Over o.a. win een GPS horloge, heel veel nieuwe features, sneak-preview van eindtijdvoorspeller, hardloopevenementen en tip van de maand.

De Looptijden.nl nieuwsbrief

Afgelopen maand is er hard gewerkt en zijn er weer veel verbeteringen doorgevoerd in de app en website. Ook hebben we afgelopen maand de 200.000e gebruiker mogen verwelkomen! Komende maand krijgt de accuraatheid en stabiliteit van de apps onze volledige aandacht en gaan we hard aan de slag dit verder te verbeteren.

Win kaarten voor leuke evenementen
Deze maand geven we weer 5 startbewijzen weg! Kies zelf of je liever op 30 september de Zilveren Kruis Achmea Loop doet of op 28 oktober de Heemstede Loop. Lees verder »

Nieuw op Looptijden.nl
Er worden zeer regelmatig nieuwe mogelijkheden toegevoegd op Looptijden.nl. Wil je direct op de hoogte zijn van alle nieuwe functies? Volg @looptijden dan ook op Twitter en Looptijden.nl op Facebook voor het laatste nieuws!

Aankomende server verhuizing
Komende maand gaat de site van Looptijden.nl verhuizen naar een snellere server waardoor we de groei van de site beter kunnen opvangen. Inmiddels zijn er meer dan 200.000 geregistreerde gebruikers actief op de sites van Looptijden.nl en Fietstijden.nl. De huidige server kan dit niet meer aan en moet dus vervangen worden. We proberen de overlast zo veel mogelijk te beperken maar het is niet te vermijden dat de site enkele uren 'dicht' zal zijn. Zodra de definitieve datum bekend is zullen we dat op de site en onze Twitter en Facebook bekend maken.

Lees verder  »

Android app verbeteringen
Afgelopen maand zijn we druk bezig geweest met een volledig nieuwe versie van de Android app. De huidige app barst uit zijn voegen dus het was tijd voor een nieuwe versie. Met deze update wordt de app een stuk logischer, overzichtelijker en is er weer meer ruimte om nieuwe functionaliteit toe te gaan voegen. We gaan de nieuwe versie komende maand uitgebreid testen en hopelijk is deze gereed voor de volgende nieuwsbrief!

Download de gratis app »

Sneak-preview: 10 km eindtijd voorspeller
Vorige maanden hebben we live-tracking en levels geintroduceert. Deze maand is de 10 km eindtijd voospeller aan de beurt. Met deze tool wordt op basis van een eerdere 10 km wedstrijd en jouw trainingsloopjes een realistische schatting gegeven van een mogelijke 10 km tijd met je huidige conditie. Om hier gebruik van te gaan maken moet je wel met een hartslagmeter trainen. Dit werkt door je trainingstijden te analyseren en te kijken naar de stand van je conditie. Op basis hiervan kan een onderbouwde schatting van een 10 km eindtijd gegeven worden.

Plus Alert: als eerste op de hoogte en een maand gratis
Live-tracking, Levels en de 10 km eindtijd voorspeller zullen onderdeel gaan uitmaken van een (betaald) Plus Pakket. Alle huidige functionaliteit zal uiteraard gratis blijven maar een aantal nieuwe extra features zullen in dit Plus Pakket komen.
Wil je als eerste op de hoogte zijn van al het nieuws omtrent het Plus Pakket? Meld je dan aan voor de Plus Alert. Zodra het Plus Pakket beschikbaar is hoor je het als eerste en als bonus mag je er één maand geheel vrijblijvend gratis gebruik van maken!

Meld je aan voor het Plus Alert »

Tip van de maand: GPS opwarmen

Om direct met een zo goed mogelijk accuraatheid van start te gaan is het handig om je GPS alvast aan te zetten voordat je op de fiets stapt. Hierdoor krijgt de GPS de kans om alvast je positie te bepalen en kan daardoor direct bij de start een goede nauwkeurigheid halen. Draag je mobiel ook altijd op een plek met zo goed mogelijk ontvangst. Dus liever geen broekzak maar een specale mobielhouder om je arm.

Win een Garmin Forerunner 10

Garmin kondigt de Forerunner 10 aan. Een trendy, intuïtief en betaalbaar hardloophorloge voor hardlopers, joggers en wandelaars van ieder niveau. Forerunner 10 geeft hardlopers de meest essentiële data: hoe ver en hoe snel, terwijl tijdens het lopen ook de persoonlijke records bijgehouden worden. Wil je zo'n Forerunner 10 winnen? Looptijden.nl geeft er eentje weg! Doe mee aan de prijsvraag »

Vacature: iPhone developer te Utrecht

De explosieve groei van Looptijden.nl zorgt ervoor dat we op zoek zijn naar studenten die een uitdagende afstudeerstage of bijbaan zoeken. Werk mee aan de Looptijden.nl  en help zo mee om onze 175.000 gebruikers met nóg meer plezier te laten hardlopen! Lijkt dit je cool? Lees dan snel verder »

Wedstrijden

Hieronder een aantal leuke hardloopevenementen in de komende maanden.

Zaterdag 08-09-2012
Maasstadloop
Fish Potatorun
Jungfrau Marathon

Zondag 09-09-2012
Singelloop Enschede
Burgum Run
Meppelcityrun
09-09-2012
30 van Amsterdam Noord
Bridge to Bridge - Arnhem
Meppelcityrun

Dinsdag 11-09-2012
Salverda Berkumloop

Woensdag 12-09-2012
Bruggenloop Nijmegen

Zondag 16-09-2012
Urbanathlon
Run2Day Ladies Run 4 mijl

Zondag 23-09-2012
Dam tot Damloop

Zondag 30-09-2012
Singelloop Utrecht
Marathon Zwolle
Posbankloop
Zilveren Kruis Achmea Loop
Berlijn Marathon
Texel Halve Marathon

Zaterdag 06-10-2012
Mud Masters Obstacle Run

Zondag 07-10-2012
Hoge Veluwe Loop
Schollebosloop
Bredase Singelloop

Zaterdag 13-10-2012
Landgoed Twente Marathon
24e C1000 Kees Elzinga Halve marathon

Zondag 14-10-2012
duinentrail Schoorl
Marathon Eindhoven
Bergse Havenloop
4 mijl van Groningen

Zaterdag 20-10-2012
Stadshagenrun

Zondag 21-10-2012
Amsterdam Marathon
Maliebaanloop

Zondag 28-10-2012
Heemstede Loop
Copyright © 2012 Looptijden, All rights reserved.

Looptijden Zuiderhoutlaan 4 Haarlem, NH 2012 PJ Netherlands