Over o.a. heel veel nieuwe features, sneak-preview van levels, hardloopevenementen en tip van de maand.

De Looptijden.nl nieuwsbrief

Afgelopen maand is er hard gewerkt en zijn er weer veel verbeteringen doorgevoerd in de app en website. Komende maand krijgt de accuraatheid en stabiliteit van de apps onze volledige aandacht en gaan we hard aan de slag dit verder te verbeteren.
Nieuw op Looptijden.nl
Er worden zeer regelmatig nieuwe mogelijkheden toegevoegd op Looptijden.nl. Wil je direct op de hoogte zijn van alle nieuwe functies? Volg @looptijden dan ook op Twitter en Looptijden.nl op Facebook voor het laatste nieuws!

Apps geupdate
Afgelopen maand is er weer hard gewerkt om de apps beter en mooier te maken. Zowel de Android als de iPhone apps zijn geupdate. Komende maand gaan we hard verder en zullen we ons vooral richten om de nauwkeurigheid van de metingen te verbeteren en de apps nog stabieler te maken. Afgelopen maand zijn onderstaande verbeteringen doorgevoerd:
  • GPS signaalsterkte indicatie
  • Selecteer direct vanuit de app je favoriete muziek
  • Kcal berekening houdt nu rekening met je gewicht voor een nauwkeurigere schatting
  • Veel kleine verbeteringen
Download de gratis app »

Hardloopspeciaalzaken in de website en app
Sinds een paar weken kun je zowel via de website als via de app een handig overzicht bekijken van alle hardloopspeciaalzaken, webshops en aabiedingen in Nederland. Handig als je op zoek bent naar een nieuw paar schoenen en wilt weten waar je dit het beste bij jou in de buurt kunt kopen.

Bekijk alle hardloopspeciaalzaken »

Losse verbeteringen
Afgelopen maand zijn er ook weer veel kleine (en minder kleine) verbeteringen doorgevoerd om de site en app weer nét iets vollediger te maken. Hieronder een overzicht:
  • Je kunt een actief trainingsschema nu eenvoudig verplaatsen en ook het aantal trainingen per week aanpassen. Ook kun je precies aanklikken op welke dagen je wilt trainen.
  • Het overzicht van je schema's, recente tijden en je uitrusting is verduidelijkt.
  • Import optie voor GPX files verbeterd zodat deze meer gegevens importeert.
  • Indien je meerdere sporten bijhoudt op je profiel kun je zelf aangeven of je deze door elkaar wilt zien of juist niet (via multi-sport optie in je profiel).
  • Facebook koppeling toont de eigenschappen van je gedeelde tijden duidelijker.
  • Mogelijkheid om ook fitness workouts bij te houden op je profiel (via multi-sport optie in je profiel).
Bekijk je profiel »

Sneak-preview: levels
Vorige maand hebben we live-tracking geintroduceert. Deze maand zijn de levels aan de beurt. Met je Looptijden.nl Level kun je je eigen niveau vergelijken met dat van je vrienden. Hoe sneller en langer je loopt, hoe hoger je level wordt. Zo kun je jezelf uitdagen om nog nét wat harder of verder te gaan.

Plus Alert: als eerste op de hoogte en een maand gratis
Live-tracking en Levels zullen onderdeel gaan uitmaken van een (betaald) Plus Pakket. Alle huidige functionaliteit zal uiteraard gratis blijven maar een aantal nieuwe extra features zullen in dit Plus Pakket komen.
Wil je als eerste op de hoogte zijn van al het nieuws omtrent het Plus Pakket? Meld je dan aan voor de Plus Alert. Zodra het Plus Pakket beschikbaar is hoor je het als eerste en als bonus mag je er één maand geheel vrijblijvend gratis gebruik van maken!

Meld je aan voor het Plus Alert »

Tip van de maand: vertraagde start

Een hele handige, maar ook goed verstopte feature is de vertraagde start optie. Hiermee kun je de tijd na bijv. 30 secondes of een minuut automatisch laten starten. Handig om rustig de tijd te hebben om je mobiel op te ruimen voordat je van start gaat. Je kunt de vertraagde start activeren door de Start knop enkele secondes lang ingedrukt te houden.

Nieuw boek van columnist Jan Fokke

Jan Fokke Oosterhof, columnist van Looptijden.nl, heeft deze maand een nieuw boek uitgebracht: "als hardlopende schrijver, schrijf ik graag over drama, heroïek en prestaties in de sport. Mijn nieuwe boek is dan ook een vertaling van een boek over de snelste blinde marathonloper ter wereld, Henry Wanyoike. Hij won goud op de 5 kilometer op de Paralympics van 2000". Bestel je exemplaar met 10% korting.

Vacature: iPhone developer te Utrecht

De explosieve groei van Looptijden.nl zorgt ervoor dat we op zoek zijn naar studenten die een uitdagende afstudeerstage of bijbaan zoeken. Werk mee aan de Looptijden.nl  en help zo mee om onze 175.000 gebruikers met nóg meer plezier te laten hardlopen! Lijkt dit je cool? Lees dan snel verder »

Wedstrijden

In de zomermaanden zijn er weinig evenementen. Hieronder toch een aantal leuke hardloopevenementen in de komende maanden.

Maandag 16-07-2012
Lonnekermolen

Zaterdag 21-07-2012
Wiezoloop

Vrijdag 03-08-2012
Halve Marathon Dalfsen

Zondag 12-08-2012
Stortemelk Halve Marathon

Dinsdag 14-08-2012
Ronde van West

Zaterdag 01-09-2012
Ketelhavenloop

Zondag 02-09-2012
Tilburg Ten Miles

Zaterdag 08-09-2012
Fish Potatorun
Jungfrau Marathon

Zondag 09-09-2012
Bridge to Bridge - Arnhem
Meppelcityrun

Dinsdag 11-09-2012
Salverda Berkumloop

Woensdag 12-09-2012
Bruggenloop Nijmegen

Copyright © 2012 Looptijden, All rights reserved.

Looptijden Zuiderhoutlaan 4 Haarlem, NH 2012 PJ Netherlands