Moeite met het lezen van deze e-mail? Bekijk deze nieuwsbrief in je browser.
Fietstijden.nl logo
Welkom bij de Fietstijden.nl nieuwsbrief

Deze nieuwsbrief bevat de laatste nieuwtjes omtrent Fietstijden.nl.

Gezocht: een moderator die wil helpen met het bijhouden van de toerkalender op Fietstijden.nl. We zijn op zoek naar één of meerdere vrijwilligers die ons willen helpen met het bijhouden van de toerkalender op Fietstijden.nl. Het hoeft niet veel tijd te kosten. Af en toe een uurtje is al perfect! Als beloning krijg je (naast eeuwige roem) een mooi icoontje achter je naam zodat duidelijk is dat je helpt om de site te verbeteren! Interesse? Stuur een mailtje naar koen@fietstijden.nl voor meer info.

Nieuw op Fietstijden.nl

Er worden zeer regelmatig nieuwe mogelijkheden toegevoegd op Fietstijden.nl. Veelal ook naar aanleidingen van suggesties van gebruikers. Hieronder staan een aantal recente toevoegingen. Wil je direct op de hoogte zijn van alle nieuwe functies? Volg @fietstijden dan ook op Twitter!

Android app uitgebracht, iPhone app onderweg
Begin vorige maand is de Android app geupdate met veel nieuwe features. Waaronder het volgen van geplande routes en een autopauze functie zodat de app automatisch op pauze springt bij stoplichten.  Inmiddels wordt er ook hard gewerkt om deze functionaliteit ook in de iPhone app te verwerken!
Ondertussen wordt er alweer hard gewerkt aan de volgende update: audiocoaching in de apps! Hiermee krijg je tijdens het fietsen elke kilometer te horen hoeveel je al gefietst hebt en hoe snel je hierbij ging. In het Nederlands!

Samenvoegen van twee tijden
Het is sinds kort mogelijk om twee tijden samen te voegen. Dit kan heel handig zijn wanneer je bijvoorbeeld je hartslag meet met een Garmin of Polar hartslagmeter maar de route met de app. Nu kun je beide tijden eerst opslaan en importeren en vervolgens samenvoegen zodat je een mooi totaalbeeld hebt van je prestaties.
Je kunt twee tijden samenvoegen door naar de tijd details pagina te gaan van één van de twee tijden en hier de combineer optie te selecteren waarna je de andere tijd kunt selecteren om ze samen te voegen.

Heb je zelf nog een goed idee? Laat het gerust weten via het contactformulier op de website!

Afstudeerstages bij Fietstijden.nl
De groei van Fietstijden.nl is momenteel zo explosief dat we op zoek zijn naar twee studenten om ons te helpen de site verder te verbeteren. Ben jij (of ken jij) de gemotiveerde (HBO of universitaire) student die we zoeken, neem dan contact op met koen@fietstijden.nl!

Sportmarketing
We zijn op zoek naar een enthousiaste student sportmarketing uit de regio Utrecht die ons wil helpen met allerlei activiteiten die komen kijken bij het draaien van een succesvolle website. Denk aan het promoten en coördineren van nieuwe functionaliteit en het organiseren van leuke iniatieven vanuit Fietstijden.nl.

App developer (iPhone / Android)
Studeer je informatica en hou je van het schrijven van apps voor de iPhone en/of Android? Kom dan meehelpen met het verder uitbreiden van de Fietstijden.nl apps! Er zijn nog veel uitdagende projecten waar extra hulp zeer welkom is. Denk bijv. aan live-tracking of het verbeteren van de accuraatheid van de metingen. Eventueel ook als bijbaantje mogelijk naast je (informatica) studie.

twitter Volg Fietstijden.nl op Twitter | facebook Word fan van Fietstijden.nl op Facebook

Bekijk in je browser | Afmelden | Verstuurd aan <<Email Address>> | Verstuur naar een vriend
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je dit hebt aangegeven op Fietstijden.nl.

Fietstijden.nl Postbus 24047 Utrecht, 3502 MA Netherlands.
Copyright (C) 2011 Fietstijden.nl. Alle rechten voorbehouden.