Over o.a. prijsvraag ter ere van de 100.000e gebruiker, hartslagmeter in Android app, Renjemee.nl en sportcompressiekousen.

De Looptijden.nl nieuwsbrief

De prijsvraag in de laatste nieuwsbrief heeft maar liefst 243 reacties opgeleverd (waarvoor heel veel dank!) en inmiddels zijn de winnaars ook bekend gemaakt. Dankzij jullie stemmen zijn ook zowel de Looptijden.nl app als de Hardlopen in Nederland app genomineerd als sportapp van het jaar! Wederom enorm veel dank!
Nieuw op Looptijden.nl
Er worden zeer regelmatig nieuwe mogelijkheden toegevoegd op Looptijden.nl. Wil je direct op de hoogte zijn van alle nieuwe functies? Volg @looptijden dan ook op Twitter en Looptijden.nl op Facebook voor het laatste nieuws!

Hartslagmeter voor Android app

Altijd al willen weten wat je hartslag is? Met de laatste versie van de Android app (versie 3.6) kun je dit eenvoudig opmeten. Sluit je Polar Bluetooth hartslagband aan op de app en meet tijdens het lopen je hartslag.Bestel de hartslagband uit de Looptijden.nl shop
Bestel de Polar hartslagband nu voor €69,95 (gratis verzending) en ontvang een gratis Hardloopschema Plus!


Renjemee.nl maakt hardlopen socialer

Looptijden.nl is in Nijmegen bezig met een bijzonder experiment om meer hardlopers samen te laten hardlopen. Op de nieuwe website Renjemee.nl kunnen lopers aangeven waar in Nijmegen ze van plan zijn te gaan hardlopen. Alle gebruikers van Looptijden.nl kunnen inloggen met hun eigen account om een loopactiviteit aan te geven. De website Renjemee.nl is momenteel alleen beschikbaar voor Nijmegen. Lees verder »

Optimaalsporten.nl: het effect van compressiekousen bij hardlopen

Sinds compressiekousen op de markt zijn verschenen claimen fabrikanten dat sportcompressiekousen vele voordelen biedt. Je zou er niet alleen sneller van herstellen maar het komt ook ten goede aan je sportprestaties en het werkt ook nog eens blessurepreventief. Of de kousen die gericht zijn op het hardlopen de toets der kritiek doorstaan is een interessante vraag. Lees verder op optimaalsporten.nl »

Wedstrijden

Ook deze maand zijn er weer veel leuke hardloopwedstrijden.

Spotlight: Doe 29 april mee met de ZorgSpecialist Loop. Het snelste parcours van Haarlem, door de groene zoom van Schalkwijk.

Maandag 09-04-2012
Utrecht Marathon

Zaterdag 14-04-2012
Singelloop Leiden

Zondag 15-04-2012
Marathon Rotterdam
IJsselloop
Hoogeveense Cascaderun

Dinsdag 17-04-2012
Zomeravondcup

Zaterdag 21-04-2012
10 mijl van Zwolle Zuid

Zondag 22-04-2012
Hilversum City Run
Enschede Marathon
10 miles Antwerpen

Zondag 29-04-2012
Zorgspecialist Loop

Zondag 06-05-2012
Koning van Spanje Trail
Copyright © 2012 Looptijden, All rights reserved.

Looptijden Zuiderhoutlaan 4 Haarlem, NH 2012 PJ Netherlands