Moeite met het lezen van deze e-mail? Bekijk deze nieuwsbrief in je browser.
Fietstijden.nl logo
Welkom bij de Fietstijden.nl nieuwsbrief

De Vuelta is spannender dan ooit, de hoogste tijd voor de Fietstijden.nl nieuwsbrief.

Maak kans op mooie prijzen in de Vusolo September Challenge
Samen met Vusolo organiseert Fietstijden.nl deze maand de Vusolo Challenge. Doe mee aan de challenge en maak kans op mooie prijzen! Meedoen is simpel en iedereen kan winnen. Doe mee met de challenge »

Hippe Fietstijden.nl kleding
We zijn momenteel aan het onderzoeken of het mogelijk is om speciale Fietstijden.nl kleding te laten ontwikkelen. Hierop zou ook ruimte zijn om je eigen naam op te plaatsen zodat je goed herkenbaar bent. Lijkt dit je iets? Laat dan hier een reactie achter zodat we een beeld krijgen van het animo voor deze actie!

Nieuw op Fietstijden.nl

Er worden zeer regelmatig nieuwe mogelijkheden toegevoegd op Fietstijden.nl. Veelal ook naar aanleidingen van suggesties van gebruikers. Hieronder staan een aantal recente toevoegingen. Wil je direct op de hoogte zijn van alle nieuwe functies? Volg @fietstijden dan ook op Twitter!

Routes tekenen verbeterd
Afgelopen maand is de route teken optie flink verbeterd. Zo is het nu heel makkelijk om met één klik op de knop dezelfde route terug naar huis te tekenen. Ook is het aanzienlijk eenvoudiger geworden om getekende routes aan te passen door extra punten toe te voegen of bestaande punten te verslepen.

Apps bijna klaar
Helaas is het nog niet gelukt om de aangekondigde updates van de apps uit te brengen. In het auto-pauze systeem zaten een aantal lastige probleempjes die eerst goed opgelost moesten worden. Dat is inmiddels voor een groot deel gelukt, momenteel worden de laatste tests uitgevoerd. Wanneer dit naar tevredenheid gebeurd zal de update zeer binnenkort uitgebracht worden. Waarschijnlijk wordt de Android update nog komende week uitgebracht.

Nieuwe layout bijna definitief
De nieuwe layout is inmiddels al zo'n maand in gebruik en honderden gebruikers zijn er inmiddels al naar overgestapt. De reacties zijn overweldigend positief. Er zijn, uiteraard, wel een aantal kinderziektes naar boven gekomen maar dat was ook het doel van de testfase. Deze puntjes zijn vaak binnen enkele dagen verholpen zodat het binnenkort tijd wordt om de omzetting definitief te maken.

Heb je zelf nog een goed idee? Laat het gerust weten via het contactformulier op de website!

Plaats een review over de Fietstijden.nl apps

Ben je tevreden gebruiker van de Fietstijden.nl app? Laat dan een review achter om andere gebruikers hierover te informeren. Het kost slechts heel even tijd en helpt Fietstijden.nl om meer gebruikers te bereiken! Plaats een review in de Android Market of in de App Store.

twitter Volg Fietstijden.nl op Twitter | facebook Word fan van Fietstijden.nl op Facebook

Bekijk in je browser | Afmelden | Verstuurd aan <<Email Address>> | Verstuur naar een vriend
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je dit hebt aangegeven op Fietstijden.nl.

Fietstijden.nl Postbus 24047 Utrecht, 3502 MA Netherlands.
Copyright (C) 2011 Fietstijden.nl. Alle rechten voorbehouden.