Over o.a. hardloopboekje, audiocoaching, hardloopschema's en hardloopwedstrijden.

De Looptijden.nl nieuwsbrief

Deze nieuwsbrief bevat de laatste ontwikkelingen rondom Looptijden.nl en een aantal leuke hardloopwedstrijden die er binnenkort aankomen.

Boekje met alle evenementen van 2012

In december brengt Looptijden.nl met de Atletiekunie het hardloopboekje uit met alle hardloopevenementen in 2012. Maak kennis met dit makkelijke boekje en download de gratis evenementenkalender voor november 2011.

Bestel jouw exemplaar van het hardloopboekje nu en profiteer van 10% korting. Nu voor € 7,65 en zonder verzendkosten. Kijk op Hardloopboekje.nl voor meer informatie »

De evenementenkalender is ook beschikbaar als app. Download gratis voor iPhone en Android via Hardloopapp.nl »

Nieuw op Looptijden.nl
Er worden zeer regelmatig nieuwe mogelijkheden toegevoegd op Looptijden.nl. Wil je direct op de hoogte zijn van alle nieuwe functies? Volg @looptijden dan ook op Twitter!

Wereldprimeur: Nederlandstalige audiocoaching

Het is zover: Nederlandstalige audiocoaching is beschikbaar in de gratis Looptijden.nl-app. Hiermee is de Looptijden.nl-app de allereerste hardloopapp met Nederlandstalige audiocoaching! Hiernaast zijn er nog vele grote en kleinere verbeteringen doorgevoerd in de apps om deze nog completer en beter te maken. Zo kun je nu intervaltrainingen volgen via de app, inclusief audiocoaching! Ook is het mogelijk om te trainen volgens een hardloopschema.
Voor de iPhone versie van de app zijn er nog legio andere verbeteringen doorgevoerd welke al wel in de Android versie zaten maar nu ook (eindelijk) voor de iPhone beschikbaar zijn. Denk aan het volgen van een ingeplande route, automatische foutcorrectie, betere multitasking, het zien van je gelopen route en nog veel meer!
Veel dank aan Paul Budding voor het gebruik van zijn stem in de apps! Download snel de nieuwe versie van de app uit de App Store of Android Market! Lees verder »

Hardloopschema's

Volg nu je hardloopschema voor je favoriete afstand via Looptijden.nl. Voor de meest populaire afstanden (5, 10, 15, halve- en hele marathon) zijn schemas beschikbaar. Je kunt de schema's gratis volgen of een Hardloopschema Plus activeren waarbij je in de apps via audiocoaching bij elke intervaltraining precies te horen krijgt welke oefening je moet doen. Mocht je liever een schema volgen welke door een gecertificeerd hardlooptrainer speciaal aan jouw wensen en mogelijkheden wordt aangepast dan kun je ook voor een Hardloopschema Op Maat kiezen. Kies een hardloopschema »

Nieuwe layout

Afgelopen maand is ook nog eens de layout van Looptijden.nl vernieuwd. Alles is hierdoor een stuk overzichtelijker en logischer geworden. Met de snelle groei van de site en het grote aantal mogelijkheden wat er in de laatste jaren was toegevoegd, was het de hoogste tijd voor een nieuw jasje.
Bekijk de nieuwe layout
»

Wedstrijden

Ook deze maand zijn er weer veel leuke hardloopwedstrijden. Hieronder een selectie. De zevenheuvelenloop op 20 november is hiervan de populairste.

Zaterdag 12-11-2011
Zandenplasloop

Zondag 13-11-2011
Olympisch Stadionloop
Twiskemolenloop (10km)
Lintloop MAX

Zaterdag 19-11-2011
Sinterklaasloop Scheemda

Zondag 20-11-2011
Zevenheuvelenloop

Zaterdag 26-11-2011
Binnenmaasloop

Zondag 27-11-2011
Rondje Bussloo

Zondag 04-12-2011
Montferland Run

Zondag 11-12-2011
Mescherbergloop
Bruggenloop Rotterdam
Ameland Adventure Run
Copyright © 2011 Looptijden, All rights reserved.

Looptijden Zuiderhoutlaan 4 Haarlem, NH 2012 PJ Netherlands