Moeite met het lezen van deze e-mail? Bekijk deze nieuwsbrief in je browser.
Fietstijden.nl logo
Futurumshop Plus Pakket actieDe Giro zit er op en de Tour de France start al weer bijna! Ondertussen hebben we niet stilgezeten en hebben we heel veel verbeteringen in de apps en op de website doorgevoerd.

Ontvang nu hele aankoopbedrag Plus Pakket terug in waardebonnen (nog 2 dagen)
In samenwerking met Futurumshop (de grootste online sportshop van Nederland) hebben we een bijzondere tijdelijke actie: activeer nu het Plus Pakket van een jaar met 40% korting voor € 25 en je ontvangt direct een Futurumshop waardebon van € 25 cadeau! Met het Plus Pakket kun je een jaar lang onbeperkt trainingsschema's volgen, live-tracking gebruiken, trainingsdoelen instellen en nog veel meer!

Profiteer van deze aanbieding » (nog twee dagen)

Sprints
Vorige maand hebben we de Sprints al voorgesteld en inmiddels hebben we alle serieuze beklimmingen in Nederland toegevoegd. Duizenden gebruikers hebben hier inmiddels al gebruik van gemaakt! Sprints zijn korte stukjes in je route waarvoor aparte klassementen worden opgesteld.

Bekijk de kaart met alle sprints »Aparte klassementen per groep
Fiets je met een vast groepje of een wielerclub? Dan kun je speciale klassementen van de sprints bekijken met daarin alleen de prestaties van groepgenoten! Ideaal voor onderlinge clubkampioenschappen en competities.

Je kunt zelfs een kleine gadget downloaden die je op de clubwebsite kunt integreren zodat iedereen altijd de actuele stand van de clubgenoten op jullie favoriete sprints weet.

Zoek of start een groep »

Futurumshop Tour Poule
Voor alls Tour de France fans hebben we samen met Futurumshop de Tour de France poule opgezet waarbij je mooie prijzen kunt winnen! Stel je eigen team samen en verdien punten wanneer jouw renners goed fietsen. Alle deelnemers ontvangen sowieso een waardebon van € 5 van Futurumshop cadeau (bij minimale besteding van € 50).
Doe mee en ontvang waardebon van € 5 »

Ronde van Midden-Nederland
Zondag 1 september wordt de Toerversie Ronde van Midden-Nederland georganiseerd. Op dezelfde dag als de Ronde van Midden-Nederland kunnen toerfietsers delen van dezelfde route fietsen. Naast de uitgepijlde routes, stempelkaarten en voedingsposten onderweg, kun jij jezelf op meerdere manieren meten aan de wedstrijdrenners. Dit geldt voor de gratis voorbereidingsavond en digitale tijdregistratie met Fietstijden.nl op verschillende beklimmingen. Tevens is er een gratis fotoservice, die na het evenement via Social Media beschikbaar is. Iedere deelnemer krijgt een uniek shirt van Bioracer.
Schrijf je nu in »

Veel nieuwe features
Afgelopen maand is er hard gewerkt om zowel de website als de apps verder te verbeteren.

Binnenkort betere routes en kaarten in de app
Ondertussen zijn we al weer druk bezig met de volgende versie van de app en de grootste vernieuwing hierbij zal zijn dat er veel meer informatie over wielrennen in Nederland direct in de app te vinden zal zijn. Zo kun je heel gemakkelijk leuke fietsroutes en sprints uitzoeken bij jou in de buurt en direct zo'n route vanuit de app kunnen volgen. Ook zie je uiteraard alle aankomende evenementen, fietsclubs, fietsspeciaalzaken en andere relevante informatie direct in de app.

Betere Facebook integratie
Wellicht één van de meest gevraagde verbeteringen van de laatste tijd: betere Facebook integratie. Van jouw fietstijden wordt nu ook de routekaart op Facebook gezet en je kunt zelfs direct je maandstatistieken in Facebook bekijken!
Overigens zijn we nog druk bezig een paar probleempjes te verhelpen die bij sommige gebruikers ervoor zorgen dat tijden niet op Facebook getoond worden.

Redesign live
Afgelopen maand hebben we het redesign van Fietstijden.nl live gegaan. Hiermee hebben we de site weer helemaal bij de tijd gemaakt en de structuur versimpelt.

Verbeteringen op de website
Ook op de website van Fietstijden.nl zijn diverse verbeteringen doorgevoerd.
  • Bij privacy instellingen kun je aangeven of anderen ook de kaart jouw routes mogen zien of juist niet
  • Als je een Plus schema volgt kun je deze nu ook uitprinten als handige pdf
  • Het selecteren van gemiste trainingen vanuit de app zorgde soms voor problemen, die zijn nu opgelost
  • Hoogtemeters werden tijdelijk niet automatisch uitgerekend, dat is nu verholpen.

Altijd op de hoogte zijn van het nieuws op Fietstijden.nl?
Er worden zeer regelmatig nieuwe mogelijkheden toegevoegd op Fietstijden.nl. Wil je direct op de hoogte zijn van alle nieuwe functies? Volg @fietstijden dan ook op Twitter en op Facebook!
Heb je zelf nog een goed idee? Laat het gerust weten via het contactformulier op de website!

twitter Volg Fietstijden.nl op Twitter | facebook Word fan van Fietstijden.nl op Facebook

Bekijk in je browser | Afmelden | Verstuurd aan <<Email Address>> | Verstuur naar een vriend
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je dit hebt aangegeven op Fietstijden.nl.

Fietstijden.nl Postbus 24047 Utrecht, 3502 MA Netherlands.
Copyright (C) 2013 Fietstijden.nl. Alle rechten voorbehouden.