Copy
View this email in your browser
hello!

bán andrás vagyok és azért kapod ezt az emailt, mert feliratkoztál a halottnak a coach hírlevélre, amiben időről-időre megosztok veled számomra hasznos, érdekes és/vagy kedves dolgokat. nagyon örülök, hogy itt vagy, de természetesen bármikor kiszállhatsz az email alján található “leiratkozás” gombra kattintva. *a fejemben luke skywalker kiáltását hallom: “neeeeeeeee!*

az elmúlt időszakban eléggé felpörgött a podcast biznisz. meghívást kaptam az open office podcastbe, ahol egy nagyon jót beszélgettünk arról, hogy milyen az ideális munkahelyi környezet, amiben nem fogsz azonnal kiégni. itt meghallgathatod a 23. epizódot, melynek címe: kiégés helyett élhető munkahely.  

most pénteken pedig egy majd’ 2 órás beszélgetést rögzítettem pettik ági mentálhigiénés szakemberrel a haC-ba. ágit - aki családok segítésével foglalkozik - az árnyék podcastból ismerhetitek és nagyon jó adás készült vele arról, hogy a munka és a család helye hol van az életünkben. várható megjelenés november 18-án.  

apropó árnyék podcast: szerintem nagyon jól összeérett a csapat és a legutóbbi adás eléggé sistergősre sikerült. itt
ilyenkor kell emelni a tétet! a következő adás vendége wahorn andrás lesz, akit az én kívánságom alapján hívott meg dévényi tibi bácsi - ja nem, a kristóf. nagyon izgatottan várom a jövő szerdai felvételt!
 
betű

nagyon húsbavágó témájú könyvet olvasok szvetlana alekszijevics: elhordott múltjaink

két rövid idézet belőle:

“senki sem tanított meg minket szabadon élni, csak arra hogyan haljunk meg a szabadságért”

“az egész történelem során nem éltünk, csak túléltünk”

ismerős?

creative types

ismered az adobe gyönyörű, színes-szagos tesztjét, ami hamar kideríti, hogy milyen kreatív típus vagy? én innovátor.

good on you

hosszú inkubálási periódus után életemben először vásároltam magamnak használt ruhákat. a svéd sellpy.se szerint ezzel a rendelésemmel (5 db ing, amiből 3 nem jó, s vissza kell küldjem) 17584 liter vizet és 13 kg CO2-t spóroltam meg a föld javára. 

amennyiben új ruhát vásárolsz - mint én is általában - érdemes megnézni, hogy az adott márka mennyire környezetkímélő. ehhez tökéletes oldal a good on you.

hang  és kép

nagyon tetszett a netflixen a the playbook című dokumentum sorozat első része, amelyben az la clippers edzője kifejti, hogy igenis az a legfontosabb, hogy egy vezető közel kerüljön az embereihez. szó van még benne az ubuntu-ról is, mint életfelfogásról. nagyon inspiráló és igényes. csekkold le! 
 
nagy kedvencem esterházy péter, akinek az utolsó könyvét (ami a hasnyálmirigyéről, illetve annak a rákjáról szól) presser gábor álmodta hangjátékká. egyszerűen hátborzongató, már háromszor hallgattam végig.
a bűnös
 
így 45 évesen már nagyon ritkán szeretek bele vagy fedezek fel új együtteseket, zenéket. lehet, hogy a korom miatt, lehet azért mert a mai előadóknak nincs mondanivalója és a zenekészítéshez ma már nem kell tudni zenélni? nálad ez hogy van?

a lényeg, hogy a héten szerelembe estem egy számomra új együttessel. nézzétek meg ezt a mini fellépést és élvezkedjetek, mint én! fantasztikus szerintem.
the tank and the bangas  

a radio FRO felkérésére készítettem a hungarostudioba egy órás magyar zenei válogatást. megtalálod a playlistet a spotify-on a haC FM mixtape #1 fedőnév alatt.
 
és a hét szenzációja: gorillaz és elton john 

fun

a szupermarketben döbbenten konstatáltam, hogy a ben & jerry's új fagyival rukkolt elő, melynek íze: netflix and chilled wtf?
remélem élvezted ezt az összeállítást!

üdv

andrás


 

amennyiben ezt a levelet valaki továbbította neked és szeretnél feliratkozni, akkor azt itt megteheted: FELIRATKOZÁS

 
Spotify haC
fb csoport
instagram
haC homepage
Copyright © 2020 halottnak a coach, All rights reserved.beállítások - leiratkozás

Email Marketing Powered by Mailchimp