Moeite met het lezen van deze e-mail? Bekijk deze nieuwsbrief in je browser.
Fietstijden.nl logo
Welkom bij de Fietstijden.nl nieuwsbrief

Deze nieuwsbrief bevat de laatste nieuwtjes omtrent Fietstijden.nl.

Fietstijden.nl wenst je een heel mooi en ook sportief 2012!

Fietstijden.nl introduceert Schaatsprestaties.nl
Voor alle wielrenners die in de winter ook schaatsen is er naast Fietstijden.nl nu ook de site Schaatsprestaties.nl. De site zal bekend overkomen en de werking is ook ongeveer gelijk aan Fietstijden.nl, alleen dan helemaal gericht op schaatsen. De bijbehorende app heeft bijv. extra grote knoppen zodat deze ook met handschoenen te bedienen is.
Je kunt met je huidige Fietstijden.nl account gewoon inloggen op Schaatsprestaties.nl, dus probeer deze nieuwe site vandaag nog!Fietstijden.nl op Facebook
Sinds afgelopen maand is Fietstijden.nl actiever aanwezig op Facebook. Regelmatig zullen hier nu posts verschijnen en vragen gesteld worden. Like de Facebook pagina en blijf zo op de hoogte van al het nieuws!

Nieuw op Fietstijden.nl
Er worden zeer regelmatig nieuwe mogelijkheden toegevoegd op Fietstijden.nl. Veelal ook naar aanleidingen van suggesties van gebruikers. Hieronder staan een aantal recente toevoegingen. Wil je direct op de hoogte zijn van alle nieuwe functies? Volg @fietstijden dan ook op Twitter!

Fietsclubs kunnen soort groep aangeven
Voor fietsclubs is het nu mogelijk om aan te geven om wat voor een soort club het gaat. Of het nu een vereniging, een bedrijfsteam of een vriendengroep is, je kunt het vanaf nu aangeven. In de toekomst kun je hier ook op gaan zoeken zodat je meteen de juiste groep bij jou in de buurt kunt achterhalen.

Binnenkort in de app
Afgelopen maand is de nieuwe app met Nederlandstalige audiocoaching gelanceerd, maar we zitten niet stil en zijn alvast doorgegaan om het nieuwe seizoen met een nóg betere app van start te kunnen gaan. Onderstaande punten gaan opgepakt worden:

  • Ondersteuning voor hartslagmeters (Android)
  • Handmatig toevoegen van een nieuwe tijd
  • Informatie over een geplande tijd
  • Widget met informatie over je fietstijden op je home scherm
Heb je zelf nog een goed idee? Laat het gerust weten via het contactformulier op de website!

Informatie: Het effect van hoogtestage
Decennialang hebben sporters gedacht dat training in omstandigheden zoals op hoogte, de duurprestaties kan verbeteren op zeeniveau. Aangezien veel van de gunstige effecten van acclimatisatie aan de hoogte gelijk zijn aan de effecten van aerobe training, kan de combinatie van deze twee wellicht nog meer opleveren. Kan hoogtetraining de prestaties op zeeniveau verbeteren? Lees verder op OptimaalSporten.nl.

twitter Volg Fietstijden.nl op Twitter | facebook Word fan van Fietstijden.nl op Facebook

Bekijk in je browser | Afmelden | Verstuurd aan <<Email Address>> | Verstuur naar een vriend
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je dit hebt aangegeven op Fietstijden.nl.

Fietstijden.nl Postbus 24047 Utrecht, 3502 MA Netherlands.
Copyright (C) 2012 Fietstijden.nl. Alle rechten voorbehouden.