Moeite met het lezen van deze e-mail? Bekijk deze nieuwsbrief in je browser.
Fietstijden.nl logo
Afgelopen maanden hebben we achter de scherm heel hard gewerkt aan één van de meest gewilde features voor Fietstijden.nl: het automatisch herkennen van beklimmingen tijdens je tocht en het opstellen van klassementen hiervoor. Het is momenteel al bíjna klaar en je kunt het nu wel alvast uitproberen!

Sprints
De nieuwste toevoeging op Fietstijden.nl zijn Sprints. Dit zijn korte stukjes tijdens je route waarvoor aparte klassementen worden opgesteld. Denk bijvoorbeeld aan heuveltjes of beklimmingen bij jou in de buurt.

Zodra je met de app (of je Garmin) over zo'n beklimming gaat herkent Fietstijden.nl dit en zal automatisch jouw doorkomsttijd voor die sprint berekenen en in het klassement opnemen. Ze weet je precies in hoeveel secondes jij de Cauberg op kan klimmen en ook hoe lang jouw vrienden hier over deden!


Bekijk de kaart met alle sprints »

Mee doen aan de beta test?
Momenteel zijn we nog druk bezig de laatste testen uit te voeren om alles perfect werkend te krijgen. Het kan dus zijn dat de tijden nog niet 100% nauwkeurig herkend worden, neem dan gerust even contact op met support.

Wil je het zelf alvast proberen? Open dan het Details scherm van je tijd en klik op de "Check sprints (beta)" link in de linkerbalk. Later deze maand zal de site automatisch sprints gaan herkennen en ontvang je hier ook mailtjes over als je een sprint gereden hebt.

Veel nieuwe features
Afgelopen maand is er hard gewerkt om zowel de website als de apps verder te verbeteren. De iPhone app heeft helaas flinke vertraging opgelopen omdat Apple hier extreem traag in is. De app is vorige maand al ter goedkeuring ingediend maar helaas nog steeds niet goedgekeurd. Hopelijk wordt deze komende week alsnog goedgekeurd!

App meet ook zonder GPS ontvangst je hartslag
Voor idedereen die ook wel eens binnen traint of spinning doet is er een handige uitbreiding van de app: deze meet nu ook je hartslag als je geen GPS ontvangst hebt! Zo kun je altijd en overal je hartslag meten en later analyseren. Deze aanpassing is al voor Android beschikbaar en komt op korte termijn ook voor de iPhone beschikbaar.

Selecteer je favoriete sport in de app
Doe je naast fietsen ook wel eens andere sporten? Je kunt nu in de app eenvoudig kiezen voor andere sporten zoals skeeleren en je tijden worden ook als zodanig opgeslagen in je profiel.

Download de iPhone app » | Download de Android app »

Tekenen van routes vereenvoudigd
De route teken module is verbeterd waardoor het nu nog makkelijker is om routes te tekenen of te bewerken! Je kunt niet alleen wijzigingen ongedaan maken, maar ook eenvoudig punten verwijderen als je per ongeluk een punt te veel getekend hebt. Wel zo makkelijk!

Meet de afstand van je route »

Nieuwe algemene voorwaarden en privacy policy
Afgelopen maand hebben we de algemene voorwaarden, privacy policy en gebruiksvoorwaarden volledig herschreven. Inhoudelijk is er niks veranderd maar ze zijn nu beter leesbaar en duidelijker beschreven zodat je precies weet waar je aan toe bent. Door gebruik te maken van de website of app van Fietstijden.nl ga je akkoord met deze voorwaarden.

Verbeteringen op de website
Ook op de website van Fietstijden.nl zijn diverse verbeteringen doorgevoerd.
  • Je kunt nu ook je spiermassa en cholesterol bijhouden onder gezondheidsgegevens
  • Je kunt eenvoudig tijden van je vrienden 'liken' en berichtjes achterlaten om hen aan te moedigen.
  • Het is mogelijk om een trainingsschema of Plus Pakket van Fietstijden.nl cadeau te geven aan iemand anders. Je krijgt niet alleen een mooie waardebon om cadeau te geven maar ook zelf een week gratis Plus Pakket. Lees verder »
  • Train je met een Garmin horloge? Je kunt nu een zip file met daarin een aantal .tcx files in één keer importeren, wel zo makkelijk!

Altijd op de hoogte zijn van het nieuws op Fietstijden.nl?
Er worden zeer regelmatig nieuwe mogelijkheden toegevoegd op Fietstijden.nl. Wil je direct op de hoogte zijn van alle nieuwe functies? Volg @fietstijden dan ook op Twitter en op Facebook!
Heb je zelf nog een goed idee? Laat het gerust weten via het contactformulier op de website!

twitter Volg Fietstijden.nl op Twitter | facebook Word fan van Fietstijden.nl op Facebook

Bekijk in je browser | Afmelden | Verstuurd aan <<Email Address>> | Verstuur naar een vriend
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je dit hebt aangegeven op Fietstijden.nl.

Fietstijden.nl Postbus 24047 Utrecht, 3502 MA Netherlands.
Copyright (C) 2013 Fietstijden.nl. Alle rechten voorbehouden.