Deze maand: Looptijden.nl hardloopshirts, 7 nieuwe marathonschema's, weerbericht in de app, Tour Poule en hardloopevenementen.

De Looptijden.nl nieuwsbrief

Afgelopen maand hebben we weer gewerkt aan verbeteringen en nieuwe functionaliteit van Looptijden.nl. Hieronder een aantal hoogtepunten.

Nieuwe Looptijden.nl hardloopshirts
Er zijn nieuwe Looptijden.nl hardloopshirts beschikbaar in een aantal frisse kleuren! Deze functionele hardloopshirts zitten niet alleen erg fijn maar ze zien er ook mooi uit! Er zijn zowel dames als heren/neutrale modellen beschikbaar in twee kleuren elk. De shirts kosten € 19,95 (gratis verzending).Wil je dit hardloopshirt gratis ontvangen?


Nieuw op Looptijden.nl
Er worden zeer regelmatig nieuwe mogelijkheden toegevoegd op Looptijden.nl. Wil je direct op de hoogte zijn van alle nieuwe functies? Volg @looptijden dan ook op Twitter en Looptijden.nl op Facebook voor het laatste nieuws!

7 nieuwe marathonschema's
Vandaag zijn er maar liefst zeven nieuwe hardloopschema's voor de marathon toegevoegd! Het zijn niet zomaar schema's, deze marathonschema's zijn gemaakt door Aart Stigter. Hij is Nederlands kampioen op de Marathon geweest. Als er iemand is die weet hoe je voor de marathon moet trainen is hij dat wel!

Uitlopen van de marathon zonder enige ervaring »
Uitlopen van de marathon als je al 5 km kunt hardlopen »
Marathon in 4 uur 45 »
Marathon in 4 uur 30 »
Marathon in 4 uur 15 »
Marathon in 3 uur 30 »
Marathon in 2 uur 45 »

Binnenkort ook weerbericht in de app
Met de komende 5.0 versie van de Android en Windows Phone (en later ook de iPhone app) komt de meest gevraagde functie beschikbaar: het actuele weerbericht en buienoverzicht voor de komende uren is dan ook direct in de Looptijden.nl app te zien!  Bij gebruikers met het Plus Pakket wordt het weerbericht zelfs automatisch bij elke hardlooptijd opgeslagen zodat je later altijd kunt terugzien hoe het weer toen was.

Verbeteringen op de website
Ook op de website van Looptijden.nl zijn diverse verbeteringen doorgevoerd.
  • De kcal berekening is flink verbeterd. Er wordt nu met zoveel mogelijk aspecten (hartslag, gewicht, lichaamsvetprecentage, lengte, geslacht, etc) rekening houden om een zo correct mogelijk inschatting te geven.
  • Het is mogelijk om achter een geimporteerde (of handmatig toegevoegde) trainingstijd aan een schema te koppelen zodat je hier ook de trainingsanalyse van te zien krijgt.
  • Op de details pagina van een tijd (zowel in de app als op de website) kun je duidelijk het weer en de temperatuur tijdens je training terugzien.
  • Diverse kleine fixes en verbeteringen op verzoek van gebruikers.

Column: Een niet te vermijden Marathon Lijden

Zaterdagavond een feestje in Leiden. Hé, Leiden, in mei, dan leggen de vogels een ei, de Leiden Marathon en ik ben erbij! Zo besluit ik enkele dagen tevoren. Als ik er dan toch ben... ’s Avonds beperk ik me tot enkele biertjes (6); teveel koolhydraten stapelen, werkt immers contraproductief.
Lees de hele column »

Tour de France Poule

Voor alle hardlopers die ook van wielrennen houden hebben we samen met Futurumshop een Tour de France poule opgezet waarbij je ook mooie prijzen kunt winnen! Stel je eigen team samen en verdien punten wanneer jouw renners goed fietsen. Alle deelnemers ontvangen sowieso een waardebon van € 5 van Futurumshop cadeau*.
Doe mee en ontvang waardebon van € 5 »

* bij minimale besteding van € 50

Wedstrijden

Hieronder een aantal leuke hardloopevenementen in de komende maanden.

Zondag 30-06-2013
Vechtloop Weesp
Utregse meidenloop
Run for KiKa Rotterdam

Zomervakantie! Vanaf september zijn er weer veel nieuwe evenementen!

Trainen voor de Amsterdam Marathon
Ga je op 20 oktober de Amsterdam Marathon lopen? Begin dan nu met één van de marathonschema's op Looptijden.nl.

Bekijk de trainingsschema's
Hartslagbanden voor de app

Looptijden.nl Shop

Hartslagbanden voor de app: koppel deze Polar hartslagbanden aan de iPhone of Android app en meet tijdens het hardlopen je hartslag. Alle producten zonder verzendkosten en vaak de volgende dag al in huis!

Polar hartslagband voor Android » 

Polar hartslagband voor iPhone » 
Copyright © 2013 Looptijden, All rights reserved.

Looptijden Zuiderhoutlaan 4 Haarlem, NH 2012 PJ Netherlands