Copy

Ansigts Refleksterapiens mange facetter

Går du og overvejer om Ansigts Refleksterapi uddannelsen er noget for dig i dit kommende arbejdsliv?  - så læs mere her, da der kan være flere områder man føler sig draget til gerne at ville hjælpe folk med. 

Vi har alle vores ynglings områder vi tiltrækker og synes bedst om: 

- Nogle er til at arbejde med demente, Altzheimer, andre senhjerneskader. 

- Nogle vil gerne være der for stress ramte og andre brænder for at hjælpe børn.

Mulighederne er mange og ud over Ansigts Refleksterapi uddannelsen er der mange to dages kurser til optimering af dine kvalifikationer og interesser.

Lige meget hvilken facet af Ansigts Refleksterapien man er draget af, har de den ting til fælles, at det handler om at hjælpe andre mennesker, hvilket er utrolig givende. 

Du får  lige en udtalelse med på vejen fra en elev, der oplever hvordan hun ved hjælp af Ansigts Refleksterapi gør en forskel. 

Elev under uddannelse:

"Jeg havde en klient, der under behandlingen sagde: Hvad trykkede du på der? Det føltes som om mit hoved blev rykket 5 cm og sat på plads. (Jeg trykkede bare blidt på punktet.) Hun fik bare grundbehandlingen og kom tilbage forleden efter 3 uger. Hun havde haft et voldsomt migræne anfald lige efter behandlingen med opkast. Men det varede kun en enkelt dag. Nu havde hun menstruation, hvor hun normalt har voldsom migræne i alle 5 dage, hvilket hun slet ikke havde.

Jeg har en anden, der er borderline, som kom efter anden gang og sagde at hun havde fået en indre ro, som hun aldrig havde følt før. At hun kunne mærke sig selv. Hun er også meget modtagelig under behandlingerne og mærke energien flyde ud i forskellige dele af kroppen, når jeg trykker på specifikke punkter.

Jeg har flere, der synes de bliver skarpere. Dynamisk energifyldte.

Har du en facet du føler dig draget af? 
I så fald vil vi lige informere dig om, at næste hold Ansigts Refleksterapi Uddannelse starter d. 1. februar 2018 i Center for Refleksterapi, Suomisvej 2, 1927 Frederiksberg C / Underviser Lone Sørensen: http://www.refleksterapi-org.dk/413044735 


 

Kommende kurser og arrangementer: 

Kursus: Hormonforandringer i overgangsalderen. Pat Duckworth, der for første gang er i Danmark, afholder hendes roste kursus om hormonforandringer i overgangsalderen.  
Pat er desuden forfatter bag bestseller bogen "Hot Women, Cool Solutions" som du får gratis ved tilmelding.  
Se her hvornår, tilmeld dig og få hendes bog gratis

NYT: Hands –on.

Som noget nyt kommer efter flere forespørgsler “Hands on” – en praktisk øve dag . Her gennemgår vi alle faser i Ansigts refleksterapi uddannelsen, øver teknikker, ser på håndstilling, tryk og sidde positioner mm.

Dato: mandag d. 27 november kl. 9.30- kl 16.30

Pris: kr. 695,- 
Underviser: Anne-Dorte Wæver
Tilmelding og betaling: adw@centerforrefleksterapi.dk 
reg nr. 3409 konto 11412831

 


 
På gensyn i Center for Refleksterapi 
Lone og Anne-Dorte
Copyright © 2017 Center for Refleksterapi, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list