Copy
View this email in your browser
hello!

bán andrás vagyok és azért kapod ezt az emailt, mert feliratkoztál a halottnak a coach hírlevélre, amiben időről-időre megosztom, hogy mi történik a podcast háza táján és összegyűjtök mindenféle jóságot, ami engem inspirál, segít vagy szórakoztat – hátha neked is jobb lesz tőle a napod!

nagyon örülök, hogy itt vagy, de természetesen bármikor kiszállhatsz az email alján található “leiratkozás” gombra kattintva. 
nem vagyok nagy év vége rajongó, de az összesítéseket mindig is imádtam. a mai ajánló is ennek szellemében készült.

mit hozott ez az év? kevesebb fogyasztás, kevesebb iroda és ingázás, kevesebb szociális érintkezés, kevesebb utazás. több szorongás és félelem, aggódás. több balaton, kevesebb adria.

emlékeztek hogyan fordultunk rá az 2020-ra? a klímaszorongás volt a legjellemzőbb tünet. nagy bajokkal küzdöttünk globális szinten vagy legalább próbáltunk megküzdeni. ezek a problémák nem oldódtak meg, várnak ránk az alagút végén. 
vajon mit tudunk ebből a covidos fékezett habzású életvitelből átmenteni, hogy megvédjük a bolygónkat? miben fognak a nagy cégek végre változtatni - hiszen ők sokkal többet tehetnek a föld épségéért, mint mi egyszerű halandók.
összefirkált filmposzter södermalmon, stockholmban
 

annyi biztosan kiderült idén, hogy az emberiséget fenyegető problémák csak közösen oldhatók meg és nem fog működni a “védekezés nemzeti szinten” sem a járvány(ok), sem a globális klímaváltozás és annak következményei ellen. együtt vagyunk ebben, figyeljünk oda egymásra, segítsük egymást!

szófelhő 

neked a személyes megélése szerint milyen volt az év? kérlek írd meg azt az 1-2-3 szót, ami kapásból eszedbe jut 2020-szal kapcsolatban! szeretnék a ti visszajelzéseitek alapján összepakolni egy szófelhőt, amit majd beteszek a fb közösség oldalára is.

az én asszociációm: bizonytalanság, tehetetlenség, befelé figyelés

légyszi válaszolj erre az emailre a te szavaiddal! köszönöm
az idei év méltó lezárása, ha az ajánlómban azokat a hírleveleket sorolom fel, amikre én is fel vagyok iratkozva:
top 3

ha nem volt időd az összes haC-t végighallgatni, de semmiképpen sem szeretnéd kihagyni a legjobb adásokat, akkor a te kedvedért összeválogattam a szerintem legjobban sikerült idei podcastjaimat:
  1. 048. hol vagy a helyeden?
  2. 054. felhasznált felhasználók, elrontott internet
  3. 057. család és/vagy munka?

tavasszal amikor kitört a járvány, akkor nagyon rácuppantam a témára és készítettem egy karantén körkapcsolás című korona XTRA sorozatot

idén sok vendégszereplésem is volt. ha érdekel, akkor itt megtalálod őket.

talán az open office és a biznisz boyz sikerült a legjobban, bár nagyon büszke vagyok a political capital-os szereplésemre, ahol a svéd járványkezelésről beszéltem.

vicces fejlemény, hogy az rtl klub fókuszban visszajáró vendég lettem. kb. ötször jelentkeztem be stockholmi covid ügyben és már-már teljesen megszoktam a dolgot, pedig el sem tudjátok képzelni, hogy először mennyire izgultam!
amire még nagyon büszke vagyok, hogy idén tavasszal beindult a bezzeg a svédek?! podcastem, ami egy hangosblog a hovatartozásról, melyben az azonos nevű blogomat dolgozom fel.

külön öröm és kihívás, hogy (szinte) állandó szereplője lettem az árnyék podcastnek, ahol nálam sokkal okosabb emberekkel beszélgethetek kéthetente a magyar közéletről és a külföldi létről. ha még nem ismered, akkor hallgass bele!

sportfilmek az ünnepekre

én az év végében legjobban mindig is a sport összefoglalókat szerettem, ezért a végére ajánlok néhány kimagasló néznivalót a témában:

sunderland till i die - elképesztő jó sorozat, ami megmutatja, hogy a foci sokkal több annál, minthogy 22 milliomos labdázgat a gyepen. ebben a hányatott sorsú észak-angliai városban a foci szervezi a közösség életét. rengeteg embernek ad munkát, kikapcsolódási lehetőséget és reményt a szar életből való kiemelkedésre (hacsak egy-egy győzelem erejéig is).

akit érdekel a vezetéselmélet, annak is rengeteget lehet tanulni a management viselkedéséből. azt hiszem kedvet is kaptam mégegyszer végignézni a két évadot.
ha te is belevágsz, akkor nehogy utána nézz a korábbi évek angol bajnoki eredményének, csak hagyd magad és izguld végig te is ezt a kiemelkedő dokumentum sorozatot!  
 
sunderland till i die
drive to survive - a netflix forma 1-ről készült sorozata főleg a laikusokat célozza, de nekem hard core rajongónak is tartogatott csemegéket. nagyon jól megcsinálták és alig várom a harmadik évadot az idei szezonról!

amúgy f1 ügyben meg kell nézned ezt a rövid videoüzenetet, amit a mclaren csapat emberei készítettek olasz nyelven a ferrarinak. az egész apropója a szeretett versenyzőjük, carlos sainz jr. átigazolása. én még ennyire megható búcsúztatást sosem láttam. nagyon jó lehet egy ilyen szervezetben dolgozni, ahol ennyire odafigyelnek egymásra. 
 
drive to survive
icarus - netflix szintén. nagyon érdekes film az orosz doppingprogramról, tele meglepő fordulatokkal.
icarus (nem a busz)
ennyi volt az idei utolsó haC hírlevél, köszönöm, hogy velem tartottál!

boldog ünnepeket és újévet!

január 8-án jövök hírlevéllel legközelebb a tervek szerint.

december 30-án még lesz egy igazi bekuckózós, hosszú mese, egy fordulatokban, nehézségekben és felállásokban gazdag élettörténet a halottnak a coach műsorfolyamban, melynek címe '060. többszöri újrakezdés a nulláról'. 

“stay positive, test negative!”

üdv
andrás
banandras.hu

ui: ne felejtsd el most elküldeni válaszban a te szavaidat a 2020-as haC szófelhőhöz! köszi
a korábbi hírleveleket elolvashatod az archívumban

amennyiben ezt a levelet valaki továbbította neked és szeretnél feliratkozni, akkor azt itt megteheted: FELIRATKOZÁS
 
Spotify haC
fb csoport
instagram
haC homepage
Copyright © 2020 halottnak a coach, All rights reserved.beállítások - leiratkozás

Email Marketing Powered by Mailchimp