Copy
Du modtager denne mail, da du er tilmeldt MARCODs nyhedsbrev.

MARCOD repræsenterer det blå Nordjylland på Folkemøde på Bornholm
 

MARCOD er medarrangør på to debatsessioner i det nordjyske telt arrangeret af Business Region North Denmark på Bornholm fredag den 12. juni 2015.
 • Kl. 10-11 handler det om ”cirkulær vækstøkonomi – Danmarks fremtid”, hvor der sættes fokus på miljørigtig ophugning af skibe og offshore installationer som erhvervseventyr i Danmark med formålet at introducere og drøfte de enorme muligheder, potentialer og de formelle barrierer for erhvervseventyret.
   
 • Kl. 15.45 handler det om miljørigtige færger i Danmark med formålet at udbrede kendskabet til teknologiske, driftsmæssige og miljømæssige muligheder og drøfte den politiske vej til gennemførelsen, herunder manglen på teknologiskiftkompetencer i driftskommunerne.
  Læs hele pressemeddelelsen her
  Læs mere om folkemødet på Bornholm her

Besynderligt at staten sender forsvarets skibe i EU-udbud

Den danske regering har i de seneste år bevæget sig ud på en besynderlig rejse, hvad angår udbud af Søværnets opgaver, såsom vedligeholdelse og ombygningsopgaver af Søværnets skibe. Alle andre lande inden for Den Europæiske Union udbyder ikke sådanne opgaver, idet de anses for at være af strategisk betydning for det enkelte lands sikkerhed. Det skriver adm. direktør Jenny N. Braat, Danske Maritime, i et debatindlæg bragt i Jyllands-Posten den 11. maj. Læs hele indlægget her 

Finanseringsportal.dk åbner for maritime virksomheder

Med åbningen af Finansieringsportal.dk får danske værfter og leverandører et unikt opslagsværk og en omfattende værktøjskasse online med alt fra standardkontrakter, garantitekster og et overblik over muligheder for finansiering og offentlige ordninger. Læs hele nyheden
 

Board Governance
Tilbud om bestyrelsesuddannelse til maritime virksomheder:

 • Ønsker du at styrke din virksomheds konkurrenceevne og omdømme?
 • Ønsker du at holde fokus på vækst og forretningsudvikling?
 • Ønsker du at åbne nye markedsmuligheder – nationalt og internationalt?
 • Ønske du at sikre parathed til nytænkning og omstilling?

Så er en bestyrelsesuddannelse måske vejen frem. MARCOD har indgået en samarbejdsaftale med BOARD GOVERNANCE vedrørende bestyrelsesuddannelser i den maritime sektor i Nordjylland. Formålet er udvikling af topledelserne (bestyrelse og direktion) i den nordjyske maritime klynge.

"Jeg har valgt at gennemføre bestyrelsesuddannelserne Strategic Board Room og Chairperson ved Board Governance for at styrke min kompetencer i relation til bestyrelsesarbejdet." udtaler Willy B. Hansen, adm. direktør for Skagen Havn.

Kontakt BOARD GOVERNANCE – direkte for yderligere information og produkter, ydelser og priser. Kontaktperson John Kjær – jk@board-governance.com – eller 70 25 13 00

Danish Maritime Fair 2015

MARCOD har forhåndsreserveret en fællesstand for de nordjyske maritime virksomheder på 105 m2. Det kommer til at koste 1600 kr. m2 + ca. 1000 kr. pr. stand (mindste standstørrelse er 5 m2. Prisen inkluderer:
 • Standen med alt tilbehør – gulvtæppe/borde/stole mm. (- egne markedsføringsmaterialer/ udsmykning)
 • Kaffe/chokolade mm. på messen
 • Fælles roll up

Ved yderligere spørgsmål eller tilmelding kontakt mig venligst på: lh@marcod.dk eller 28185718
Læs mere om messen her: http://www.danishmaritimefair.dk/
PS.: Prisen kan variere en lille smule afhængig af antallet af deltagere.

MARCOD i pressen

Husk at du altid kan finde pressemeddelelser fra eller om MARCOD på vores hjemmeside eller på vores sociale medier - Facebook og LinkedIn
 
Vidste du..
... at kendskabet til Det Blå Danmark blandt 18-34 årige er vokset fra fire procent i 2006 til 40 procent i 2013? Læs mere om Det Blå Danmarks rekrutteringskampagne World Careers her
Følg os på LinkedIn
Følg os på Facebook
Besøg marcod.dk
Tlf. +45 23 32 03 32
E-mail: info@marcod.dk

MARCOD er et maritimt videncenter. Vores mål er at skabe vækst i små og mellemstore virksomheder i Nordjylland. Vores ydelser er:

 • Maritim sparring og behovsafklaring til din virksomhed
 • Facilitering og udvikling af maritime netværk i de nordjyske havnemiljøer
 • Projektudvikling og fundraising
 • Maritime konferencer og temamøder
 • Maritim forskning og erhvervsPhd’ere

MARCOD er etableret ultimo 2010 og støttes af Vækstforum Nordjylland, Den Danske Maritime Fond samt nordjyske havne og kommuner. MARCOD er organiseret som en fond og har base i Frederikshavn.

Afmeld nyhedsbrev    Opdater din profil 

Email Marketing Powered by Mailchimp