaan uitmaken van een (betaald) Plus Pakket. Alle huidige functionaliteit zal uiteraard gratis blijven maar een aantal nieuwe extra features zullen in dit Plus Pakket komen.
Wil je als eerste op de hoogte zijn van al het nieuws omtrent het Plus Pakket? Meld je dan aan voor de Plus Alert. Zodra het Plus Pakket beschikbaar is hoor je het als eerste en als bonus mag je er één maand geheel vrijblijvend gratis gebruik van maken! Meld je aan voor het Plus Alert »

Column: trailrunning, ontmaagd in de modder

Tik-tak-links-rechts-stap-stap. En door. Het ritme begeleidt me bij elke pas. Ondertussen ontwijk ik laaghangende bladeren en de mogelijk fatale modderpoel. Er dient zich een scherpe bocht naar rechts aan. Net als ik denk dat ik me veilig door het krommende bospad heb gewurmd, voel ik mijn rechtervoet ontsnappen onder mijn benen... Lees verder »

Vacature: marketing stagiair te Utrecht

De explosieve groei van Looptijden.nl zorgt ervoor dat we op zoek zijn naar studenten die een cool bijbaantje (of afstudeerstage) zoeken. Werk mee aan de Looptijden.nl  en help zo mee om onze 150.000 gebruikers met nóg meer plezier te laten hardlopen! Lijkt dit je cool? Lees dan snel verder »

Gezond leven en je hersenen

Het UMC St Radboud in Nijmegen voert onderzoek uit met de Brain Aging Monitor. Dit is een wetenschappelijk ontwikkeld programma dat op zoek gaat naar het effect van gezond leven op
hersenveroudering. Het stimuleert je om bewust met je eigen gezondheid aan de slag te gaan en meet tegelijkertijd hoe vitaal je hersenen zijn. Lees verder en doe mee aan de Brain Aging Monitor »
All4running

Wedstrijden

Ook deze maand zijn er weer veel leuke evenementen.

Spotlight: Doe 15 juni mee met de Haarlemse Grachtenloop. Waarbij het hardlopen gecombineerd wordt met de gezelligheid van de Haarlemse binnenstad.

Zaterdag 09-06-2012
Ooievaarsloop
Halve Marathon van Zwolle

Zondag 10-06-2012
Ladies run Rotterdam
Marathon Amersfoort
KikaRun

Donderdag 14-06-2012
Strandloop Noordwijk

Vrijdag 15-06-2012
Grachtenloop Haarlem

Zaterdag 16-06-2012
Slachtemarathon

Zondag17-06-2012
8 van Drachten
Almere City Run

Vrijdag 22-06-2012
Midzomernachtcross

Zaterdag 23-06-2012
Lingewaalloop

Zaterdag 30-06-2012
Utregse meidenloop
Copyright © 2012 Looptijden, All rights reserved.

Looptijden Zuiderhoutlaan 4 Haarlem, NH 2012 PJ Netherlands