Moeite met het lezen van deze e-mail? Bekijk deze nieuwsbrief in je browser.
Looptijden.nl logo
Welkom bij de Looptijden.nl nieuwsbrief

De Looptijden.nl app is genomineerd voor de "Nederlandse Sport App van het jaar" verkiezing op sport28.nl! Help Looptijden.nl deze verkiezing te winnen door jouw stem ook uit te brengen! Helaas moet je je eerst registreren op sport28.nl, maar je doet Looptijden.nl een heel groot plezier door toch te stemmen want elke stem helpt!

Klik hier om op de Looptijden.nl app te stemmen!

Maak je al gebruik van de iPhone app en ben je hier tevreden over? Laat dan ook een (positieve) review achter in de iTunes AppStore! Zo weten andere hardlopers ook hoe mooi deze app is!

Deze nieuwsbrief bevat de laatste ontwikkelingen rondom Looptijden.nl en een aantal leuke hardloopwedstrijden die er binnenkort aankomen.

Nieuw op Looptijden.nl

Er worden zeer regelmatig nieuwe mogelijkheden toegevoegd op Looptijden.nl. Regelmatig ook naar aanleidingen van suggesties van gebruikers. Hieronder staan een aantal recente toevoegingen. Wil je direct op de hoogte zijn van alle nieuwe functies? Volg @looptijden dan ook op Twitter!

Android app - zondag 13 februari beschikbaar

In de vorige nieuwsbrief is de Android app al aangekondigd, en inmiddels is de app ook bijna af! Momenteel worden de laatste schoonheidsfoutjes uit de app gehaald en deze zal naar verwachting op zondag 13 februari worden uitgebracht! Hou de site en Twitter in de gaten voor het laatste nieuws!

Mobiele site uitgebreid

De mobiele site van Looptijden.nl (http://m.looptijden.nl) is flink uitgebreid. Zo kun je nu onderweg ook veel wedstrijdinformatie bekijken van populaire, recente en aankomende wedstrijden. Ook kun je gedetaileerde gegevens bekijken van je eigen trainingstijden.

Veel (kleine) verbeteringen

Afgelopen maand zijn er vooral veel kleine verbeteringen doorgevoerd naar aanleiding van vragen van gebruikers. Een beknopte samenvatting:

  • Je kunt op je profiel aangeven dat je de afstand van je tijden liever in gehele kilometers dan in meters wilt bekijken. Dus bijv. "10 km" ipv "10.000 m".
  • Je kunt de route van een hardlooptijd ook als een parcours opslaan en hierna bijv. aanpassen of later hergebruiken.
  • Je kunt het exacte aantal calorieen importeren/invoeren ipv het uitgerekende aantal.
  • Bij elke tijd kun je een naam opgeven om de tijd later makkelijk terug te vinden.
  • Je kunt je herstelhartslag opslaan.
  • De site is aanzienlijk sneller geworden zodat je minder lang hoeft te wachten!
  • Het is gemakkelijker geworden om reviews te plaatsen bij wedstrijden.
  • Het bekijken van tijden van vrienden is makkelijker geworden en je kunt nu de gedetaileerde gegevens bekijken.
  • Er is een support forum bijgekomen waar je vragen over het gebruik van de site kunt stellen of correcties op wedstrijden kunt doorgeven.


Hardloopwedstrijden

Komende maand staan er weer een aantal zeer leuke loopjes op het programma. In de wintermaanden is het altijd zeer afhankelijk van de omstandigheden of een wedstrijd door kan gaan. Controleer dus voordat je vertrekt op de officiele website of de wedstrijd nog wel doorgaat!

Uitgelicht: Voorjaarsloop in Heerugowaard op 13 maart

Zoals ieder jaar wordt er in maart een 10 kilometer wedstrijd gelopen in Heerhugowaard. Tevens is er een 5 km wedstrijd in het kader van de "Frans Smit Memorial-run". Voor de jeugd is er een 600/1000 meterloop met voor elke deelnemer een leuke prijs.

De loop vind plaats op 13 maart 2011 en wordt om 10:30 (600 meter) en 10:40  (1000 meter) gestart door de jeugd. De start van de 10 km vindt plaats op 11:00 en 10 minuten later is er de start van de 5 km.  De start is vanaf het Hera-complex te Heerhugowaard.

Het is een vlak parcour in het polderlandschap van Heerhugowaard, een geheel verharde weg met een kleine verhoging bij de dijk om de ringvaart. Bij gunstige weersomstandigheden staat dit garant voor een top tijd. Bekijk alle informatie over deze wedstrijd »

Andere wedstrijden in de komende tijd

Bekijk alle hardloopwedstrijden » | Bekijk de hardloopkalender »


Column: Winnen in het ziekenhuis

"Hoeveelste ben ik?" Al rennend in de tuin van het VUmc-ziekenhuis in Amsterdam vraag ik het een vriendelijke vrijwilligster aan de kant van de weg. De vraag komt niet zomaar uit het niets; het gaat goed. Dan zegt de wat grijzende vrouw, voor de gelegenheid gehuld in een geel hesje: "je bent eerste!"... Lees de hele column van Michel van Kats »


Artikel: De zin en onzin van rekoefeningen

Wanneer de lente aanbreekt en de temperatuur stijgt gaat het sportershart weer sneller kloppen. De sportkleding wordt uit de kast getrokken en vervolgens gaat menig sporter zijn spieren eens flink rekken, want je wilt uiteraard geen blessures oplopen. Je kent ze wel, mensen die hardlopen en met hun rekoefeningen proberen een lantaarnpaal om te duwen of een brugleuning te verbuigen. Lees verder op OptimaalSporten.nl »

twitterVolg Looptijden.nl op Twitter | facebookword een fan van Looptijden.nl op Facebook

Bekijk in je browser | Afmelden | <<Email Address>> | Verstuur naar een vriend
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je dit hebt aangegeven op Looptijden.nl.

Copyright (C) 2011 MeetMijnTijd Alle rechten voorbehouden.