Deze maand over o.a. de aankomende update van de iPhone-app, inzoomen op routes, de column, tips en hardloopwedstrijden.

De Looptijden.nl nieuwsbrief

Deze nieuwsbrief bevat de laatste ontwikkelingen rondom Looptijden.nl en een aantal leuke hardloopwedstrijden die er binnenkort aankomen.

Win deze maand voor €50,- aan sportvoeding!
In samenwerking met SportvoedingWebshop.com mag Looptijden.nl deze maand 2 hardlopers gelukkig maken met vijftig euro gratis sportvoeding naar eigen keuze! Lees verder »

Nieuw op Looptijden.nl

Er worden zeer regelmatig nieuwe mogelijkheden toegevoegd op Looptijden.nl. Regelmatig ook naar aanleidingen van suggesties van gebruikers. Hieronder staan een aantal recente toevoegingen. Wil je direct op de hoogte zijn van alle nieuwe functies? Volg @looptijden dan ook op Twitter!

Bezig met iPhone-app update

Afgelopen maand is er hard gewerkt aan de komende update van de iPhone-app. Hierin worden de features welke al wel in de Android-app beschikbaar waren ook voor de iPhone beschikbaar gemaakt. Zo kun je de details en route zien van je laatste trainingen en ook meer informatie zien over aankomende wedstrijden. Verder krijg je een mooie grafiek te zien met het snelheidsverloop van je lopende tijd.

Inzoomen op route kaarten

Op veler verzoek is het vanaf afgelopen maand mogeljk gemaakt om in te zoomen op je gelopen routes. Ook routes van wedstrijden kun je nu in meer details bekijken.

Verder zijn er nog flink wat losse verbeteringen her-en-der door de site heen aangepast. Ook achter de schermen zijn zaken aangepakt zodat alles net weer wat soepeler loopt!

Column: Een baanbrekend 3.000 meter

Ineenstorting. Bam. Daar lig ik. Net na de finishstreep val ik op het koude rode tartan. Een diep gehijg. Hoe lang ik lig? Een paar seconden misschien. Of anderhalve minuut. Geen idee, ik heb het nodig. Enkele weken eerder besloot ik het te doen: inschrijven voor een baanwedstrijd. Ergens kriebelde het al een tijdje. Toch altijd die twijfel...
Lees de hele column van Michel van Kats »

Artikel: Welke hardloopschoenen passen bij mij?

Iedereen die gaat hardlopen wilt graag prettige hardloopschoenen hebben die de voet goed omsluit. De vraag is dan ook, welke schoen past bij mij? De keuze voor een hardloopschoen is tegenwoordig geen gemakkelijke opdracht. Naast de schoenmaat, heb je tegenwoordig ook nog keus uit anti-pronatieschoenen of juist supinatieschoenen. En laten we al die technische snufjes op de schoen niet vergeten. Lees verder op OptimaalSporten.nl »


Wedstrijden

Tip van de maand: De Koning van Spanje trail op 15 mei. Spectaculaire trailrun in zuid-limburg van 10 km of 30 km.

Komende maanden zijn er weer veel leuke wedstrijden! Hieronder een aantal hoogtepunten.

10-04-2011
Drutenloop
Nescioloop - Amsterdam
Halve van Den Helder
Marathon Rotterdam
Kidney run Roosendaal

15-04-2011
Singelloop Leiden
Bergrace by Night Arnhem
10 mijl van Zwolle Zuid

17-04-2011
Enschede Marathon
Hoogeveense Cascaderun
Zorgspecialist Loop
10 miles Antwerpen
Cascaderun 5 Engelse Mijl
Hilversum City Run
IJsselloop
Bergse Monumentenloop

24-04-2011
TT Run

25-04-2011
Utrecht Marathon
Klap tot Klaploop

10-05-2011
Rabobank 10 Engelse Mijl

15-05-2011
Marikenloop

16-05-2011
Leiden Marathon
Copyright © 2011 Looptijden, All rights reserved.