Moeite met het lezen van deze e-mail? Bekijk deze nieuwsbrief in je browser.
Fietstijden.nl logo
Welkom bij de Fietstijden.nl nieuwsbrief

De Tour is net afgetrapt en er komt nog een mooi zomerseizoen aan. De hoogste tijd voor de Fietstijden.nl nieuwsbrief. Des te meer aangezien er de laatste maand veel verbeterd en toegevoegd is, en er nog hele leuke nieuwe features aan gaan komen.

Prijsvraag: win 3 kledingsetjes van Vusolo of 10 andere coole prijzen!
In samenwerking met Vusolo mag Fietstijden.nl deze maand een aantal schitterende prijzen weggeven! Doe mee aan de prijsvraag om kans te maken op 3 complete kledingsetjes, 5 paar sokken en 5 handige smart-wallets.
Laat een reactie achter op deze blogpost om te winnen »

Challenge: maak kans op 250 euro aan prijzen in de Futurumshop Tour Challenge
Samen met Futurumshop organiseert Fietstijden.nl de Tour Challenge. Doe mee aan de challenge en maak kans op mooie prijzen! Er is een prijzenpot van 250 euro beschikbaar! Meedoen is simpel en iedereen kan winnen. Doe mee met de challenge »

Lees snel verder: nieuwe features, mogelijkheden en binnenkort in de apps.

Nieuw op Fietstijden.nl

Er worden zeer regelmatig nieuwe mogelijkheden toegevoegd op Fietstijden.nl. Veelal ook naar aanleidingen van suggesties van gebruikers. Hieronder staan een aantal recente toevoegingen. Wil je direct op de hoogte zijn van alle nieuwe functies? Volg @fietstijden dan ook op Twitter!

Apps voor iPhone en Android
Afgelopen maand zijn (eindelijk) de Fietstijden.nl apps voor iPhone en Android gelanceerd! Het heeft even geduurd, maar het zijn mooie apps geworden die met enthousiasme in de pers onthaald zijn. Dit heeft voor een mooie boost van de site gezorgd.

Ben je tevreden met de app? Het plaatsen van een rating of review in de App Store of Android Market kost maar een minuutje en wordt heel erg gewaardeerd! Help zo mee om ook andere wielrenners te overtuigen van de apps!

Veel kleine verbeteringen
De afgelopen maanden zijn er honderden kleine en grotere aanpassingen in de site doorgevoerd om deze nog gebruiksvriendeijker en completer te maken.

 • Je kunt FIT files importeren. Dit is handig voor sommige Garmin fietscomputers.
 • Je kunt inzoomen op gereden routes
 • Er zijn extra velden beschikbaar gekomen bij je uitrusting. Nu kun je ook je tandwielen voor en achter bijhouden.
 • Bij het delen van tijden op Facebook wordt ook de route getoond.
 • Bij fietsclubs kan ingesteld worden dat leden alleen na acceptatie van de organisatie lid mogen worden. Zo kun je beter controle houden op je fietsclub.
 • En nog veel meer!


Wat is er allemaal mogelijk op Fietstijden.nl

In de afgelopen maanden hebben zich vele fietsers aangemeld op fietstijden.nl. Met name voor deze nieuwe leden zetten wij een aantal nuttige functies op een rij. Zo maak je optimaal gebruik van het programma. Hier volgt een (niet volledig) overzicht van de mogelijkheden:

 • Via je eigen profiel heb je inzicht in je eigen tijden, foto’s, vrienden en blogposts
 • Van bekende toertochten zoals Amstel Gold Race, Luik Bastenaken Luik en Limburgs Mooiste zijn evenementen aangemaakt met informatie over deze tochten. Bij deze evenementen kun je per afstand je eigen tijd vastleggen, maar ook aangeven als je van plan bent om deze te gaan fietsen. Het is leuk om je eigen fietstijd te vergelijken met die van anderen. Als je evenementen mist, geef ze ons door dan worden ze toegevoegd.
 • Je kunt je pasfoto uploaden om je profiel persoonlijker te maken
 • Van je fietstijden kun je ook je statistieken raadplegen via http://www.fietstijden.nl/statistieken met een grafische weergave
 • Via community zijn ook trainingstijden te zien voor anderen. Je kunt ook blogposts schrijven waar andere wielrenners op kunnen reageren.
 • Je kunt vastleggen welke wedstrijden/toertochten je wilt gaan rijden. De geplande tochten kun je terugzien op je profielpagina.
 • Van trainingsritten of toertochten kun je de route uploaden via http://www.fietstijden.nl/import met verschillende formaten
 • Je kunt je als fietsclub ook aanmelden
 • Je kunt je profiel koppelen aan onder meer twitter, facebook, hyves enz. zodat anderen ook op de hoogte blijven van je fietstijden. Zie http://www.fietstijden.nl/statistieken/gadget

Binnenkort in de apps

De komende tijd zullen de apps verder uitgebreid worden. Hierbij zal de Android versie waarschijnlijk als eerste geupdate worden. Qua nieuwe features gaat het o.a. om live-tracking (zodat anderen rechtstreeks via internet kunnen zien waar je fietst en hoe hard je gaat). Maar een andere leuke nieuwe feature is de integratie met geplande tijden van de site. Je kunt zometeen op Fietstijden.nl je route uittekenen en aangeven dat je die route wilt fietsen en vervolgens in de app deze gegevens terugzien. Dan krijg je de route op je kaart geprojecteerd. Handig om nooit meer te verdwalen! Hou Twitter in de gaten voor updates »

twitter Volg Fietstijden.nl op Twitter | facebook Word fan van Fietstijden.nl op Facebook

Bekijk in je browser | Afmelden | Verstuurd aan <<Email Address>> | Verstuur naar een vriend
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je dit hebt aangegeven op Fietstijden.nl.

Fietstijden.nl Postbus 24047 Utrecht, 3502 MA Netherlands.
Copyright (C) 2011 Fietstijden.nl. Alle rechten voorbehouden.