Moeite met het lezen van deze e-mail? Bekijk deze nieuwsbrief in je browser.
Fietstijden.nl logo
Welkom bij de Fietstijden.nl nieuwsbrief
Na een mooie sportzomer nog even genieten tijdens de Vuelta. Ondertussen zijn we druk bezig geweest om Fietstijden.nl verder te verbeteren. Ook hebben we deze maand onze 200.000e gebruiker (Looptijden.nl en Fietstijden.nl samen) mogen verwelkomen!

Veel nieuwe features
Afgelopen maand is er hard gewerkt om zowel de website als de apps verder te verbeteren.

Aankomende server verhuizing
Komende maand gaat de site van Fietstijden.nl verhuizen naar een snellere server waardoor we de groei van de site beter kunnen opvangen. Inmiddels zijn er meer dan 200.000 geregistreerde gebruikers actief op de sites van Looptijden.nl en Fietstijden.nl. De huidige server kan dit niet meer aan en moet dus vervangen worden. We proberen de overlast zo veel mogelijk te beperken maar het is niet te vermijden dat de site enkele uren 'dicht' zal zijn. Zodra de definitieve datum bekend is zullen we dat op de site en onze Twitter en Facebook bekend maken.

Lees verder  »

Aankomende update Android app
Afgelopen maand zijn we druk bezig geweest met een volledig nieuwe versie van de Android app. De huidige app barst uit zijn voegen dus het was tijd voor een nieuwe versie. Met deze update wordt de app een stuk logischer, overzichtelijker en is er weer meer ruimte om nieuwe functionaliteit toe te gaan voegen. We gaan de nieuwe versie komende maand uitgebreid testen en hopelijk is deze gereed voor de volgende nieuwsbrief!

Download de gratis app »

Tip van de maand: GPS opwarmen
Om direct met een zo goed mogelijk accuraatheid van start te gaan is het handig om je GPS alvast aan te zetten voordat je op de fiets stapt. Hierdoor krijgt de GPS de kans om alvast je positie te bepalen en kan daardoor direct bij de start een goede nauwkeurigheid halen. Draag je mobiel ook altijd op een plek met zo goed mogelijk ontvangst. Dus liever geen broekzak maar een specale mobielhouder om je arm.

Vacature: iPhone developer
De explosieve groei van zowel Looptijden.nl als Fietstijden.nl zorgt ervoor dat we op zoek zijn naar studenten die een cool bijbaantje (of afstudeerstage) zoeken. Werk mee aan de Fietstijden.nl app en help zo mee om onze bijna 150.000 gebruikers met nóg meer plezier te laten sporten! Lijkt dit je cool? Lees dan snel verder!

Altijd op de hoogte zijn van het nieuws op Fietstijden.nl?
Er worden zeer regelmatig nieuwe mogelijkheden toegevoegd op Fietstijden.nl. Wil je direct op de hoogte zijn van alle nieuwe functies? Volg @fietstijden dan ook op Twitter en op Facebook!
Heb je zelf nog een goed idee? Laat het gerust weten via het contactformulier op de website!

twitter Volg Fietstijden.nl op Twitter | facebook Word fan van Fietstijden.nl op Facebook

Bekijk in je browser | Afmelden | Verstuurd aan <<Email Address>> | Verstuur naar een vriend
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je dit hebt aangegeven op Fietstijden.nl.

Fietstijden.nl Postbus 24047 Utrecht, 3502 MA Netherlands.
Copyright (C) 2012 Fietstijden.nl. Alle rechten voorbehouden.