Moeite met het lezen van deze e-mail? Bekijk deze nieuwsbrief in je browser.
Fietstijden.nl logo
Het jaar is nog maar amper begonnen of we hebben alweer een mooie mijlpaal bereikt: 250.000 geregistreerde gebruikers (Looptijden.nl en Fietstijden.nl samen)!

Het getal 25 komt vaker voor: de Looptijden.nl app is opgenomen in de top 25 beste Nederlandse Android apps en op 25 januari waren de opnames van onze schaatsapp voor het NOS journaal.

Kortom: tijd voor een feestje waarin het getal 25 centraal staat. Wees er wel snel bij want de actie loop slechts 2,5 dag (t/m maandag 4 februari).

2,50 korting op een Trainingsschema Plus
Met het Hardloopschema Plus kun je een trainingsschema inclusief audiocoaching volgen. Tijdelijk € 5,- ipv € 7,50. De ideale start voor het nieuwe fietsseizoen!
Bestel nu met 33% korting »

Jaar lang Plus Pakket voor 25 euro
Activeer het Plus Pakket nu een jaar lang en betaal geen € 39,95 maar slechts € 25,-. Hiermee kun je een jaar lang onbeperkt trainingsschema's volgen en krijg je live-tracking, trainingsdoelen, ghost-cycling en veel meer.
Bestel nu met bijna 40% korting »

Veel nieuwe features
Afgelopen maand is er hard gewerkt om zowel de website als de apps verder te verbeteren.

Caloriecoaching
Met de nieuwe caloriecoaching optie krijg je tijdens het fietsen te horen voor hoeveel voedsel je al calorieën hebt verbrand. Omdat alleen een getal niet zoveel zegt hoor je het equivalent in voedsel wat je al verbrand hebt. Zo hoor je in het begin dat je al een biscuitje hebt verbrandt, maar later hoor je ook o.a. een stroopwafel en een magnum langskomen. Hoe langer je doorgaat, hoe meer voedsel je langs hoort komen!

Caloriecoaching is beschikbaar in de iPhone en Android apps en kan via het instellingen scherm geactiveerd worden.

Tussentijden in de Android app
In de Android app is een nieuwe functie toegevoegd waarmee je onderweg tussentijden bij een trainingstijd kunt opslaan. Handig als je rondjes fietst of later wilt weten hoe snel je op een bepaald stuk van je route ging. Ook zie je nu op de kaart precies waar je kilometer doorkomstpunten liggen, wel zo handig!

Verbeteringen op de website
Ook op de website van Fietstijden.nl zijn diverse verbeteringen doorgevoerd.
  • Bij een fietstijd kun je het totaal aantal hoogtemeters (omhoog en omlaag) bij houden. Als je een tijd importeerd, of met de app opmeet wordt dit automatisch voor je bijgehouden!
  • Je kunt eenvoudig trainingen uit je schema herhalen
  • Het is makkelijker geworden om de planning van je trainingsschema aan te passen
  • Er is een handige optie bijgekomen tijdens het inplannen van een evenement om je streeftijd te berekenen op basis van je verwachtte snelheid of tempo
  • Bij het tekenen van routes kun je OpenStreetMap gebruiken. Vooral bij sommige bospaden is dit handig.
Begin goed voorbereid aan het nieuwe fietsseizoen
Het nieuwe fietsseizoen komt er al weer bijna aan. Wil je alvast op een gedegen manier trainen om zometeen met een optimale conditie van start te gaan? De trainingsschema's van Fietstijden.nl kunnen je snel op weg helpen. Er zijn veel standaard schema's (o.a. voor de Amstel Gold Race) beschikbaar en het is ook mogelijk een persoonlijk schema op maat te maken.

Bekijk de trainingsschema's »

Altijd op de hoogte zijn van het nieuws op Fietstijden.nl?
Er worden zeer regelmatig nieuwe mogelijkheden toegevoegd op Fietstijden.nl. Wil je direct op de hoogte zijn van alle nieuwe functies? Volg @fietstijden dan ook op Twitter en op Facebook!
Heb je zelf nog een goed idee? Laat het gerust weten via het contactformulier op de website!

twitter Volg Fietstijden.nl op Twitter | facebook Word fan van Fietstijden.nl op Facebook

Bekijk in je browser | Afmelden | Verstuurd aan <<Email Address>> | Verstuur naar een vriend
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je dit hebt aangegeven op Fietstijden.nl.

Fietstijden.nl Postbus 24047 Utrecht, 3502 MA Netherlands.
Copyright (C) 2013 Fietstijden.nl. Alle rechten voorbehouden.