Deze maand: trainingsdoelen, ghost-running, 25% kortingsactie, Windows 8 app en hardloopevenementen.

De Looptijden.nl nieuwsbrief

Welkom 2013! Moge het maar weer een mooi en sportief jaar gaan worden. In 2012 is Looptijden.nl enorm gegroeid en hebben we veel nieuwe functies toegevoegd. Voor 2013 hebben we ook weer mooie plannen om hardlopen nóg leuker te maken. Bekijk ook het hardloopjaar 2012 als infographic.

25% korting op hardloopschema's en Plus Pakket
Speciaal om het nieuwe jaar in te luiden krijg je 25% korting op hardloopschema's en het Plus Pakket van een jaar. Wees er wel snel bij want de actie loopt nog maar enkele dagen. Profiteer ook van de kortingsactie »

Probeer Looptijden.nl Plus een maand gratis

Nieuw op Looptijden.nl
Er worden zeer regelmatig nieuwe mogelijkheden toegevoegd op Looptijden.nl. Wil je direct op de hoogte zijn van alle nieuwe functies? Volg @looptijden dan ook op Twitter en Looptijden.nl op Facebook voor het laatste nieuws!

Trainingsdoelen en ghost-running
Afgelopen maand zijn de Android en Windows Phone apps geupdate zodat je hier nu je trainingsdoel kunt selecteren. Komende week komt de update ook voor de iPhone uit.

Met trainingsdoelen kun je kiezen om een bepaalde afstand, tijd, snelheid te gaan lopen. Ook kun je kiezen om afstand in een gewenste tijd te willen voltooien. De app coacht je hier actief naar toe zodat je precies te zien én te horen krijgt of je op schema ligt en of je je doel gaat halen.

Nog leuker wordt het door een vorige tijd van jezelf of een vriend te selecteren en deze te proberen te verbeteren. Je ziet precies waar je volgens je schema zou moeten zijn (een spookje) en je ziet en hoort hoeveel secondes je voor of achterloopt op je vorige tijd. Kun jij het spookje voorblijven?

Trainingsdoelen en ghost-running maken deel uit van het Looptijden.nl Plus Pakket (profiteer nu tijdelijk van 25% korting).

Lees meer over trainingsdoelen  »

Gekleurd snelheidslint
In de Android en Windows Phone app is het mogelijk om via het instellingen menu het gekleurde snelheidslint te activeren. Hiermee wordt je route op de kaart als een gekleurd lint getoond waarbij de lijn groen is als je snel ging en rood is wanneer je langzamer ging.

Windows 8 app

Speciaal voor Windows 8 is er een Looptijden.nl app ontwikkeld. Hiermee kun je eenvoudig het laatste nieuws, komende evenementen en je eigen profiel zien. Download de app gratis uit de Windows Store.

Verbeteringen op de website
Ook op de website van Looptijden.nl zijn diverse verbeteringen doorgevoerd.
  • Er zijn twee nieuwe hardloopschema's beschikbaar: een afvalschema en een schema om voor de 3 km te trainen
  • Voor loopgroepen zijn er veel verbeteringen doorgevoerd
  • De site is op diverse plekken flink versneld
  • Gemistte trainingen blijven nog 3 dagen zichtbaar in de apps

Column:
knettergek!

In 2013 gaat het dan toch gebeuren: mijn eerste marathon. Op 12 mei sta ik aan de start van de beruchte 42-kilometer-wedstrijd in Praag, Tsjechië. Het was geen eenvoudige beslissing, dat geef ik toe. Ook al mag ik dan al een jaar of acht hardlopen, tot de ultieme afstand is het nog nooit gekomen. Simpelweg omdat het zo enorm ver is...
Lees de hele column »

Resultaten Bose testpanel

Afgelopen maand hebben we 25 lezers van deze nieuwsbrief gelukkig kunnen maken met een Bose sporthoofdtelefoon. Zij hebben afgelopen maand deze hoofdtelefoon getest en hier reviews over geschreven. Benieuwd naar hun ervaringen of zelf ook op zoek naar een goede sporthoofdtelefoon?
Lees alle reviews van het testpanel »

Wedstrijden

Hieronder een aantal leuke hardloopevenementen in de komende maanden.

Zondag 13-01-2013
Egmond Halve Marathon
Egmond Kwart Marathon

Zondag 20-01-2013
Vondelparkloop
Ruitenburg Halve

Zaterdag 26-01-2013
Loop Hoornaar

Zondag 03-02-2013
Midwinter Marathon

10-02-2013
Groet Uit Schoorl Run

Zaterdag 02-03-2013
3bergenloop

Zondag 03-03-2013
20 van Alphen

Vrijdag 08-03-2013
Salland Trail

Zaterdag 09-03-2013
Halve marathon van Haren

Zondag 10-03-2013
City - Pier - City
Afsluitdijkrun
Hartslagbanden voor de app

Looptijden.nl Shop

Hartslagbanden voor de app: koppel deze Polar hartslagbanden aan de iPhone of Android app en meet tijdens het hardlopen je hartslag. Alle producten zonder verzendkosten en vaak de volgende dag al in huis!

Polar hartslagband voor Android » 

Polar hartslagband voor iPhone » 

iPhone ontwikkelaar

Informatica student gezocht! Studeer je informatica en zoek je een leuke bijbaan als iPhone ontwikkelaar? Kom dan in ons kantoor in Utrecht werken om de Looptijden.nl iPhone app verder te verbeteren!
Lees verder »
Copyright © 2013 Looptijden, All rights reserved.

Looptijden Zuiderhoutlaan 4 Haarlem, NH 2012 PJ Netherlands