Copy
Du modtager denne mail, da du er tilmeldt MARCODs nyhedsbrev.

MARCOD nyhedsbrev
Maritime nyheder til Det Blå Nordjylland

MARCOD sætter fokus på det blå Nordjylland
under Danish Maritime Days

 

Mandag den 5. oktober 2015 er MARCOD og Dansk Metal mfl. værter ved et arrangement målrettet folkeskoleelever, som sætter fokus på de maritime uddannelses- & og  jobmuligheder i den nordjyske maritime industri. Via virksomhedsbesøg i hhv. Hanstholm, Hirtshals, Frederikshavn og Skagen vil folkeskoleelever fra Vendsyssel få en introduktion til den maritime industri og møde andre unge der til dagligt arbejder i miljøet. På alle virksomheder vil eleverne få mulighed for at tale med lærlinge og høre om deres erfaringer fra en maritim hverdag. Der deltager 300 9. klasses elever fra Nordjylland i arrangementet.

Læs mere om DMD 2015 her: http://www.danishmaritimedays.com/


The Maritime Cluster of Northern Jutland

MARCOD koordinerer en nordjysk maritim fællesstand på Danish Maritime Fair i Lokomotiv-værkstedet i perioden 6.-9. oktober. På messen vil udstillere fra alle dele af den maritime branche vise deres avancerede produkter, viden og kompetencer frem. Sideløbende med messen er der i Lokomotivværkstedet arrangeret en række seminarer og indlæg om styrkepositioner inden for shipping, innovation og grøn skibsfart.

MARCOD vil gerne invitere jer til at deltage i Danish Maritime Fair i København. 
Hent jeres gratis indgangskort her  og brug koden byinvitation10. Læs mere om messen her 

Vi ses på Nordjyllands Maritime Klynges stand M12

Oplev et væld af konferencer under
Danish Maritime Days i uge 41

MARCOD giver indlæg om Det Blå Nordjylland på udvalgte konferencer og temamøder i København og på Danfish, f.eks. for  den internationale maritime sektorgruppe i Enterprise Europe Network samt for Arctic Business Network den 7/10, hvor MARCODs konsulent Erik Møller vil kunne opleves.

Følg os på LinkedIn
Følg os på Facebook
marcod.dk
YouTube
Tlf. +45 28 18 57 18
E-mail: info@marcod.dk

MARCOD er et maritimt brancheudviklingscenter. Vores mål er at skabe vækst i små og mellemstore virksomheder i Nordjylland. MARCOD er etableret ultimo 2010 og støttes af Vækstforum Nordjylland, Den Danske Maritime Fond samt nordjyske havne og kommuner.

Afmeld nyhedsbrev    Opdater din profil