Copy

Ferietid = overvejelser om ny retning?
 

 

Så er vi godt inde i sommerferien – og nyder i den grad godt af solens varme stråler denne sommer.

Ferietid er også tid til refleksion over hverdagen, jobbet, familien mm., medens man ligger med næsen i solen

Hvor tilfreds er jeg – er der noget der skal ændres – skrues ned for eller skrues op for. Tid til at fundere over om det er NU springet skal tages til at gøre noget nyt – noget godt for dig?

Da jeg selv stod midt i kaos for en del år siden og  havde brug for at skifte retning i livet – kunne jeg ikke få øje på i hvilken retning jeg skulle gå……..men KUN indtil jeg stoppede med at stille mig selv alle mulige spørgsmål; hvad nu hvis jeg ikke kan leve af det…….hvordan skal jeg komme i gang…….. vil der komme klienter til mig……

Da jeg stoppede alle spørgsmålene, blev jeg ligesom trukket hen imod det jeg skulle, –  Ansigts Refleksterapi uddannelsen – og har aldrig et eneste sekund fortrudt min beslutning. I dag arbejder jeg med ansigts refleksterapi  i kombination med min coaching/terapeutiske uddannelser og nyder hver eneste dag.

Sådan skal et arbejdsliv helst være – vi har kun dette ene liv!
Rigtig god sommer.
 

 

Trænger du til et skifte i dit liv – eller vil du gerne kunne noget mere, så er denne uddannelse  måske det skifte du har brug for ?  Med ansigts  refleksterapiens mange egenskaber,  får du en unik mulighed for at hjælpe mennesker til et bedre liv – indenfor netop dit interessefelt.  En uddannelse som  har fokus på at årsagsbehandle.
 

UNIK UDDANNELSE: 
Lone Sørensen har udviklet refleksterapien og underviser selv på uddannelsen på Skolen for Refleksterapi på Frederiksberg

 
Læs om datoer, indhold mv. her:
http://www.skolenforrefleksterapi.dk/uddannelsen/

Lone Sørensen og hendes virksomhed - Det Internationale Institut for Refleksterapi - er en solskinshistorie og et eksempel til inspiration for alle iværksættere:

Lone havde en idé om at ville hjælpe andre, hun havde troen på egne evner, hun havde modet - og har udvist den vedholdenhed og ukuelighed, der skal til for at lykkes.

I dag har Lone skoler i 21 lande spredt over hele kloden. Med hovedkontor i Barcelona rejser Lone Sørensen verden rundt og underviser i sine metoder - ofte i et "train-the-trainer" forløb, så hun på den måde har mange uddannede og certificerede undervisere  i alle de lande, refleksterapi opererer i.

På vore kurser i København, er det Lone Sørensen selv, der står for undervisningen.

I Danmark tilbydes det helt unikke og skræddersyet Ansigts Refleksterapi uddannelse, til dem der gerne vil udvikle sig professionelt, eller til dem der gerne vil gøre livet med sygdom i familien langt lettere. Under uddannelsen undervises der i, hvordan man ved manuelt at stimulere udvalgte refleksområder og punkter i ansigtet dermed kan ændre på kroppen og hjernens funktion og derigennem opnå resultater med sygdomme af både fysisk og emotionel karakter.

Refleksterapi er en meget blid og yderst behagelig stimuleringsmetode uden bivirkninger.

Refleksterapi uddannelsen foregår i skøn vekselvirkning mellem teori, demonstration, praktiske øvelser og fælles refleksion.

Kræver ingen forkundskaber – alle kan deltage.

Arabic boost - aften


Kom til denne aften og få en selvbehandlingsplan med dig hjem

Cosmo Facial - dit ansigt afslører hvordan du har det


Cosmo Facial - naturlig hudpleje. En unik behandling, der giver dig mulighed for at arbejde med den naturlige vej og naturlige produkter til en sund hud. En behandling der giver mulighed for varige forbedringer af huden, idet der arbejdes med årsagen til hudproblemer og mindsker rynker gennem en naturlig behandling og naturlige produkter.  🌱💚
På dette før-og-efter-billede ses forskellen tydeligt. Gennem ansigts-zoneterapi, kan der skabes markante og synlige forbedringer. Billedet er taget før behandlingen og lige efter.

Læs mere her:
http://www.skolenforrefleksterapi.dk/events/cosmo-facial-modul-1-2/
Rigtig god sommer til alle!

Lone og Anne-Dorte
Kontakt:
Skolen for Refleksterapi - Suomisvej 2 - 1927 Frederiksberg
Kontakt Anne-Dorte Wæver på mobil 2728 7335 eller mail adw@skolenforrefleksterapi.dk
www.skolenforrefleksterapi.dk

Du kan opdatere dine informationer her eller afmelde dig nyhedsbrevet her