Copy
View this email in your browser
hello!

bán andrás vagyok és azért kapod ezt az emailt, mert feliratkoztál a halottnak a coach hírlevélre, amiben időről-időre megosztom, hogy mi történik a podcast háza táján és összegyűjtök mindenféle jóságot, ami engem inspirál, segít vagy szórakoztat – hátha neked is jobb lesz tőle a napod!

nagyon örülök, hogy itt vagy, de természetesen bármikor kiszállhatsz az email alján található “leiratkozás” gombra kattintva. 
podcast hegyek

új év, új lendület. érdekes, hogy már többször előfordult az elmúlt 2 évben, hogy hirtelen beparáztam, mert úgy éreztem, elfogyott az ihlet és nem fogok tudni soha többé értékes, értelmes, minőségi podcast adást készíteni. 

most karácsony előtt másodszor vagy harmadszor ért utol ez a félelem, de nem tartott sokáig, mert valahogy megráztam magam és hirtelen azt vettem észre, hogy felvettem jó pár klassz adást és özönlenek a lehetőségek befelé az ablakon, csak győzzem kiválogatni!

egy héttel ezelőtt lehi a szín folt cafe showrunnere írt rám és kerekedett belőle egy nagy spontán beszélgetés, amiben sokat beszélgettünk a magunk, illetve a gyermekeink képzéséről összehasonlítva az angol, svéd és magyar tapasztalatokat. az adás végén a másik házigazda, lehiné aka. timi kifaggatott a coachinról, én pedig nem féltem elmesélni a tapasztalataimat és a véleményemet a szakmáról.

hallgasd meg, ha érdekel és szeretnéd hallani, ahogy a lányom is szerepel néhány kérdés erejéig az adásban!
 

ezt az adást is hozzácsaptam az egyre növekvő vendégszerepléseim gyűjteményéhez, amit megtalálsz a halottnak a coach blogon. katt!

vasárnap reggel többen írtak nekem, hogy megjelent egy baromi jó tldr írás horváth bence tollából a 444-en a kiégés társadalmi hátteréről. annyira tetszett a cikk, hogy azonnal felvettem a kapcsolatot a szerzővel, aki elvállalta a szereplést és a tervek szerint érkezik a haC podcast következő adásába. izgatottan várom a felvételt hétfőn!

közben megjelent az idei első haC epizód, ami egyből nagyon magasra teszi a lécet nekem, mert eddig még talán soha senki nem mondta el ennyire jól összeszedetten a kiégést és a felépülést, mint egy korábbi kliensem, aki volt annyira bátor, hogy megossza a hallgatókkal is a tanulságos történetét.
ha ezen a héten csak egyetlen podcastet fogsz meghallgatni, akkor ez legyen az!
csütörtök este pedig lement az árnyék podcast legfrissebb felvétele, ahol vendégünk az amerikában élő orsós lászló jakab volt, akivel többek közt a capitoliumi balhéról, a twitter és trump viszonyáról beszélgettünk. megjelenés január 19-én.

nézni befelé

headspace - a kedvenc (ám indokolatlanul drága) meditációs app-om korlátozott, de bizonyos szempontból kibővített tartalma megjelent kellemes illusztrációval a netflixen.
ha most kezdenél el meditálni vagy a mindfulnessel ismerkedni, akkor ez a legjobb műsor számodra.
 
a héten jelent meg a netflixen a pieces of a woman című amerikai film, ami tökre magyar. mundruczó kornél rendezte, wéber kata írta, de maga a produkció 100% amerikai. egyrészt érdekes elolvasni ezt az interjút a rendezővel, amiből megtudhatjuk hogyan működik kint egy ilyen projekt, másrészt nagyon jó szívvel ajánlom magát a filmet megnézésre, ami brutálisan fájdalmas, viszont gyönyörű.

engem különösen érdekel a transzgenerációs trauma kérdése, és ebben az alkotásban nagyon plasztikusan megjelenik az ősök bennünk hordozott tramuája és a saját életünk traumáinak találkozása.
a csodás képi világ, a kimagasló színészi teljesítmények mellé még  megoldást is kapunk erre a problémára. 

főszerepben egyébként vanessa kirby (a korona című sorozatban a királynő húga), aki tavaly megkapta a velencei filmfesztiválon a legjobb női főszereplőnek járó elismerést.
 
pieces of a woman

köszönöm a figyelmed. ha tetszik a hírlevél küldd tovább a barátaidnak, ismerőseidnek!

minden jót!

andrás
a korábbi hírleveleket elolvashatod az archívumban

amennyiben ezt a levelet valaki továbbította neked és szeretnél feliratkozni, akkor azt itt megteheted: FELIRATKOZÁS

banandras.hu
 
Spotify haC
fb csoport
instagram
haC homepage
Copyright © 2021 halottnak a coach, All rights reserved.beállítások - leiratkozás

Email Marketing Powered by Mailchimp