Over o.a. schaatsprestaties.nl, hardloopboekje, nieuwe features en hardloopwedstrijden.

De Looptijden.nl nieuwsbrief

Deze nieuwsbrief bevat de laatste ontwikkelingen rondom Looptijden.nl en een aantal leuke hardloopwedstrijden die er binnenkort aankomen.

Looptijden.nl wenst je een heel mooi en ook sportief 2012! We hebben alvast 13 looptips voor 2012 samengesteld om nóg meer loopplezier te beleven!

Looptijden.nl introduceert Schaatsprestaties.nl
Voor alle hardlopers die in de winter ook schaatsen is er naast Looptijden.nl nu ook de site Schaatsprestaties.nl. De site zal bekend overkomen en de werking is ook ongeveer gelijk aan Looptijden.nl, alleen dan helemaal gericht op schaatsen. De bijbehorende app heeft bijv. extra grote knoppen zodat deze ook met handschoenen te bedienen is.
Je kunt met je huidige Looptijden.nl account gewoon inloggen op Schaatsprestaties.nl, probeer de nieuwe site vandaag nog!


Boekje met alle evenementen van 2012
In december bracht Looptijden.nl i.s.m. de Atletiekunie het hardloopboekje uit met alle hardloopevenementen in 2012. Bestel jouw exemplaar van het hardloopboekje nu voor € 8,50 en zonder verzendkosten. Kijk op Hardloopboekje.nl voor meer informatie »




Nieuw op Looptijden.nl
Er worden zeer regelmatig nieuwe mogelijkheden toegevoegd op Looptijden.nl. Wil je direct op de hoogte zijn van alle nieuwe functies? Volg @looptijden dan ook op Twitter!

Bèta test van start om traininingsprogressie te volgen
In januari gaat er een bèta test van start waar maximaal 100 deelnemers aan mee kunnen doen. Looptijden.nl gaat in samenwerking met een groep bewegingswetenschappers een nieuwe grafiek toevoegen waarmee je je trainingsprogressie op een objectieve manier kan volgen. Door toepassing van wetenschappelijk getoetste algoritmes gaan we op basis van je trainingstijden (mits je met hartslagmeter liep) bepalen of je conditie vooruit of achteruit gaat. We zijn op zoek naar testers die ons willen helpen om dit model te verfijnen. Indien je je tijden importeert vanuit een hartslagmeter zal je op je profiel vanzelf een melding zien met de vraag of je mee wilt doen met de test.

Binnenkort ook ondersteuning voor hartslagmeters in app
We zijn druk bezig om de Android app ondersteuning voor hartslagmeters te geven. Je kunt hiermee een losse hartslagband kopen en vervolgens meet de app ook je hartslag op tijdens het hardlopen. Zo kun je je trainingsprogressie heel nauwkeurig volgen. We zijn nog op zoek naar bèta testers hiervoor, dus lijkt dit je wel iets? Neem dan gerust contact op!

Maar er is nog meer!
  • Loopgroepen kunnen aangeven wat voor soort groep het is (een vereniging, vriendengroep, loopgroep, etc.)
  • Het is mogelijk een hardloopschema tijdelijk te pauzeren ivm blessure of vakantie
  • Zoek een loopgroep op naam of plaats
  • Veel losse verbeteringen

Wedstrijden

Ook deze maand zijn er weer veel leuke hardloopwedstrijden.

Zaterdag 07-01-2012
Florijnwinterloop

Zondag 08-01-2012
Brink tot Brinkloop
Egmond Halve Marathon

Zondag 15-01-2012
Vondelparkloop
Halve Marathon van Maassluis

Zaterag 21-01-2012
Dirk IV loop

Zondag 22-01-2012
Safari Run

Zondag 29-01-2012
Vakantie Makelaarloop

Zondag 05-02-2012
Midwinter Marathon

Zondag 12-02-2012
Groet Uit Schoorl Run
Copyright © 2012 Looptijden, All rights reserved.

Looptijden Zuiderhoutlaan 4 Haarlem, NH 2012 PJ Netherlands