Deze maand: test gratis Bose sporthoofdtelefoon, successen en andere nieuwe features en hardloopevenementen.

De Looptijden.nl nieuwsbrief

Afgelopen maand is er hard gewerkt en is de Android app weer helemaal stabiel gemaakt. Ook is de nieuwe iPhone app uitgekomen. Lees verder over de mooie nieuwe functies welke er afgelopen maand zijn bijgekomen! Ook komende maand komen er weer mooie dingen aan waaronder trainingsdoelen en ghostrunning.

Probeer Looptijden.nl Plus een maand gratis

Nieuw op Looptijden.nl
Er worden zeer regelmatig nieuwe mogelijkheden toegevoegd op Looptijden.nl. Wil je direct op de hoogte zijn van alle nieuwe functies? Volg @looptijden dan ook op Twitter en Looptijden.nl op Facebook voor het laatste nieuws!

Successen in het Plus Pakket
Door actief gebruik te maken van de site kun je verschillende successen halen. Zo krijg je een sticker als je je profiel aan Facebook koppelt (Facebooker), maar ook als je een pasfoto upload (Pimp).

Ook als je op bijzondere momenten hardloopt of bijzondere prestaties neerzet kun je successen verdienen. Zo krijg je het 'Vroege Vogel' succes als je voor 8 uur 's ochtends al op stap gaat en kun je het 'Jarige Job' succes behalen door op je verjaardag te gaan hardlopen.

In totaal zijn er meer dan 50 successen te behalen, dus genoeg uitdagingen! Successen maken deel uit van het Looptijden.nl Plus Pakket.

Bekijk alle te behalen successen  »

Extra audiocoaching in de app
Afgelopen maand zijn we de studio ingegaan om nieuwe audiocoaching fragmenten op te nemen. Op de foto hiernaast is Paul de fragmenten aan het inspreken.
Je kunt nu aanvinken dat je ook de totale afstand/tijd en gemiddelde snelheid wilt horen. Ook krijg je halverwege je training een melding te horen zodat je alvast kunt omdraaien en precies op tijd weer thuis bent. Tenslotte krijg je de laatste paar oefeningen een extra complimentje te horen om nog even door te bijten! Deze fragmenten zijn inmiddels al in de Android app te vinden en zullen op korte termijn ook in de iPhone en Windows Phone app verschijnen.

Verbeteringen op de website
Ook op de website van Looptijden.nl zijn diverse verbeteringen doorgevoerd.
  • Op je profiel pagina is ruimte voor je eigen fotoalbum waar je makkelijk foto's kunt toevoegen of verwijderen
  • Het is weer mogelijk de trainingstijden en profielen van verborgen vrienden te bekijken (via de website en app)
  • Diverse andere kleine verbeteringen op verzoek van gebruikers

Doe mee met het Bose testpanel

Bose heeft speciaal voor sporters een hoofdtelefoon ontwikkeld en nodigt 25 Looptijden.nl gebruikers uit hun ervaringen met de hoofdtelefoon te delen. De Bose sporthoofdtelefoon is speciaal gemaakt voor sporters en blijft ook tijdens het hardlopen goed in je oor zitten zodat je ook gemakkelijk naar de audiocoach van de Looptijden.nl app kunt luisteren.

Na afloop van de test mogen de 25 geselecteerde gelukkigen de hoofdtelefoon (t.w.v. € 154,95) uiteraard houden! Het enige wat we vragen is om de hoofdtelefoon gedurende twee weken tijdens het hardlopen te gebruiken en daarna een review te schrijven.

Mee doen aan het testpanel? »

Wedstrijden

Hieronder een aantal leuke hardloopevenementen in de komende maanden.

Zondag 09-12-2012
Bruggenloop Rotterdam

Zaterdag 15-12-2012
Ameland Adventure Run
Houtwijkkerstloop

Zondag 16-12-2012
Spijkenisse-Spark marathon

Zaterdag 22-12-2012
Linschotenloop

Zondag 12-01-2013
Egmond Halve Marathon
Egmond Kwart Marathon

20-01-2013
Vondelparkloop

03-02-2013
Midwinter Marathon

10-02-2013
Groet Uit Schoorl Run
Hartslagbanden voor de app

Looptijden.nl Shop

Hartslagbanden voor de app: koppel deze Polar hartslagbanden aan de iPhone of Android app en meet tijdens het hardlopen je hartslag. Alle producten zonder verzendkosten en vaak de volgende dag al in huis!

Polar hartslagband voor Android » 

Polar hartslagband voor iPhone » 

iPhone ontwikkelaar

Informatica student gezocht! Studeer je informatica en zoek je een leuke bijbaan als iPhone ontwikkelaar? Kom dan in ons kantoor in Utrecht werken om de Looptijden.nl iPhone app verder te verbeteren!
Lees verder »
Copyright © 2012 Looptijden, All rights reserved.

Looptijden Zuiderhoutlaan 4 Haarlem, NH 2012 PJ Netherlands