Over o.a. schaatsprestaties.nl, hardloopboekje, nieuwe features en hardloopwedstrijden.

De Looptijden.nl nieuwsbrief

Deze nieuwsbrief bevat de laatste ontwikkelingen rondom Looptijden.nl en een aantal leuke hardloopwedstrijden die er binnenkort aankomen.

Nu het (eindelijk) is gaan vriezen en er weer op natuurijs geschaatst kan worden is er natuurlijk niks leukers dan even snel de Schaatsprestaties.nl app te downloaden zodat je ook al je schaatsprestaties kunt bijhouden. Je kunt met je vertrouwde Looptijden.nl gegevens inloggen zodat je al je prestaties mooi bij elkaar houdt.

Komende maand gaat zeer waarschijnlijk de 100.000e gebruiker zich aanmelden op Looptijden.nl en dat gaan we vieren! Hou Twitter, Facebook en site in de gaten voor het laatste nieuws.

Nieuw op Looptijden.nl
Er worden zeer regelmatig nieuwe mogelijkheden toegevoegd op Looptijden.nl. Wil je direct op de hoogte zijn van alle nieuwe functies? Volg @looptijden dan ook op Twitter!


Binnenkort ook ondersteuning voor hartslagmeters in app
We zijn druk bezig om de Android app ondersteuning voor hartslagmeters te geven. Je hoeft dan alleen een losse hartslagband te kopen en vervolgens meet de app ook je hartslag op tijdens het hardlopen. Zo kun je je trainingsprogressie heel nauwkeurig volgen. We zijn nog op zoek naar bèta testers hiervoor, dus lijkt dit je wel iets? Neem dan gerust contact op!

Maar er is nog meer!
  • De gezondheidsgrafiek is sterk verbeterd. Kies nu zelf welke gegevens en van welke periode je deze wilt bekijken.
  • Je kunt eventueel gemiste trainingen makkelijk verplaatsen
  • Bekijk je statistieken per week of per maand
  • De importwizards van Nike+, GPX en Polar zijn verbeterd
  • Het is makkelijk geworden om snel even de route van een tijd aan te passen
  • Veel losse verbeteringen

Column: 5 dingen die hardlopen mooi maken

Hardlopen is de mooiste sport die er is. Ongenadig hard genieten van elke afgelegde pas. Trainen tot je lichaam tegensputtert. En wedstrijd na wedstrijd dichter bij Haile komen. Er zijn echter – ook bij de 'ik draag een iets te korte broek'-lopers –altijd momenten dat de Ikea-zitbank het wint van het geveterde schoeisel. Je eigen discipline deelt je een knock-out uit, nog voordat de wedstrijd überhaupt is begonnen. Slappe zak. Lees de hele column »

Test: Handschoenen voor smartphones

"Dit vind ik nu handig. Met de kou heb ik altijd handschoenen aan en bij het gebruik van Looptijden kon ik die niet bedienen…tot nu dan. Want met deze handschoenen kan dat wel! Met de touchscreen gloves beantwoordt je je berichten zonder je handschoenen uit te trekken of bedien je je iPhone om te kijken hoe hard je loopt. Touchscreen gloves zijn gemaakt van een een soort zilverachtig spul dat verwerkt is in de handschoen. ". Lees verder op Hrdlpn.nl »

Wedstrijden

Ook deze maand zijn er weer veel leuke hardloopwedstrijden.

Zaterdag 11-02-2012
Heinenoordtunnelloop (25 Km)

Zondag 12-02-2012
Groet Uit Schoorl Run
Timmermanloop Wildervank

Zondag 19-02-2012
Bosdijkloop Vinkeveen

Zaterdag 03-03-2012
3bergenloop

Zondag 04-03-2012
20 van Alphen
Achtkastelenloop

Zaterdag 10-03-2012
Halve marathon van Haren

Zondag 11-03-2012
City - Pier - City
Louis Vinkloop
Merenloop
Copyright © 2012 Looptijden, All rights reserved.

Looptijden Zuiderhoutlaan 4 Haarlem, NH 2012 PJ Netherlands