Over o.a. win een hardloopshirt of startbewijzen, nieuwe features, audiocoaching, hardloopschema's en hardloopwedstrijden.

De Looptijden.nl nieuwsbrief

Deze nieuwsbrief bevat de laatste ontwikkelingen rondom Looptijden.nl en een aantal leuke hardloopwedstrijden die er binnenkort aankomen.

Win een hardloopshirt met jouw naam erop!
Deze hippe shirts zien er mooi uit en jouw eigen naam en motto of quote wordt erop geprint, en dat voor maar 25 euro (en geen verzendkosten)! Deze maand kun je er eentje winnen: degene die deze maand het shirt besteld met het leukste motto krijgt zijn of haar geld terug!
Bestel je shirt in de shop »

Winnen!
Win deze maand één van de vijf startbewijzen voor de Zilveren Kruis Achemea Loop op 25 september in Haarlem!

Nieuw op Looptijden.nl
Er worden zeer regelmatig nieuwe mogelijkheden toegevoegd op Looptijden.nl. Wil je direct op de hoogte zijn van alle nieuwe functies? Volg @looptijden dan ook op Twitter!

Routes tekenen en Android app

De afgelopen maand is er weer hard gewerkt om een aantal veelgevraagde verbeteringen door te voeren.
  • De update van de Android app is uitgebracht met veel verbeteringen erin.
  • De route-teken module is geupdate zodat je nu met één klik op de knop dezelfde route terug naar huis kan tekenen en het is nu ook heel makkelijk om bestaande routes aan te passen door extra punten toe te voegen of bestaande punten te verslepen.
  • De nieuwe layout is inmiddels door een paar honderd gebruikers getest en de reacties zijn overweldigend positief. Binnenkort zal de nieuwe layout voor iedereen doorgevoerd worden.
  • Hiernaast zijn er nog vele kleine verbeteringen doorgevoerd. Vaak op verzoek van gebruikers.
Bekijk de verbeteringen op je profiel »

Binnenkort: audiocoaching en hardloopschema's

Komende maand gaan er een aantal spectaculaire nieuwe mogelijkheden bijkomen op Looptijden.nl. Zo wordt het mogelijk een hardloopschema te volgen om je te helpen met het bereiken van je hardloopdoelen. Daarbij zal het ook mogelijk worden om audiocoaching in de Looptijden.nl apps te activeren. Hiermee wordt je tijdens het hardlopen door een Nederlandse stem gecoached bij het lopen van je (interval)trainingen. Ook krijg je dan elke kilometer een korte samenvatting te horen met je voortgang. Wel zo makkelijk, dan hoef je niet steeds op je mobiel te kijken of je schema uit je hoofd te leren!


Hardloopschema's

Het zal ook mogelijk worden om zonder audiocoaching gebruik te gaan maken van de hardloopschema's. Je krijgt dan de dag voor je training een handig mailtje met tips over je komende training en hoe je deze het beste kunt uitvoeren en kunt ook goed de voortgang van je schema volgen. In eerste instantie zullen er schema's voor de 5 km, 10 km, halve marathon en hele marathon beschikbaar komen. Later komt daar de 15 km bij. En van elke afstand komen drie varianten beschikbaar zodat er altijd wel een schema voor jouw niveau tussenzit!


Wedstrijden

Traditiegetrouw zijn er in september altijd zeer veel leuke hardloopwedstrijden. Waaronder uiteraard de extreem populaire Dam tot Damloop.

Vr. 09-09-2011
Goudse Singelloop

Za. 10-09-2011
Run Winschoten
Pierloop Velsen
Fish Potatorun
Chemieloop

Zo. 11-09-2011
Singelloop Enschede
Maasstadloop
Bridge to Bridge

Di. 13-09-2011
Salverda Berkumloop

Do. 15-09-2011
Bruggenloop Nijmegen

Zo. 18-09-2011
Dam tot Damloop
Natuurloop Meerwijck Kropswolde
Run2Day Ladies Run 4 mijl

Zo. 25-09-2011
Posbankloop
De 30 van Almere
Zilveren Kruis Achmea Loop
Singelloop Utrecht
Texel Halve Marathon
Drechtstedenloop halve marathon
Berlijn Marathon

Za. 01-10-2011
Marathon Zeeland

Zo. 02-10-2011
Bredase Singelloop

Za. 08-10-2011
Landgoed Twente Marathon

Zo. 09-10-2011
Hoge Veluwe Loop
Marathon Eindhoven
4 mijl van Groningen
Copyright © 2011 Looptijden, All rights reserved.

Looptijden Zuiderhoutlaan 4 Haarlem, NH 2012 PJ Netherlands