Deze maand: win een hardloopjack met je eigen naam, hartslagmeter en de iPhone app, gekleurd lint, ghost-running, hardloopevenementen en tip van de maand.

De Looptijden.nl nieuwsbrief

Afgelopen maand is de nieuwe versie van de Android app uitgebracht en is ook het Plus Pakket gelanceerd. Deze maand hebben we hard gewerkt om de laatste kinderziektes uit de app te halen en zijn we verder gegaan met het toevoegen van nieuwe functies. Lees verder over de mooie nieuwe functies welke er binnenkort aankomen!

Probeer Looptijden.nl Plus een maand gratis

Nieuw op Looptijden.nl
Er worden zeer regelmatig nieuwe mogelijkheden toegevoegd op Looptijden.nl. Wil je direct op de hoogte zijn van alle nieuwe functies? Volg @looptijden dan ook op Twitter en Looptijden.nl op Facebook voor het laatste nieuws!

Nieuwe iPhone app
Komende week komt versie 4.0 van de iPhone app uit. Hiermee wordt het mogelijk een Polar hartslagmeter aan de app te koppelen en na afloop van je trainingloopje je hartslag te analyseren en te zien in welke zones je getraind hebt. Ook is de app geschikt gemaakt voor de iPhone 5 en heeft de interface een likje verf gekregen waardoor de app er weer beter uit ziet.
Lees verder  »

Windows Phone app
Ook de Windows Phone app is afgelopen maand geupdate. Zo werkt de audiocoach soepeler en gaat je muziek weer verder na afloop van een mededeling, wel zo handig! We zijn druk bezig met nog meer mooie verbeteringen (intervallen, ghost running, doelen en nog meer moois).

Analyse scherm
Op de website is een scherm bijgekomen waarmee je heel gedetaileerd je tijden kunt analyseren. Een gekleurd lint op de kaart geeft je snelheid aan en je kunt hiermee heel eenvoudig kijken waar je snel ging en waar je langzamer ging.

Binnenkort op Looptijden.nl

Gekleurd lint in de app
Komende maand willen we de Android app updaten zodat je hierin ook tijdens het sporten middels een gekleurd lint kunt zien waar je snel ging en waar juist minder snel. Deze optie zal ook in de gratis versie van de Android app beschikbaar komen.

Doel instellen en ghost-running
Een andere vernieuwing welke er aan gaat komen is het instellen van een trainingsdoel en ghost running. Je kunt hiermee voor aanvang je training een doel instellen qua afstand, tijd, calorieën, snelheid of een combinatie van afstand en tijd. De app coacht je vervolgens naar je doel toe! Inclusief audiocoaching. Ideaal om tijdens het lopen te horen of je op schema zit om je doel te halen of dat je nog even moet aanzetten.

Helemaal leuk wordt het met de ghost-running optie. Hiermee kun je een eerdere trainingstijd selecteren en proberen deze te verbeteren. Je ziet een 'spookje' over de route lopen in je vorige tempo en je hoort het verschil met je vorige tijd. Kun jij het spookje voor blijven?

Deze opties worden exclusief voor gebruikers met het Plus Pakket.

Tip van de maand:
val goed op!

Het wordt weer vroeg donker en dus belangrijk om goed op te vallen tijdens het hardlopen. Neem altijd lichtjes mee zodat andere weggebruikers je zien en draag bij voorkeur opvallende kleding.
Bijv. een Looptijden.nl reflectievest met je eigen naam erop, of een hardloopjack met je naam erop.

Win een hardloopjack met eigen naam

Met de herfst en winter wil je er wel comfortabel bij lopen! Dit opvallende hardloopjack wordt speciaal voor jou gemaakt met je eigen naam erop zodat anderen je kunnen aanmoedigen. Het is sinds kort in de Looptijden.nl shop verkrijgbaar voor € 39,50 (gratis verzending).
Deze maand geven we er eentje weg.

Doe mee met de prijsvraag »

Wedstrijden

Hieronder een aantal leuke hardloopevenementen in de komende maanden.

Zaterdag 10-11-2012
Zandenplasloop

Zondag 11-11-2012
Olympisch Stadionloop

Zondag 18-11-2012
Zevenheuvelenloop

Zaterdag 24-11-2012
WestrandwegRun

Zondag 25-11-2012
Tis voor niks

Zondag 02-12-2012
Montferland Run

Zondag 09-12-2012
Bruggenloop Rotterdam

Zaterdag 15-12-2012
Ameland Adventure Run
Houtwijkkerstloop

Zondag 16-12-2012
Spijkenisse-Spark marathon

Zaterdag 22-12-2012
Linschotenloop

Zondag 12-01-2013
Egmond Halve Marathon
Egmond Kwart Marathon

Looptijden.nl Shop

Veel nieuwe producten in de shop: in samenwerking met Futurumshop.nl biedt Looptijden.nl nu een volledig assortiment van relevante hardloopproducten aan. Alle producten zonder verzendkosten en vaak de volgende dag al in huis! Bekijk de producten » 
Copyright © 2012 Looptijden, All rights reserved.

Looptijden Zuiderhoutlaan 4 Haarlem, NH 2012 PJ Netherlands