Copy
Öka publiken på din biograf

Hitta ny publik och locka den att komma tillbaka oftare med datadriven digital marknadsföring. Film Stockholm arrangerar föreläsning och workshop med Olle Agebro den 28 oktober.
 
Fyrisbiografen i Uppsala ökade sitt besökarantal med 50 % genom att växla till en datadriven publikstrategi och genom att jobba strategiskt med digital marknadsföring. Hur gick dom till väga och hur kan ni använda Fyrisbiografens metod på er biograf?

Film Stockholm arrangerar en föreläsning och workshop med Olle Agebro, ordförande i Föreningen Fyrisbiografen. Olle går igenom Fyrisbiografens digitala marknadsföringsstrategi, ger konkreta exempel på hur biografen arbetat med annonsering på Google, Facebook och Instagram för att locka nya besökare och få tidigare besökare att komma oftare, och visar hur man med en liten arbetsinsats och små medel kan komma igång med digital marknadsföring och annonsering för så lite som 5 kronor per dag. Olle Agebro från Fyrisbiografen berättar om Fyrisbiografens projekt och hur du som biografägare kan arbeta enligt metoden.

Arrangemanget är gratis och genomförs den 28 oktober Kl 18.00 - 20:30 på Bio Valentino, T-Mariatorget, Wollmar Yxkullsgatan 9

Anmäl dig till ulf.slotte@sll.se senast den  25/10 2019Film Stockholm är Stockholms läns regionala resurscenter för film och rörlig bild. 
Vi är en del av Region Stockholms kulturförvaltning och förvaltar ett uppdrag från Region Stockholms kulturnämnd och Svenska Filminstitutet. 


Kontakt:
Ulf Slotte, filmkonsulent visning och spridning, Film Stockholm,
ulf.slotte@sll.se, 08-123 378 92
Joakim Blendulf, chef Film Stockholm/Filmbasen,
joakim.blendulf@sll.se, 08-123 378 81
Mikael Ström Jupiter, kommunikatör Film Stockholm/Filmbasen,
mikael.strom-jupiter@sll.se, 08-123 378 85

Film Stockholm
Region Stockholm
Box 38204, 100 64 Stockholm
Besöksadress: Bergsunds strand 39, T-bana Hornstull
Telefon: 08-123 378 00
info@filmstockholm.sll.se

Film Stockholms webbplatser
www.filmstockholm.se
www.filmbasen.se
Sluta prenumerera | Ändra dina prenumerationsinställningar | Visa nyhetsbrevet i din webbläsare