Over o.a. je eigen hardloopshirt of rugnummer op naam, nieuwe features, de column, tips en hardloopwedstrijden.

De Looptijden.nl nieuwsbrief

Deze nieuwsbrief bevat de laatste ontwikkelingen rondom Looptijden.nl en een aantal leuke hardloopwedstrijden die er binnenkort aankomen.

Nieuw: hip hardloopshirt met jouw naam erop!
Looptijden.nl introduceert met gepaste trots hardloopshirts op naam. Deze kwalitatief goede shirts zien er mooi uit en jouw eigen naam en motto of quote wordt erop geprint. Je kunt het shirt vanaf vandaag voor slechts 25 euro (en geen verzendkosten) bestellen in de gloednieuwe Looptijden.nl shop!
Bestel je shirt in de shop »

Ook nieuw: rugnummer met jouw naam erop!
Naast de introductie van de hardloopshirts kun je ook voor 5 euro twee rugnummers bestellen. Ook hiervoor hoef je geen verzendkosten te betalen. Deze rugnummers worden met je eigen naam en motto erop geproduceerd en zijn gemaakt van supersterk Tyvek materiaal. Bestel je rugnummer in de shop »

Nieuw op Looptijden.nl

Er worden zeer regelmatig nieuwe mogelijkheden toegevoegd op Looptijden.nl. Wil je direct op de hoogte zijn van alle nieuwe functies? Volg @looptijden dan ook op Twitter!

Begonnen met update van de Android app

In navolging van de iPhone app zal de Android versie komende tijd ook worden voorzien van een nieuwe versie. Naast een aantal leuke nieuwe features zal de app er ook weer wat mooier uit komen te zien en komen er wat handige functies bij! Hou de Twitter en site van Looptijden.nl in de gaten voor het laatste nieuws.

Veel losse verbeteringen

Deze maand zijn er vooral veel kleine verbeteringen doorgevoerd om alles nét weer iets fijner te laten werken.
  • Het is mogeljk om Garmin FIT files te importeren en zeer binnenkort kunnen deze ook rechtstreeks via de Garmin Communicator plugin worden geimporteerd
  • De Garmin Communicator integratie zal zeer binnenkort nog verder verbeterd worden, dan wordt het ook mogelijk meerdere trainingen in één keer te importeren.
  • Op je profielpagina worden nu ook de loopgroepen getoond waarbij je je hebt aangesloten. Ook is daar nu het paar schoenen te zien welke je momenteel in gebruik hebt.
  • Hiernaast zijn er nog vele kleine verbeteringen doorgevoerd. Vaak op verzoek van gebruikers.
Bekijk de verbeteringen op je profiel »

Column: Ik mis je

De vakantie die je op het laatste moment door de neus wordt geboord. Het verjaardagscadeau dat je toch niet kreeg. Je relatie die het uitmaakt op je verjaardag. Het zijn pijnlijke situaties. En vergelijkbaar met hoe ik me onlangs voelde. Ik miste iets..
Lees de hele column van Michel van Kats »

Artikel: Lopersknie?

Bij een lopersknie ondervindt de sporter een constant zeurend gevoel aan de buitenzijde van de knie. De klachten ontstaan door herhaaldelijke bewegingen van de knie en komen onder hardlopers en wielrenners frequent voor. In de medische wereld zijn er enkele testen ontwikkeld om deze klachten te diagnosticeren.
Lees verder op OptimaalSporten.nl »


Wedstrijden

De zomer komt eraan. Traditiegetrouw zijn er dan bijna geen wedstrijden, dus een nogal kort lijstje deze maand.

04-07-2011
Onstwedderomloop

07-07-2011
Strandloop Noordwijk

23-07-2011
Wiezoloop

30-07-2011
Halve marahon Lauwersoog-Ulrum

07-08-2011
Furness Car Halve Marathon Dalfsen

14-08-2011
Stortemelk Halve Marathon

31-08-2011
Beekloop
Copyright © 2011 Looptijden, All rights reserved.

Looptijden Zuiderhoutlaan 4 Haarlem, NH 2012 PJ Netherlands