Copy
Nu kan vi endelig

præsentere nyheden for jer!
Med dette sidste nyhedsbrev i 2018 er vi rigtig glade for at kunne præsentere vores nye samarbejdspartner: SparXpress, som er en del af Spar Nord.

Vi har længe ønsket at finde den rette partner for at kunne tilbyde en mulighed til alle jer, der rigtig gerne vil tage Ansigts Refleksterapi uddannelsen - men som har svært ved at spare alle pengene op på én gang.

Skolen for Refleksterapi tilbyder i samarbejde med SparXpres (SparNord) mulighed for finansiering af din uddannelse eller kursus gennem et rentefrit lån.
 
Se mere her: RENTEFRIT LÅN

UNIK UDDANNELSE: 
Uddannelsen til Ansigts Refleksterapi
NYT HOLD STARTER 25. JANUAR 2019

Hvis du gerne vil med på uddannelsen, der starter op d. 25. januar 2019 – kontakt Anne-Dorte på adw@skolenforrefleksterapi.dk og få stillet alle dine spørgsmål.

Er du er i tvivl om selve behandlingsformen og ikke har prøvet det før, så tilbyder Anne-Dorte en prøvebehandling til kun kr. 450,- så du prøver på egen krop og sjæl, hvordan en behandling virker. Også her er der mulighed for at få stillet dine spørgsmål:

Hvorfor og hvordan er det metoden virker, hvem kan jeg hjælpe, kan man leve af det? osv. Mange ofte stillede spørgsmål. Du kan booke din tid her:

Læs om uddannelsen, indhold, datoer mv. her:
http://www.skolenforrefleksterapi.dk/uddannelsen/

KURSER i 2019

Hvad skal du fristes med i 2019 af de kommende mange kurser, som et bidrag til din udvikling og dit virke? Her to muligheder ud af mange:
”Børn med særlige behov” kommer først i februar til forældre og sidst i februar til ansigts-refleksterapeuter, som ønsker at arbejde med forældre/børn. Så kan man udforme konkrete, specifikke handleplaner til hjemmetræningsbrug - til forældre, der kan udføre metoden på deres børn.
Cosmofacial – vores populære kursus, til alle jer, der ønsker at afhjælpe hudproblemer. Et yderst virkningsfyldt og godt supplement  i din klinik.

Med ønskes om en rigtig dejlig juletid og et godt og lykkebringende nytår.

På gensyn i 2019

Kærlig hilsen

Lone og Anne-Dorte

Kontakt:
Skolen for Refleksterapi - Suomisvej 2 - 1927 Frederiksberg
Kontakt Anne-Dorte Wæver på mobil 2728 7335 eller mail adw@skolenforrefleksterapi.dk
www.skolenforrefleksterapi.dk

Du kan opdatere dine informationer her eller afmelde dig nyhedsbrevet her