Win een hardloopreis naar Newcastle, de spectaculaire mei challenge, de update van de iPhone-app, de column, tips en hardloopwedstrijden.

De Looptijden.nl nieuwsbrief

Deze nieuwsbrief bevat de laatste ontwikkelingen rondom Looptijden.nl en een aantal leuke hardloopwedstrijden die er binnenkort aankomen.

Win een hardloopreis naar de Great North Run!
's Werelds grootste halve marathon, de Great North Run, vindt 18 september plaats in Newcastle. Het event is uitverkocht, maar DFDS Seaways heeft de hand weten te leggen op de laatste startbewijzen. Looptijden.nl mag EXCLUSIEF een 5-daagse stedentrip voor twee personen weggeven! Lees verder »

Doe mee met de mei challenge en win!
In samenwerking met Futurumshop.nl organiseert Looptijden.nl in mei de 'Futurumshop mei challenge'. Hou vier hardlooptijden bij op Looptijden.nl en maak kans op spectaculaire prijzen! In totaal is er €250,- aan prijzengeld! Lees verder »

Doe mee met de Roparun actie
Momenteel zijn we druk bezig een coole actie op te zetten voor deelnemende Roparun teams (hint: gratis live-tracking). Doe jij mee met de Roparun en wil je ook rechtstreeks de vorderingen van je team op jullie team website plaatsen, neem dan even contact op!

Nieuw op Looptijden.nl

Er worden zeer regelmatig nieuwe mogelijkheden toegevoegd op Looptijden.nl. Regelmatig ook naar aanleidingen van suggesties van gebruikers. Hieronder staan een aantal recente toevoegingen. Wil je direct op de hoogte zijn van alle nieuwe functies? Volg @looptijden dan ook op Twitter!

Versie 2.0 van de iPhone-app is bijna af!

Vorige maand is de update van de iPhone-app al aangekondigd, en deze maand is deze ook bijna af. Zie hiernaast voor een screenshot van hoe het er uit gaat zien. Er zijn veel nieuwe functies toegevoegd en de nauwkeurigheid is verbeterd. Een aantal hoogtepunten zijn:
  • Bekijk je trainingsroute terug op je iPhone
  • Snelheidsverloop van je huidige trainingstijd
  • Directe Facebook en Twitter integratie
  • Bekijk en bewerk je Looptijden.nl profiel
  • Bekijk details voor aankomende wedstrijden
Hou Looptijden.nl en @looptijden op Twitter goed in de gaten voor de laatste updates!

Facebook integratie

Indien je je account aan Facebook hebt gekoppeld, dan is vanaf deze maand ook de gelopen route zichtbaar op Facebook. Zo zien je vrienden precies hoe je gelopen hebt! Binnekort komt er nog meer Facebook integratie aan, dus hou de site in de gaten.

Loopgroep in eigen huisstijl

Sinds afgelopen week is het mogelijk een Loopgroep Plus te starten op Looptijden.nl. Dit is een uitbreiding op de normale loopgroepen om je loopgroep in je eigen huisstijl vorm te geven voor betere herkenbaarheid. Ideaal voor bedrijventeams! Aangezien een Plus loopgroep maatwerk vereist, wordt hier wel een maandelijkse vergoeding voor gevraagd. De huidige loopgroepen blijven uiteraard gewoon gratis en volledig functioneel! Lees verder »

Column: Een dag uit het leven van een hardloper

Na het succes van de vorige keer – de herten vlogen ons om de oren – heb ik de smaak te pakken. Met hard- en voormalig toploper Dick van den Broek en zijn vrouw Barbara start ik vanaf hotel Postiljon in Arnhem. Dick heeft nog tegen de groten der aarde gerend; Krotwaar, Tanui, Tergat en anderen. Dick die eerst met de toppers liep, loopt nu met mij en de hertjes....
Lees de hele column van Jan Fokke Oosterhof »

Artikel: Wat is de kans op een hardloop-blessure?

Niemand heeft een glazen bol, dus is het moeilijk in te schatten wanneer je een hardloopblessure krijgt. Enkele gedateerde onderzoeken gaven aan dat wanneer je wekelijks boven de 32 km. gaat hardlopen de kans op blessures toeneemt. Deze bevinding werd gedeeld door enkele kleine onderzoeken. Er zijn nieuwe onderzoeken met verrassende resultaten.
Lees verder op OptimaalSporten.nl »
Copyright © 2011 Looptijden, All rights reserved.