Deze maand: Plus Pakket aanbieding, hardloopschema's voor de Damloop, Facebook integratie en aankomende hardloopevenementen.

De Looptijden.nl nieuwsbrief

Afgelopen maand hebben we weer gewerkt aan verbeteringen en nieuwe functionaliteit van Looptijden.nl. Hieronder een aantal hoogtepunten.

Ontvang nu aankoopbedrag Plus Pakket terug als waardebon
In samenwerking met Futurumshop (de grootste online sportshop van Nederland) hebben we een bijzondere (en tijdelijke) actie: activeer nu het Plus Pakket van een jaar met 40% korting voor € 25 en je ontvangt direct een Futurumshop waardebon van € 25 cadeau! Je betaalt dus netto niks!
Profiteer van deze aanbieding » (de actie loopt nog maar 2 dagen!)

Met het Plus Pakket kun je een jaar lang onbeperkt hardloopschema's volgen inclusief audiocoaching, live-tracking gebruiken, trainingsdoelen instellen en nog veel meer!


Nieuw op Looptijden.nl
Er worden zeer regelmatig nieuwe mogelijkheden toegevoegd op Looptijden.nl. Wil je direct op de hoogte zijn van alle nieuwe functies? Volg @looptijden dan ook op Twitter en Looptijden.nl op Facebook voor het laatste nieuws!

Betere Facebook integratie
Wellicht één van de meest gevraagde verbeteringen van de laatste tijd: betere Facebook integratie. Van jouw hardlooptijden wordt nu ook de routekaart op Facebook gezet en je kunt zelfs direct je maandstatistieken in Facebook bekijken!
Overigens zijn we nog druk bezig een paar probleempjes te verhelpen die bij sommige gebruikers ervoor zorgen dat tijden niet op Facebook getoond worden.

Trainingsschema's Dam tot Damloop
Speciaal voor de Dam tot Damloop hebben we nu ook drie 10 EM hardloopschema's. Deze schema's zijn speciaal voor Looptijden.nl gemaakt door de Nederlands kampioen op de Marathon Aart Stigter!
Dam tot Damloop schema in 2 uur »
Dam tot Damloop schema in 1 uur en 30 minuten »
Dam tot Damloop schema in 1 uur »

Binnenkort betere routes en kaarten in de app
Ondertussen zijn we al weer druk bezig met de volgende versie van de app en de grootste vernieuwing hierbij zal zijn dat er veel meer informatie over hardlopen in Nederland direct in de app te vinden zal zijn. Zo kun je heel gemakkelijk leuke hardlooproutes uitzoeken bij jou in de buurt en direct zo'n route vanuit de app kunnen volgen. Ook zie je uiteraard alle aankomende evenementen, loopgroepen, hardloopspeciaalzaken en andere relevante informatie direct in de app.

Verbeteringen op de website
Ook op de website van Looptijden.nl zijn diverse verbeteringen doorgevoerd.
  • Bij privacy instellingen kun je aangeven of anderen ook de kaart jouw routes mogen zien of juist niet
  • Als je een Plus schema volgt kun je deze nu ook uitprinten als handige pdf
  • Het selecteren van gemiste trainingen vanuit de app zorgde soms voor problemen, die zijn nu opgelost

Column: je eerste marathon

Deze column is voor iedereen die zijn of haar eerste keer ziet naderen: de marathon. Je bent al maanden onrustig. Fysiek, maar vooral ook mentaal. Er spoken allerlei vragen door je hoofd: hoe zal het gaan? Heb je genoeg getraind? Of juist te veel?
Lees de hele column »

Tour de France Poule

Voor alle hardlopers die ook van wielrennen houden hebben we samen met Futurumshop een Tour de France poule opgezet waarbij je ook mooie prijzen kunt winnen! Stel je eigen team samen en verdien punten wanneer jouw renners goed fietsen. Alle deelnemers ontvangen sowieso een waardebon van € 5 van Futurumshop cadeau*.
Doe mee en ontvang waardebon van € 5 »

* bij minimale besteding van € 50

Wedstrijden

Hieronder een aantal leuke hardloopevenementen in de komende maanden.

Zaterdag 08-06-2013
Halve Marathon Zwolle

Zondag 09-06-2013
Amersfoort Cityrun
Ladiesrun Rotterdam
Maastrichts Mooiste
KikaRun

Zaterdag 15-06-2013
Heuvelrugloop Maarn

Zondag 16-06-2013
Almere City Run
8 van Drachten

Vrijdag 21-06-2013
Midzomernachtcross
Grachtenloop Haarlem

Zondag 23-06-2013
Stoomtramloop

Zondag 30-06-2013
Vechtloop Weesp
Utregse meidenloop
Run for KiKa Rotterdam
Hartslagbanden voor de app

Looptijden.nl Shop

Hartslagbanden voor de app: koppel deze Polar hartslagbanden aan de iPhone of Android app en meet tijdens het hardlopen je hartslag. Alle producten zonder verzendkosten en vaak de volgende dag al in huis!

Polar hartslagband voor Android » 

Polar hartslagband voor iPhone » 
Copyright © 2013 Looptijden, All rights reserved.

Looptijden Zuiderhoutlaan 4 Haarlem, NH 2012 PJ Netherlands