Copy

Se her Århus...!
 
I disse dage sker der noget helt nyt i Skolen for Refleksterapi:
Uddannelsen til Ansigts Refleksterapeut kommer til Århus

- og det allerede i januar 2020
Er du én af dem der har sukket efter at komme i gang, men ikke haft muligheden for at deltage i København – så er det NU, du skal gribe muligheden for at starte op!
 
Datoerne i Århus:
15-16-17-18 januar: Modul 1-2
6-7-8-9 marts: Modul 3-4
11-12 maj: Modul 5
 
Vi starter op i København som vi plejer.
Datoer i København:
23-24-25-26 januar: Modul 1-2
13-14-15-16 marts: Modul 3-4
30-31 maj: Modul 5
 
Al henvendelse vedr. uddannelsen sendes til Anne-Dorte Wæver.  
Mail: adw@skolenforrefleksterapi.dk
Læs om uddannelsenw forløb, indhold, betaling mv.: 
http://www.skolenforrefleksterapi.dk/uddannelsen/ 
Vi samarbejder med Sparexpress som yder rentefrie lån:

Flere af vores kursister har benyttet sig af muligheden og været glade for, at de kunne komme i gang med det samme.
Eksempler fra hverdagen:
 
Her lidt eksempler fra hverdagen med ansigts refleksterapien, som er med til at motivere os som behandlere til at fortsætte og med glæde ser vi, hvordan metoden kan afhjælpe mange menneskers udfordringer.

Kvinde med Bell´s parese:
Ung kvinde kom med Bell´s parese. Den ene side lammet og kunne ikke bevæge hverken kind, øje eller mund. Kunne ikke drikke af  glas men måtte bruge sugerør. Hun var selvfølgelig meget ulykkelig og pint over, at vise sit ansigt frem. Da hun kom tilbage efter første behandling kunne hun drikke uden sugerør. Yderligere tre behandlinger og lammelsen var fortaget sig så meget, at man ikke kunne se det længere. På stedet for genoptræning var de meget overrasket, idet de aldrig havde set en lammelse fortage sig så hurtigt før – og hun var selvfølgelig lykkelig over at få sit ansigt tilbage!

Voksen kvinde med ADHD:
Kvinden med tre mindre børn – boede på en gård med heste og det hele var en meget stor mundfuld for hende. Det var uoverskueligt og det hele var rodet inde i hendes hoved. For hver behandling og samtale fik hun mere og mere indre ro og kunne langsomt overskue sin hverdag med børnene. Helt almindelige dagligdags ting som indkøb- madpakker – ordne huset og sørge for hestene kom der styr på og som bonus medicinen var unødvendigt til sidst.

Mand med stress på vej væk fra sin familie:
Selvstændig mand der var ved at gå helt ned med stress og ikke kunne overskue hverken sin forretning, kone der skældte ud og børnene der også krævene hans opmærksomhed. Han var flyttet I sommerhus for at komme væk og finde ud af hvad han skulle. Efter 10 behandlinger fik han så meget styr på sine følelser og et klart overblik over hele sin situation, at han kunne tage hjem og redegøre for sin kone, hvad der havde været skyld I den situation han var havnet i. I dag bor de stadig sammen og forretningen fungerer rigtig godt.

Ung kvinde med cyste:
Ung kvinde kommer og fortæller, at hun er blevet indstillet til operation for en cyste i underlivet som sidder sådan, at de er nød til at fjerne den ene æggestok. Hun er ulykkelig fordi hun er bange for hvad det vil betide for hendes fertilitet. Efter femte behandling er cysten væk og til hendes forundersøgelse på hospitalet tror de, at de har fat i den forkerte journal, fordi de ikke kan forstå at en cyste på den størrelse er væk!

Dreng med udfordringer:
Da jeg kontaktede dig, var vi en familie i opløsning. Min søn var ked af det, i dårlig trivsel, indadvendt og sur. Det var hårdt for hele familien. Du mødte os med forståelse og gav os håb om en bedre fremtid. I dag, et halvt år efter vi stoppede, kan jeg fortælle, at min søn er en glad, omsorgsfuld dreng, som er i god trivsel og skal starte i skole til sommer (6,5 år gammel). Han er vellidt i BH (før slog han de andre børn) og er blevet udadvendt og finder hurtigt nye venner på f.eks. legepladser. Hans sprogforståelse er blevet alderssvarende (før var han to år bagud). Han har stadig lidt udfordringer men dem skal vi nok klare.
 
Der findes rigtig mange solstråle historier fra vores hverdag med Ansigts Refleksterapi. Her var blot et lille bitte udpluk.
Børn med særlige behov
- et kursus for terapeuter

16.-17. november 

Til dig der vil implementere 'børn med særlige behov' i din klinik. Og hjælpe de forældre, der gerne selv vil kunne hjælpe sit barn i eget hjem. Hvor hjemmetræningsmodellen kan foregå, så det passer ind i familien øvrige liv.
Tag med på kursus 16.-17. november!

Læs mere her:
Børn med særlige behov - for terapeuter

Vil du vide mere så tag fat i Anne-Dorte og få stillet dine spørgsmål eller få en prøvebehandling så du kan mærke hvordan en behandling virker på krop og sjæl.
 
Kærlig hilsen
Lone og Anne-Dorte

Kontakt:
Skolen for Refleksterapi - Suomisvej 2 - 1927 Frederiksberg
Kontakt Anne-Dorte Wæver på mobil 2728 7335 eller mail adw@skolenforrefleksterapi.dk
www.skolenforrefleksterapi.dk

Du kan opdatere dine informationer her eller afmelde dig nyhedsbrevet her