Deze maand: win een paar hardloopschoenen, live-tracking, levels, trainingsprogressie, Plus Pakket, hardloopevenementen en tip van de maand.

De Looptijden.nl nieuwsbrief

Op 1 oktober hebben we vol trots zowel de nieuwe versie van de Looptijden.nl Android app als het Plus Pakket gelanceerd. De Android app is vrijwel geheel herschreven zodat deze niet alleen nauwkeurig is maar ook mooier en duidelijker is geworden. Het Plus Pakket is een betaald pakket en zit stampensvol extra features die hardlopen nóg leuker maken. Hieronder de belangrijkste vernieuwingen.

Probeer Looptijden.nl Plus een maand gratis

Nieuw op Looptijden.nl
Er worden zeer regelmatig nieuwe mogelijkheden toegevoegd op Looptijden.nl. Wil je direct op de hoogte zijn van alle nieuwe functies? Volg @looptijden dan ook op Twitter en Looptijden.nl op Facebook voor het laatste nieuws!

Nieuwe Android app
Sinds enkele dagen is onze nieuwe Android app beschikbaar. Vrijwel de gehele app is herschreven en er zijn veel nieuwe features doorgevoerd en verbeteringen gemaakt. Zo kun je nu je intervallen tijdens het hardlopen eenvoudig terugzien en tijdens het lopen van een training kun je wisselen van oefening. Ook is de profiel tab flink verbeterd zodat je nu direct vanuit de app toegang hebt tot je profiel.

Mocht je tegen iets raars aanlopen in deze update, controleer eerst of je de allerlaatste versie hebt (via de Play Store) en laat het dan gerust weten via de support optie zodat we er snel een oplossing voor kunnen vinden.

Lees verder  »

Windows Phone en iPhone
Ook de Windows Phone app is afgelopen maand vernieuwd. Van de iPhone versie zal komende maand een update verschijnen met daarin ook de intervallen optie en deze zal dan ook compatible gemaakt worden met de iPhone 5.

Looptijden.nl Plus Pakket

Met het Looptijden.nl Plus Pakket krijg je veel extra features die het hardlopen nóg leuker maken. Je mag er onbeperkt Hardloopschema's Plus mee volgen (zolang je Plus Pakket geldig is) en krijgt de beschikking over o.a. de onderstaande mogelijkhden, maar er zijn er nog veel meer! Uiteraard blijven alle bestaande functies gewoon gratis beschikbaar!

Live-tracking beschikbaar
Afgelopen maand zijn we druk bezig geweest met een volledig nieuwe versie van de Android app. De huidige app barst uit zijn voegen dus het was tijd voor een nieuwe versie. Met deze update wordt de app een stuk logischer, overzichtelijker en is er weer meer ruimte om nieuwe functionaliteit toe te gaan voegen. We gaan de nieuwe versie komende maand uitgebreid testen en hopelijk is deze gereed voor de volgende nieuwsbrief!

Lees verder »

Trainingsprogressie: analyseer je conditie en voorspel een 10 km eindtijd
Met deze module wordt op basis van een eerdere 10 km wedstrijd en jouw trainingsloopjes een realistische schatting gegeven van een mogelijke 10 km tijd met je huidige conditie. Om hier gebruik van te gaan maken moet je wel met een hartslagmeter trainen. Dit werkt door je trainingstijden te analyseren en te kijken naar de stand van je conditie. Op basis hiervan kan een onderbouwde schatting van een 10 km eindtijd gegeven worden.

Lees verder »

Levels
Daag jezelf uit met Looptijden.nl-levels. Hiermee kun je jouw niveau bepalen en jezelf elke keer opnieuw uitdagen. Hoe sneller je gaat en hoe langer je achter elkaar kunt hardlopen, hoe hoger je level zal worden.

Lees verder »

Probeer nu een maand gratis
Ter introductie van het Plus Pakket mag iedereen het een maand gratis en vrijblijvend proberen. Wees er wel snel bij want deze actie loopt tot 14 oktober.

Probeer het nu een maand gratis »

Probeer Looptijden.nl Plus een maand gratis

Tip van de maand: zet Task Managers/Killers uit

Sommige task manager of task killer apps (zoals bijv. Android Assistant) hebben de vervelende eigenschap dat ze soms de Looptijden.nl app afsluiten waardoor je meting verloren gaat. Het beste is dus om geen task managers of killers actief te hebben tijdens het hardlopen. Mocht je er toch eentje willen draaien, zorg ervoor dat je deze zo instelt dat deze nooit de Looptijden.nl app afsluit.

Win een paar Saucony Kinvara hardloopschoenen

In samenwerking met Saucony mag Looptijden.nl twee paar Kinvara's weggeven. De Kinvara is Saucony's succesvolste Natural Running schoen.

Wil je een paar Kinvara schoenen winnen? Looptijden.nl geeft twee paar weg!
Doe mee met de prijsvraag »

Wedstrijden

Hieronder een aantal leuke hardloopevenementen in de komende maanden.

Zaterdag 13-10-2012
Landgoed Twente Marathon
Kees Elzinga Halve marathon

Zondag 14-10-2012
duinentrail Schoorl
Marathon Eindhoven
Bergse Havenloop
4 mijl van Groningen

Zaterdag 20-10-2012
Stadshagenrun

Zondag 21-10-2012
Amsterdam Marathon
Maliebaanloop

Zondag 28-10-2012
Heemstede Loop
Halve Marathon Etten Leur
Marathon Brabant

Vrijdag 02-11-2012
Bergrace by Night

Zaterdag 03-11-2012
Gerrit Voortman Lemelerbergloop

Zondag 04-11-2012
Berenloop (marathon)

Zondag 11-11-2012
Olympisch Stadionloop
Probeer Plus een maand gratis

Looptijden.nl Shop

Veel nieuwe producten in de shop: in samenwerking met Futurumshop.nl biedt Looptijden.nl nu een volledig assortiment van relevante hardloopproducten aan. Alle producten zonder verzendkosten en vaak de volgende dag al in huis! Bekijk de producten » 
Copyright © 2012 Looptijden, All rights reserved.

Looptijden Zuiderhoutlaan 4 Haarlem, NH 2012 PJ Netherlands