Deze maand: win jaar lang Plus Pakket, versie 5 van de iPhone app, updates voor Android en Windows Phone en hardloopevenementen.

De Looptijden.nl nieuwsbrief

Afgelopen maand hebben we hard aan de apps gewerkt en hebben we voor alle platformen uitgebracht. Voor de iPhone is er een hele grote update ter goedkeuring bij Apple ingediend en deze is naar verwachting komende week nog beschikbaar.

Voor deelnemers van de Zandvoort Circuit Run hebben we een leuke actie in samenwerking met Runner's World Magazine: er is speciale audiocoaching en je kunt je persoonlijke doel instellen waarna de app je er naar toe coacht. Normaal alleen voor Plus gebruikers, maar alle deelnemers van de Circuit Run kunnen er gratis gebruik van maken! Lees verder »

Nieuw op Looptijden.nl
Er worden zeer regelmatig nieuwe mogelijkheden toegevoegd op Looptijden.nl. Wil je direct op de hoogte zijn van alle nieuwe functies? Volg @looptijden dan ook op Twitter en Looptijden.nl op Facebook voor het laatste nieuws!

iPhone app versie 5.0
Versie 5.0 van de iPhone app is twee weken geleden al ter goedkeuring bij Apple ingediend en naar verwachting wordt deze komende week ook goedgekeurd en kunnen we 'm beschikbaar maken.

Versie 5 biedt enkele grote verbeteringen waaronder:
 • sterk verbeterde nauwkeurigheid
 • intervallen zijn zichtbaar in de app waardoor je gemakkelijk kunt zien tijdens welke stukken van de training je sneller of juist langzamer ging
 • extra audiocoaching intervallen (5 min, 5 km, 10 km)
 • calorie audiocoaching (hoor via je oor hoeveel eten je al verbrandt hebt)
 • de audiocoach zal belangrijke meldingen (bijv. komende oefening) niet meer afbreken voor minder belangrijke mededelingen
 • het scherm blijft aanstaan zolang je een route aan het meten bent
 • duidelijke indicatie wanneer het GPS signaal sterk genoeg is om met een meting te beginnen
 • diverse visuele verbeteringen doorgevoerd om de app duidelijker te maken
Download de iPhone app »

Windows Phone 8 update onderweg
Komende week gaan we een update voor de Windows Phone app uitbrengen waardoor deze ook in de achtergrond blijft draaien. Dan kun je ook tijdens het hardlopen rustig nog even bellen, what's appen e.d.
Ook zijn sinds kort de intervallen ook op de kaart zichtbaar. Zo zie je precies waar je kilometerdoorkomsten waren. Deze optie is ook op Windows Phone 7.5 beschikbaar. Ten slot is ook de calorie audiocoaching beschikbaar gekomen.

Bedankt voor alle positieve reviews die jullie de laatste weken hebben achtergelaten over de app! Dit motiveert ons om te app nóg mooier en beter te maken!

Download de Windows Phone app »

Polar import wizard verbeterd
De Polar Import wizard is afgelopen maand flink verbeterd. De hartslaginformatie wordt nu ook uit in je profiel geimporteerd zodat je uitgebreide analyses van je hartslagzones kunt maken. Ook zie je nu de snelheidsontwikkeling gedurende je training terug.

Verbeteringen op de website
Ook op de website van Looptijden.nl zijn diverse verbeteringen doorgevoerd.
 • Gebruikers met het Plus Pakket hebben een mooi icoontjes achter hun naam gekregen
 • Bij tijden is het mogelijk om ook je startnummer in te vullen. Handig om later nog eens terug te kijken of actiefoto's terug te zoeken.
 • Bij de Tabel met tussentijden worden de intervallen nu mooi afgerond op hele kilometers
 • Het is mogelijk om tijden van gebruikers en vrienden te liken om ze extra aan te moedigen

Win een jaar lang Plus Pakket

Deze maand geven we aan drie gelukkigen winnaars het Plus Pakket van een jaar cadeau! Hiermee kun je een jaar lang onbeperkt trainingsschema's volgen, live-tracking gebruiken, trainingsdoelen instellen, ghost running gebruiken en nog veel meer moois!
Doe mee met onze prijsvraag »

Wedstrijden

Hieronder een aantal leuke hardloopevenementen in de komende maanden.

Vrijdag 08-03-2013
Salland Trail

Zaterdag 09-03-2013
Halve marathon van Haren

Zondag 10-03-2013
City - Pier - City
Afsluitdijkrun

Zondag 17-03-2013
Voorschotenloop
Drunense Duinenloop

Zaterdag 23-03-2013
De 32 van Kampen

Zondag 24-03-2013
Zandvoort Circuit Run
Venloop

Zondag 14-04-2013
Marathon Rotterdam
Cascade run Hoogeveen

Zondag 21-04-2013
Hilversum City Run
Enschede Marathon
10 miles Antwerpen
Hartslagbanden voor de app

Looptijden.nl Shop

Hartslagbanden voor de app: koppel deze Polar hartslagbanden aan de iPhone of Android app en meet tijdens het hardlopen je hartslag. Alle producten zonder verzendkosten en vaak de volgende dag al in huis!

Polar hartslagband voor Android » 

Polar hartslagband voor iPhone » 
Copyright © 2013 Looptijden, All rights reserved.

Looptijden Zuiderhoutlaan 4 Haarlem, NH 2012 PJ Netherlands