Moeite met het lezen van deze e-mail? Bekijk deze nieuwsbrief in je browser.
Looptijden.nl logo
Welkom bij de Looptijden.nl nieuwsbrief

Looptijden.nl wenst iedereen een goed en vooral ook heel sportief 2011!

Looptijden.nl vierde afgelopen maand haar tweede verjaardag! Bij de start was het doel om in het eerste jaar zo'n honderd leden te krijgen, maar dit werden er duizend. Afgelopen jaar was het doel om te groeien tot drie- a vijfduizend, en dit zijn er uiteindelijk dertienduizend geworden!
Vooral de iPhone app heeft een flinke bijdrage aan dit succes geleverd.

Deze nieuwsbrief bevat de laatste ontwikkelingen rondom Looptijden.nl en een aantal leuke hardloopwedstrijden die er binnenkort aankomen.

Nieuw op Looptijden.nl

Er worden zeer regelmatig nieuwe mogelijkheden toegevoegd op Looptijden.nl. Regelmatig ook naar aanleidingen van suggesties van gebruikers. Hieronder staan een aantal recente toevoegingen. Wil je direct op de hoogte zijn van alle nieuwe functies? Volg @looptijden dan ook op Twitter!

Plaatsen van foto's en video's bij blogposts

Sinds kort is het mogelijk om bij je blogposts direct een foto en/of video te plaatsen. Zo maak je je blogposts nog leuker!

Import van SportTracks bestanden

Afgelopen maand is er wederom een nieuwe import optie toegevoegd. Zo is het nu mogelijk om bestanden uit SportTracks te importeren. Je kunt hiermee in één klap al je trainingen, hardloopschoenen en andere gegevens overzetten naar Looptijden.nl.

Sneak preview: Android app

Na het succes van de iPhone app kwamen er veel vragen of er ook een Android app aankwam. Het antwoord hierop is: ja. Zeer binnenkort zelfs! De app is momenteel in beta stadium en wordt al door een aantal lopers getest. Zodra de laatste losse puntjes zal deze app ook gelanceeerd worden. De verwachting is dat dit ergens in het begin van 2011 zal plaatsvinden. Waarschijnlijk februari.

Hardloopwedstrijden

Komende maand staan er weer een aantal zeer leuke loopjes op het programma. In de wintermaanden is het altijd zeer afhankelijk van de omstandigheden of een wedstrijd door kan gaan. Controleer dus voordat je vertrekt op de officiele website of de wedstrijd nog wel doorgaat!

Bekijk alle hardloopwedstrijden » | Bekijk de hardloopkalender »


Column: Damesperikelen op een dorpsrondje

14 november – De dag van de Bastenrun in de Ooijpolder. Een zware werkweek achter de rug, maar toch weiger ik verstek te laten gaan. Het is een prachtige Hollandse ochtend die mijn zin versterkt: grijs, laaghangende bewolking, druilerig, nat, regenachtig, bedompt, vochtig etc. In één woord: Herfst. Voor ons hardlopers brengt dit twee voordelen met zich mee. Het is niet te warm en er zit voldoende zuurstof in de lucht. Je ziet: vanochtend zit het glas halfvol, je zou zelfs kunnen zeggen dat ik positief gestemd ben.

Lees de hele column van Jan Fokke Oosterhof »

Artikel: Zijn cooling-down oefeningen nutteloos?

Je bent met een groep sporters heerlijk aan het sporten en voordat de cooling-down zijn aanvang krijgt sta je al onder de douche. Je coach zit met zijn handen in het haar. Hij is bezorgt en vreest dat je door het overslaan van de cooling-down wellicht spierpijn kunt krijgen en minder snel zult herstellen. Is de bezorgdheid van de trainer terecht, en ga je nu op onverantwoorde wijze met je sport om?
Lees verder op OptimaalSporten.nl »

twitterVolg Looptijden.nl op Twitter | facebookword een fan van Looptijden.nl op Facebook

Bekijk in je browser | Afmelden | <<Email Address>> | Verstuur naar een vriend
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je dit hebt aangegeven op Looptijden.nl.

Copyright (C) 2011 MeetMijnTijd Alle rechten voorbehouden.