Over o.a. de nieuwe app voor Windows Phone, nieuwe features, hardloopevenementen en tips.

De Looptijden.nl nieuwsbrief

Afgelopen maand heeft Looptijden.nl de prijs van sport app van het jaar bij de Sportnext verkiezingen gewonnen! Mede dankzij jullie steun en stemmen, heel veel dank hiervoor! We zijn ook op zoek naar een app developer voor onze apps. Ben (of ken) jij de student die we zoeken?

Win een startbewijs voor Grachtenloop Haarlem
Deze midzomeravondloop op 15 juni 2012 langs de Haarlemse grachten is al jarenlang een evenement waarbij het hardlopen gecombineerd wordt met de gezelligheid van de Haarlemse binnenstad. Win een gratis startbewijs op Looptijden.nl.

Nieuw op Looptijden.nl
Er worden zeer regelmatig nieuwe mogelijkheden toegevoegd op Looptijden.nl. Wil je direct op de hoogte zijn van alle nieuwe functies? Volg @looptijden dan ook op Twitter en Looptijden.nl op Facebook voor het laatste nieuws!

App voor Windows Phone

Sinds een maand is de Looptijden.nl app ook voor Windows Phone beschikbaar. Download 'm gratis uit de Windows Marketplace.


iPhone en Android apps geupdate

Afgelopen maand zijn zowel de iPhone als de Android app flink geupdate. Zo is er een nieuw scherm bijgekomen op het moment dat je je tijd opslaat. Hiermee kun je nog even snel de afstand en/of tijd aanpassen voordat je 'm opslaat. Je kunt er ook voor kiezen je tijd later pas op te slaan. Handig als je even geen internet hebt.
Ook nieuw is de automatische backup-functie. Hiermee wordt elke minuut een backup maakt. Mocht de app uitvallen dan kun je altijd je meest recente backup nog opslaan.

Overigens zijn we druk bezig een vervelende bug in de iPhone app te verhelpen welke door de iOS 5.1 update van Apple wordt veroorzaakt. Dit heeft momenteel onze top prioriteit en we proberen dit op korte termijn op te lossen. Lees verder >

Bestel de hartslagband uit de Looptijden.nl shop
Bestel de Polar hartslagband nu voor €69,95 (gratis verzending) en ontvang een gratis Hardloopschema Plus! Er zijn nog maar enkele exemplaren beschikbaar, dus wees er snel bij!


Vacature: app developer te Utrecht

De explosieve groei van Looptijden.nl zorgt ervoor dat we op zoek zijn naar studenten die een cool bijbaantje (of afstudeerstage) zoeken. Werk mee aan de Looptijden.nl app (iPhone en/of Android) en help zo mee om onze bijna 150.000 gebruikers met nóg meer plezier te laten hardlopen! Lijkt dit je cool? Lees dan snel verder!
Vacature

Wedstrijden

Ook deze maand zijn er weer veel leuke hardloopwedstrijden.

Spotlight: Doe 3 juni mee met de Letterenloop. Loop samen met schrijvers en andere boekenvakkers in Haarlem en Bloemendaal.

Zaterdag 05-05-2012
Slaghekkedwarsweg

Zondag 06-05-2012
Rondje Tilburg
Koning van Spanje Trail
Haagse Beemdenloop

Dinsdag 08-05-2012
Zomeravondcup
Rabobank 10EM

Woensdag 09-05-2012
Verkerkloop Zwijndrecht
Hoornse wijkenlopen

Zondag 13-05-2012
10 km van Hoorn
Dwars door Brugge
Ronde Hoeploop
Maasmarathon Vise
Sdu Royal 10

Donderdag 17-05-2012
Vestloop Alkmaar
Nacht van Groningen

Zondag 20-05-2012
Leiden Marathon
Marikenloop
Vestingloop 's-Hertogenbosch

Zaterdag 26-05-2012
IJsselsteinloop

Maandag 28-05-2012
Drenthe Marathon

Woensdag 30-05-2012
Station tot stationloop

Zaterdag 02-06-2012
Halve van Renesse

Zondag 03-06-2012
Brabantse Wal marathon
Loop Leeuwarden
Letterenloop
Copyright © 2012 Looptijden, All rights reserved.

Looptijden Zuiderhoutlaan 4 Haarlem, NH 2012 PJ Netherlands