Over o.a. hardloopboekje, de app, hardloopschema's en hardloopwedstrijden.

De Looptijden.nl nieuwsbrief

Deze nieuwsbrief bevat de laatste ontwikkelingen rondom Looptijden.nl en een aantal leuke hardloopwedstrijden die er binnenkort aankomen.

Boekje met alle evenementen van 2012
In december brengt Looptijden.nl met de Atletiekunie het hardloopboekje uit met alle hardloopevenementen in 2012. Maak kennis met dit makkelijke boekje en download de gratis evenementenkalender voor december 2011.

Bestel jouw exemplaar van het hardloopboekje nu voor € 8,50 en zonder verzendkosten. Je ontvangt je boekje dan nog voor de kerstdagen. Kijk op Hardloopboekje.nl voor meer informatie »

Hardloopapp 100% gratis en geupdate
De evenementenkalender is ook beschikbaar als app. Sinds 1 december zijn ook alle gegevens over 2012 via de app terug te vinden en is de app geheel gratis te gebruiken. Download gratis voor iPhone en Android via Hardloopapp.nl »

Nieuw op Looptijden.nl
Er worden zeer regelmatig nieuwe mogelijkheden toegevoegd op Looptijden.nl. Wil je direct op de hoogte zijn van alle nieuwe functies? Volg @looptijden dan ook op Twitter!

Versie 3.1 van de app
In de vorige nieuwsbrief is de update van de app aangekondigd waarmee audiocoaching mogelijk werd. Inmiddels is ook al versie 3.1 uitgebracht. Hiermee zijn een aantal kleine verbeteringen doorgevoerd om de app nog fijner in gebruik te maken. Zo is het nu mogelijk om de snelheid in minuut per kilometer te zien en te horen. Ook worden snelheid en afstand nu met één decimaal opgenoemd, wel zo precies!
Lees verder »

Hardloopschema's groot succes
Inmiddels zijn er al meer dan 1500 hardloopschema's opgestart en dat worden er elke dag meer. Vele gebruikers zijn vol enthousiasme begonnen om op een makkelijke manier te trainen om zo hun doel te halen. Optioneel zelfs met audiocoaching via de apps, dan hoor je precies wanneer je elke oefening moet doen! Kies een hardloopschema »

Maar er is nog meer!
  • Schrijf een beoordeling over je paar schoenen of hartslaghorloge
  • Importeeer al je resultaten uit RunKeeper met één klik
  • Vergelijk twee tijden
  • Veel losse verbeteringen
Schrijf een review
De afgelopen maand zijn er weer heel veel reviews over de Looptijden.nl app geschreven, waarvoor heel veel dank! Elke review motiveert ons om de app verder te verbeteren! Vooral voor de iPhone versie kunnen we nog wat reviews gebruiken!

Wedstrijden

Ook deze maand zijn er weer veel leuke hardloopwedstrijden. Hieronder een selectie. Vooral rond de kerstdagen en op oudjaar is er veel keuze. Download ook de gratis kalender voor december 2011.

Zaterdag 10-12-2011
Koude Polderloop

Zondag 11-12-2011
Ameland Adventure Run
Bruggenloop Rotterdam
Mescherbergloop

Zaterdag 17-12-2011
Linschotenloop
Houtwijkkerstloop

Zondag 18-12-2011
Spijkenisse-Spark marathon

Dinsdag 27-12-2011
Derde Kerstdagloop

Zaterdag 31-12-2011
Tjeerdsma oudejaarsloop
Sylvestercross
Oliebollenloop Schoonhoven

Zondag 08-01-2012
Egmond Halve Marathon
Brink tot Brinkloop

Zondag 15-01-2012
Vondelparkloop
Copyright © 2011 Looptijden, All rights reserved.

Looptijden Zuiderhoutlaan 4 Haarlem, NH 2012 PJ Netherlands