Deze maand: win startbewijs en goodiebag 10 km Rotterdam, indoor fitness, route tekenen verbeterd en hardloopevenementen.

De Looptijden.nl nieuwsbrief

Afgelopen maand zijn zowel de iPhone, Android en Windows Phone apps geudpate met veelgevraagde features. Zorg er dus voor dat je de laatste versie van de app geinstalleerd hebt via de app store / market op je smartphone. Naast de apps hebben we ook hard aan de website gewerkt. Hieronder staan de belangrijskte vernieuwingen.

Win startbewijs voor 10 km tijdens Rotterdam Marathon
Samen met WelkomLife mogen we drie gelukkigen uitkiezen die volgende week de 10 km van de Rotterdam Marathon mogen meelopen! Je kunt niet alleen een startbewijs maar ook een t-shirt en goodiebag winnen. Doe mee aan de prijsvraag »

Nieuw op Looptijden.nl
Er worden zeer regelmatig nieuwe mogelijkheden toegevoegd op Looptijden.nl. Wil je direct op de hoogte zijn van alle nieuwe functies? Volg @looptijden dan ook op Twitter en Looptijden.nl op Facebook voor het laatste nieuws!

App meet ook zonder GPS ontvangst je hartslag
Voor idedereen die ook wel eens binnen traint of indoor fitness doet is er een handige uitbreiding van de app: deze meet nu ook je hartslag als je geen GPS ontvangst hebt! Zo kun je altijd en overal je hartslag meten en later analyseren. Deze aanpassing is zowel voor Android als iPhone beschikbaar.

Selecteer je favoriete sport in de app
Doe je naast hardlopen ook wel eens andere sporten? Je kunt nu in de app eenvoudig kiezen voor andere sporten zoals wandelen of bijv. skeeleren en je tijden worden ook als zodanig opgeslagen in je profiel.

Download de iPhone app » | Download de Android app »

Tekenen van routes vereenvoudigd
De route teken module is verbeterd waardoor het nu nog makkelijker is om routes te tekenen of te bewerken! Je kunt niet alleen wijzigingen ongedaan maken, maar ook eenvoudig punten verwijderen als je per ongeluk een punt te veel getekend hebt. Wel zo makkelijk!

Meet de afstand van je route »

Nieuwe algemene voorwaarden en privacy policy
Afgelopen maand hebben we de algemene voorwaarden, privacy policy en gebruiksvoorwaarden volledig herschreven. Inhoudelijk is er niks veranderd maar ze zijn nu beter leesbaar en duidelijker beschreven zodat je precies weet waar je aan toe bent. Door gebruik te maken van de website of app van Looptijden.nl ga je akkoord met deze voorwaarden.

Verbeteringen op de website
Ook op de website van Looptijden.nl zijn diverse verbeteringen doorgevoerd.
  • Je kunt nu ook je spiermassa en cholesterol bijhouden onder gezondheidsgegevens
  • Je kunt eenvoudig tijden van je vrienden 'liken' en berichtjes achterlaten om hen aan te moedigen.
  • Het is mogelijk om een hardloopschema of Plus Pakket van Looptijden.nl cadeau te geven aan iemand anders. Je krijgt niet alleen een mooie waardebon om cadeau te geven maar ook zelf een week gratis Plus Pakket. Lees verder »
  • Train je met een Garmin horloge? Je kunt nu een zip file met daarin een aantal .tcx files in één keer importeren, wel zo makkelijk!

Wedstrijden

Hieronder een aantal leuke hardloopevenementen in de komende maanden.

Zondag 14-04-2013
Marathon Rotterdam
Cascade run Hoogeveen

Zondag 21-04-2013
Hilversum City Run
Enschede Marathon
10 miles Antwerpen

Zaterdag 27-04-2013
Krakelingenloop Heukelum

Zondag 05-05-2013
Rondje Tilburg

Woensdag 08-05-2013
Alkmaar City Run by Night
Vestloop Alkmaar

Donderdag 09-05-2013
De Loop van Leidsche Rijn
Hartslagbanden voor de app

Looptijden.nl Shop

Hartslagbanden voor de app: koppel deze Polar hartslagbanden aan de iPhone of Android app en meet tijdens het hardlopen je hartslag. Alle producten zonder verzendkosten en vaak de volgende dag al in huis!

Polar hartslagband voor Android » 

Polar hartslagband voor iPhone » 
Copyright © 2013 Looptijden, All rights reserved.

Looptijden Zuiderhoutlaan 4 Haarlem, NH 2012 PJ Netherlands