Copy

 

TROELS SKOVGAARD
&
FRIENDS

VINDER AF INTERNATIONAL KONKURRENCE I UK

I 2021 udgav Troels Skovgaard EP’en Someday My Ship Will Come In.

Herfra blev singlen Wash My Blues Away vinder af UK Songwriting Contest 2021 i Jazz & Blues kategorien.

Således fik Troels Skovgaard, internationalt, blåstemplet sin position som ophavsmand til en af årets bedste blues-sange.

Læs det officielle opslag fra UK Songwriting Contest

SELECTED – SKAMROST AF BLUES 21

I efteråret 2022 udsendte Troels Skovgaard albummet SELECTED.
Også her er Troels’ skib kommet godt til kaj, for albummet er i den grad faldet i god jord hos den internationale anmelderside Blues 21. Her syntes redaktionen så godt om
albummet, at det blev udvalgt i deres Disc Select-kategori, og bl.a. fik følgende ord med på vejen:

”Dette album skal lyttes grundigt til med alle dets smagfulde og elegante nuancer. Den underliggende og farverige palet af detaljer, drager lytteren ind og gør det til en fornøjelse
at lytte på igen og igen.”
Læs den  fulde anmeldelse af Blues21.com

TROELS SKOVGAARD har i løbet af sin solokarriere bevæget sig mellem smukke, akustiske ballader med flerstemmige vokaler og elektriske blues/rock-numre, undertiden med en jazzy flavour. Stilarterne kan sammenfattes i det univers der hedder Contemporary Blues. Troels’ guitar-touch og lyd er blevet et trademark for ham, og genkendes straks når man lytter til hans musik.

I sin karriere som solist, har Troels udgivet fem album og en EP: Debuten “Troels Skovgaard” fra 2003, dobbeltalbummet “No Matter How Far I Go” fra 2006 samt “The Album - Songs of Life, Love and Lies” fra 2013. EP’en “Someday My Ship Will Come In” fra 2021, vinylalbummet “Instrumental Journey” fra 2021 og nu albummet “SELECTED” fra efteråret 2022.

Fra disse udgivelser er adskillige numre blevet spillet regelmæssigt på DR. Både P3, P4 og P5 har taget Troels til sig, og både UK-vinder singlen “Wash My Blues Away” og den seneste single “Treat Me Nice” fra Selected har fundet vej til DR’s playlister.

Lyt til TROELS SKOVGAARD & FRIENDS - MEDLEY 

Friends

Michael Sunding pianist, Niels Ratzer trommer, Dan Rasmussen bas
   
                               
Om sine Friends fortæller Troels:

Michael Sunding
”Det var en lørdag aften, ovenikøbet en svedig én af slagsen. Scenen var Fatter Eskild i Aarhus, og her mødtes Dan, Michael og jeg til en overjordisk, fed jam. Siden har vi ikke set os tilbage. Michael er en legesyg og sprudlende musiker og en fantastisk pianist med rødder i Gospel, soul og jazz. Og når mine egne indspilninger bobler og slår gnister, så er det ikke mindst Michaels fortjeneste.”

Niels Ratzer
”Niels’ og mit venskab og musikalske makkerskab går tilbage til 80’erne. Vi mødtes ofte i forskellige studiesammenhænge. Jeg var allerede fan af Niels. Han spillede i bandet Frontline, og gjorde dybt indtryk på mig med sit musikalske nærvær og sin virtuositet. Det blev til senere utallige opgaver i alle ender og kanter af showbizz, og udover det, er det bare kanon hyggeligt at være i selskab med Niels. Han har altid mange gode ideer, og heldigvis findes mange af dem på mine udgivelser.”

Dan Rasmussen
”Hvem er det? tænkte jeg tilbage i 1997. En ung fyr, lige dér i tv-studiet med supergodt greb om bassen, hvorfra der aldrig undslap én eneste forkert tone. Og så var han groovy som bare pokker! Det var selvfølgelig Dan – Dan Rasmussen – mester-bassist i alle genrer, særligt Gospel. Vi har senere spillet tonsvis af aftener sammen, og jeg kan prale af at Dan er med på de fleste af mine egne indspilninger.”
 

Udgivelser


   

   

Kontakt

 

BOOKING: jens.michaelsen@gmail.com
                +45 20 11 30 61

 

WEB: troelsskovgaard.com


FOLLOW:

YouTube
Instagram
Facebook 
Facebook
Link
Website
YouTube
Copyright © 2023 Troels Skovgaard, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp